Αποστολέας Θέμα: νεο φαρμακο κατα της τριχοπτωσης  (Αναγνώστηκε 5175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος haircloningnow

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 6
νεο φαρμακο κατα της τριχοπτωσης
« στις: Ιούνιος 27, 2010, 05:00:06 μμ »
εχω κανει παλι λογο για αυτο το θεμα σε παλαιοτερο ποστ!ξαναμιλησα με τον δερματολογο μου και μου ειπε οτι τους επομενους 10 μηνες  στην Αμερικη θα κυκλοφορησει ενα νεο φαρμακο για την  τριχοπτωση το οποιο συμφωνα με τις κλινικες μελετες του FDA θα ειναι 50% πιο ισχυρο απο την φιναστεριδη και με λιγοτερες παρενεργειες!!η εταιρεια δεν θα ειναι η merck.τον ρωτησα για την ονομασια του και μου ειπε δεν ειναι γνωστος ακομα ο κωδικος του.(σε αυτον τουλαχιστον)μου υποσχεθηκε οτι θα το εχω το φθινοπωρο!ειναι σοβαρος δερματολογος....ελπιζω οσο μου ειπε να τα δουμε...!!θα ενημερωνω για νεοτερα...!!

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
Απ: νεο φαρμακο κατα της τριχοπτωσης
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 27, 2010, 05:12:11 μμ »
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το όλο θέμα είναι :

2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 27, 2010, 05:28:17 μμ »
Βασικά αν είχε φτάσει μέχρι εδώ η είδηση, ώστε να το γνωρίζει ο γιατρός ή έστω να το διάβασε στο net, θα είχε γίνει πανικός σε συζητήσεις.

Μακάρι, να γλυτώσουμε από το προσκάρ, αλλά χλωμό.

Όσο για τις παρενέργειες, μου ακούγεται δύσκολο να μειώσεις μια σημαντική ορμόνη στο σώμα σου και να μην έχει συνέπειες μετά.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος Driver

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 28, 2010, 03:11:20 πμ »
Μακάρι. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.. (που είναι λίγα και αυτά  :D)
Λέτε να είναι ράδιο αρβύλα; Και αν είναι όντως ρε παιδιά, τόσο χαζός είναι ο γιατρός να το λέει;
Δε ξέρω...   ::)

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 28, 2010, 07:18:50 πμ »
Μακάρι. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.. (που είναι λίγα και αυτά  :D)
Λέτε να είναι ράδιο αρβύλα; Και αν είναι όντως ρε παιδιά, τόσο χαζός είναι ο γιατρός να το λέει;
Δε ξέρω...   ::)

Αν υπήρχε η υποψία να παίζει κάτι τέτοιο που λέει ο δερματολόγος σου ήδη θα το ξέραμε ...

Πολλοί από αυτό εδώ το forum διαβάζουμε και τσεκάρουμε ότι κυκλοφορεί σε έρευνα μελέτη και φήμη ανά τον κόσμο ...
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 28, 2010, 09:12:24 πμ »
εγω παιδια  απλα μετεφερα τα λογια του δερματολογου μου!δεν ειναι δικα μου και φυσικα δεν το υπογραφω οτι ειναι εγκυρο αυτο!τωρα οσον αφορα την αξιοπιστια και το κυρος του γιατρου....δεν θα ηθελα να κανω συστασεις!εναν καθηγητη δυσκολα τον λες τσαρλατανο παντως!!!!!την πληροφορια αυτη δεν την διαβασε μεσω νετ!συνεργαζεται με δυο τριχολογους που οπως καταλαβα ειναι μεσα στα πραγματα αυτη!τι να πω.....θα δειξει..!!εγω το εγραψα εδω μηπως ηξερε και κανεις αλλος κατι για αυτο και οχι για να πουλησω ελπιδα...!!δεν την αλλαζω λοιπον την φιναστεριδη μου ακομα :P

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 28, 2010, 09:39:11 πμ »
Μακαρι να υπαρξει αλλα χλομό το βλεπω :-[
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Den exw ftasi oute stin 2 akoma
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 28, 2010, 10:49:21 πμ »
εχω κανει παλι λογο για αυτο το θεμα σε παλαιοτερο ποστ!ξαναμιλησα με τον δερματολογο μου και μου ειπε οτι τους επομενους 10 μηνες  στην Αμερικη θα κυκλοφορησει ενα νεο φαρμακο για την  τριχοπτωση το οποιο συμφωνα με τις κλινικες μελετες του FDA θα ειναι 50% πιο ισχυρο απο την φιναστεριδη και με λιγοτερες παρενεργειες!!η εταιρεια δεν θα ειναι η merck.τον ρωτησα για την ονομασια του και μου ειπε δεν ειναι γνωστος ακομα ο κωδικος του.(σε αυτον τουλαχιστον)μου υποσχεθηκε οτι θα το εχω το φθινοπωρο!ειναι σοβαρος δερματολογος....ελπιζω οσο μου ειπε να τα δουμε...!!θα ενημερωνω για νεοτερα...!!

Αμα υπηρχε κατι τετοιο θα το ειχα μαθει πρωτος απο τον πατερα μου . ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ .

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 28, 2010, 12:35:16 μμ »
και τι ειναι ο πατερας σου φιλε Jakard αν επιτρεπεται...??το ειπες σαν να ειναι διευθυντης στο FDA...

Αποσυνδεδεμένος NoMoreLoss

• Sr. Member
  • ξυπνάτε θα μας φάνε οι βλάχοι
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 28, 2010, 12:43:48 μμ »
μακάρι να έρθει τετοιο φάρμακο αν και το βλέπω πολύ χλομό, και αν είναι ποιο ισχυρό απο φιναστερίδη ε δεν μπορεί να μην έχει και sides!!!
Frezyder hairforce shampoo
Λάδι http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
οξυζενέ echofarm 3%

Αποσυνδεδεμένος GK

• Τα πάντα όλα
  • Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Μπουρλότο!
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 28, 2010, 11:49:08 μμ »
και τι ειναι ο πατερας σου φιλε Jakard αν επιτρεπεται...??

ο Ζαγορίτης  :D
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.

Αποσυνδεδεμένος Georgex6

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 29, 2010, 01:05:15 πμ »
μακαρι τι αλλο  να πεις !!! που ειναι ο δερματολογος σου ??? (στειλε πμ)
finasteride 1mg eod
spectral dnc-n (πρωι)
spectral f7  (βραδυ)
arginine 500mg eod
ΩMEGA-3

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 29, 2010, 02:08:11 πμ »
και τι ειναι ο πατερας σου φιλε Jakard αν επιτρεπεται...??το ειπες σαν να ειναι διευθυντης στο FDA...

Ειναι διευθυντης στα αντιδραστηρια του ΑΧΕΠΑ και ολη μερα τον πριζω για το γαμω προβλημα μου , κοιτα εχω 1002 στο μυαλο μου δεν εχω ορεξη να με πουλανε και τρελα στο ιντερνετ ο καθε ενας εγω φταιω που σε δινω και πληροφοριες προσεχε πως μιλας δεν ξερεις ποιος ειναι ο καθενας εδω μεσα και τι σκοπο εχει με αυτα που σου λεει , εγω ειμαι καπιος που σιγουρα δεν εχει κανενα κερδος και σου λεω μια πληροφορια και facebook εχω και τα παντα δεν κρυβομαι , και ο FDA  δεν εχει διευθυντη ειναι επιτροπη για ονομα...

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 29, 2010, 08:52:26 πμ »
Ηρεμήστε παιδια καταλαβαίνω οτι ειμαστε ολοι τρελαμένοι με αυτα που γίνονται ας μη τσακωνόμαστε μεταξύ μας με το παραμικρο.       
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 29, 2010, 09:19:44 πμ »
Ηρεμήστε παιδια καταλαβαίνω οτι ειμαστε ολοι τρελαμένοι με αυτα που γίνονται ας μη τσακωνόμαστε μεταξύ μας με το παραμικρο.     

Ποτε δεν τσακωθηκα και δεν τσακωνομαι με κανενα στο γραφειο ειμαι και προσπαθω να περασω και την ωρα μου διαβαζοντας .

Best Sites in Greece