Αποστολέας Θέμα: Μια ακόμη μαρτυρία του big τρία!!!  (Αναγνώστηκε 18189 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος danceworld_2001

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
Μια ακόμη μαρτυρία του big τρία!!!
« στις: Μάιος 30, 2010, 02:27:14 μμ »
Σας παραθέτω τα αποτελέσματα μου κατά την διάρκεια 5 ετών θεραπείας, με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα, δοσολογίες, παύσεις κτλ. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες από πριν την έναρξη της θεραπείας, απλά να σας πω ήταν σχεδόν nw4, από τις φωτογραφίες ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 πάρα μα πάρα πολύ χειρότερα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 (1 χρόνος μετά την έναρξη θεραπείας για πρώτη φορά, regain x2, proscar 1/4 κάθε μέρα εντατικά, το κεφάλι μου ήταν παρθένο στις θεραπείες, απο nw4 έφτασα σχεδόν 1. Το αποτέλεσμα φανταστικό, μετά τον 1 χρόνο εντατικής θεραπείας το κράτησα αυτούσιο ως 9/2008 με proscar 1/3 και μινόξ 3-4 φορές την βδομάδα. Ζημιές έγιναν όταν σταμάτησα το proscar απο 9/2008 - 10/2009).

Uploaded with ImageShack.us

ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 (9/2008 - 10/2009 δίχως φίνα, μόνο regain x2, και κανένα αποτέλεσμα, η τριχόπτωση οργιάζει. Αφού αρχίζω φίνα 1/4 τον 10/2009 και regain x2, μετά από σημαντικό shedding από τα Χριστούγεννα 2010 ως Μάρτιο 2010, ορίστε πως ήμουν).

ΜΑΙΟΣ 2010 (εδώ και 2 μήνες το shedding σταμάτησε εντελώς, μηδαμινή τριχόπτωση πλην τις φυσιολογικής όπως σε όλους τους ανθρώπους, χρήση κάθε μέρα proscar 1/5 χωρίς καμία παρενέργεια και με αυξημένη λίμπιντο ειδικά όταν πήγα σε 1/5 απο 1/4 παλαιότερα, fungoral 3 φορές την εβδομάδα και regain x 2. Σημαντική βελτίωση θα έλεγα!!!)

UPDATE 03-06-2010: Η θεραπεία συνεχίζεται κανονικά και ασταμάτητα με τα προϊόντα της υπογραφής. Διαρκής βελτίωση δίχως καμία παρενέργεια. Βλέπω αυτά τα βασανισμένα κροταφάκια να καμουφλάρονται λίγο και το vertex να αποδίδει ιδιαίτερα!!

NEW UPDATE 28/07/2010
- προσπαθώ να κάνω συντήρηση, λόγω βαρεμάρας, ζέστης κτλ κάνω φίνα 1/5 κάθε μέρα, regain 1 φορά την ημέρα 3-4 φορές την βδομάδα και fungoral 2 φορές την βδομάδα. Έχω μπει σε αυτό το safe mode 1μιση μήνα τώρα, δείτε και κρίνετε.....

NEW UPDATE 26/09/2010 - εξακολουθώ σε ρυθμούς συντήρησης, 1/5 φίνα, δεν θέλω να πάρω 1/4 αν και πιστεύω οτι αποδίδει καλύτερα, fungoral shampoo μια την βδομάδα, 2 το πολύ, kirkland minox 1 φορά την ημέρα 4 φορές την βδομάδα. Επιμένω σε λιγότερη μινόξ και με ενα οχι τόσο ενισχυμένο big 3 αναφορικά με δόσεις, οχι γιατι εχω παρενέργειες, κάθε άλλο, αλλά γιατί έχω κουραστεί με όλες αυτές τις θεραπείες 5 χρόνια τώρα, απλά πειραματίζομαι. Πως σας φαίνεται?

NEW UPDATE 26/11/2010 - με την θεραπεία της υπογραφής και μετά απο 14 μήνες στην φίνα σαν να βλέπω βελτιωσούλα, η γνώμη σας?

UPDATE 15/02/2011: Η θεραπεία πάει περίφημα. Ακολουθώ το σχήμα τις περιγραφής για καθαρή συντήρηση. Τριχόπτωση δεν βλέπω, ίσως και μια μικρή επανέκφυση στους κροτάφους αν και η θεραπεία μου δεν ειναι δυνατή και με τέτοιο στόχο. Σας παραθέτω τις εικόνες μου. Το μαλλί μου ειναι καστανόξανθο, το χειμώνα σκουραίνει λίγο, εδώ φαίνεται σαν μαύρο, φταίει η μηχανή, τράβαγα με sony ericsson vivaz ενώ σήμερα με iphone.

UPDATE: 07/09/2011... δυστυχώς οι κρόταφοι δεν δείχνουν να ειναι σταθεροί, με πολύ βασανιστικό ρυθμό υποχωρούν, η φίνα απλά καθυστερεί πολύ την πτώση, ενώ δεν έχω ίχνος τριχόπτωσης, ορισμένοι θύλακες μπροστά νεκρώνουν και δεν ανανεώνονται. Πίσω τα κρατάει τα μαλλιά καλά. Οι φωτογραφίες ειναι με iphone 3gs που δεν έχει καλή κάμερα αλλά φαίνεται πάνω κάτω η πορεία μου. Θεραπεία 1/4 προσκάρ εδώ και 1 μήνα, μινοξ κάθε βράδυ μαζί με airol.

ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ

ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

http://imageshack.us/g/684/01052011205g.jpg/

VS ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
http://imageshack.us/g/11/img0375oa.jpg/

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 07, 2011, 12:59:01 πμ από danceworld_2001 »
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5(diffuse thinner)
Απ: Μια ακόμη μαρτυρία του big τρία!!!
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 30, 2010, 03:24:41 μμ »
Τουμπανο εισαι φιλε..Πιστευω θα πας ακομη καλυτερα στην πορεια
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010

TA OΠΛΑ ΜΟΥ:
Minoxidil 5%
Double A
Αirol cream
Fungoral cream
Frezyderm Hair Force shampoo

Αποσυνδεδεμένος Conan

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 30, 2010, 03:42:28 μμ »
Οντως μια χαρα σε βλεπω! Καλη συνεχεια ;D

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2010, 04:05:24 μμ »
σας ευχαριστώ όλους σας, κουράγιο και σε εσάς και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Θέλει υπομονή και προσπάθεια!!! Ευχαριστώ την κα. Κελαράκη απο το ΙΚΑ Βριλησσίων που το 2005 όντας πρωτοποριακή για την εποχή της και διαβασμένη μου έδωσε το regain και proscar. Ευχαριστώ επίσης το φόρουμ αυτό που το ανακάλυψα εν έτη 2010 και εκατονταπλασίασα τις γνώσεις μου και βελτίωσα τις θεραπείες μου ενώ παράλληλα μειώνοντας τις παρενέργειες!!
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

Αποσυνδεδεμένος mikipitri

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3 καθαρό, στο υπόλοιπο γενική αραίωση
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 30, 2010, 05:26:14 μμ »
ωραίος danceworld_2001!!! και εις ανώτερα... η μάλλον εις περισσότερα ;)
αλήθεια από τη χρήση μινοξ δεν είχες καμία παρενέργεια?
με έχει ταράξει εμένα και από χτες έκανα μια παύση μήπως και ηρεμήσει λίγο η ΣΔ...

Αποσυνδεδεμένος lalakos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2010, 08:16:25 μμ »
με έχει ταράξει εμένα και από χτες έκανα μια παύση μήπως και ηρεμήσει λίγο η ΣΔ...

mikipotri, η αλήθεια είναι ότι με ΣΔ και minox τα πράγματα είναι ζώρικά. Πρώτα ιάτρεψε την ΣΔ και μετά ξεκινάς πάλι minox. Πολύυυυ αλόη φίλε...

danceworld_2001, πολύ ωραίος. Άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι η minox μόνη της δεν μπορεί να κάνει και πολλά, αλλά μαζί με φίνα είναι πολύ δυνατά εργαλεία.

Οπότε σε όλους εμάς τους big3όβιους, keep big3ing μέχρι histogen και aderans μας πουν το ευχάριστο νέο  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2010, 08:21:18 μμ από lalakos »
finasteride 1/6 1/5 1/6 proscar ανά μέρα ξανά
kirkland minox 1 εεε καμιά φορά και 2 φορές την ημέρα ανάλογα με το πρόγραμμά μου
fungoral 2 φορές την εβδομάδα
τις άλλες μέρες βιολογικό σαμπουάν με βάση λάδι ελιάς, αλόη και jojoba
Dr Lee spironolactone 5% κάθε βράδυ

Aloe Vera για ενυδάτωση

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 30, 2010, 10:50:23 μμ »
lalako είναι όντως πολύ ζόρικα με ΣΔ...
πάνω που είχε αρχίσει να δυναμώνει το μαλλί με τη μινοξ εμφανίστηκε η ΣΔ και άρχισε τρελή τριχόπτωση με τη φαγούρα...
για αυτό σταμάτησα τη μινοξ για λίγο (θα δώ πόσο) και παίρνω απλά φίνα και κετοκοναζόλη (big2 δηλαδή ;))

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 31, 2010, 12:54:17 πμ »
καμία απολύτως, δεν έχω ΣΔ βέβαια, ποτέ δεν είχα. Στις αρχές όμως χρήσης μινοξ το 2005 έκανα λανθασμένη χρήση, έβαζα σε κάθε εφαρμογή ως και 10 ψεκασιές με αποτέλεσμα να πάθω αντιδραστική δερματίτιδα με μικρά σπυράκια σε όλο το πρόσωπο, ερυθρότητα και παλαβή φαγούρα, κόβοντας μινοξ για 1 βδομάδα όλα καλά, και μετά με σωστή χρήση, ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2010, 10:32:14 πμ »
Μια χαρα εισαι φιλε σου εύχομαι ακομα καλυτερα.
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2010, 08:53:23 μμ »
Μπράβο για το αποτέλεσμα σου danceworld_2001, αλλά και την υπομονή σου στην θεραπεία σου, μιας και δεν τράβηξες και λίγα.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

Αποσυνδεδεμένος elvis

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 31, 2010, 09:58:25 μμ »
Ωραιος ο παιχτης επιμονη και υπομονη και ιδου τα αποτελεσματα μπραβο ρε φιλε :grandpa:

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 31, 2010, 11:33:46 μμ »
σας ευχαριστώ Άκη και Elvis. Είχα αρχίσει να απελπίζομαι ομολογώ όταν με την διακοπής της φίνας είχα πάθει ζημιά. Η μινόξ δεν έκανε τίποτα στην τριχόπτωση. Νόμιζα πως η μινόξ κάνει την περισσότερη δουλειά. Δεν ήξερα επίσης το φαινόμενο shedding (όταν το είχα φέτος τρόμαξα τόσο πολύ που λέω μα τι γίνεται θεέ μου, παλιά μέσα σε 2 μήνες είχα φουντώσει στο μαλλί και τώρα με big 3 το χάνω κιόλας?).

Χάρις σε εσάς και με πάρα πολύ διάβασμα εδώ ενημερώθηκα για όλα, πείσμωσα, έμαθα από τα λάθη του παρελθόντος και πιστεύω το πάω καλά. Μερικές παρατηρήσεις μου ύστερα από εμπειρία 5 ετών στις θεραπείες και με αρκετές παρενέργειες:

proscar 1/5: ιδανική δοσολογία με διατήρηση μιας λεπτής και σωστής ισορροπίας μεταξύ ανεκτών ως και ανύπαρκτων παρενεργειών και αποτελεσματικότητας σε σχεδόν ολική αναστολή της τριχόπτωσης.

fungoral 2%: το έβαλα εδώ και 2 μήνες για πρώτη φορά στην ζωή μου, δείχνει να βοηθάει το regrowth, με αυτό και μινόξ έχω την εντύπωση πως έδωσε ενα boost στην "απείραχτη μινόξ" που βάζω.

regain 5%: πρέπει να κάνω δώρο στον εφευρέτη της, OSCAR WINNER στο regrowth.

και κάτι ακόμη... δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια η δραστικότητα των θεραπειών μειώνεται. Το 2005 ήμουν 26 ετών και με παρθένο κεφάλι, η θεραπεία ήταν κανόνι. Το 2010, σημαντικά και πάλι αποτελέσματα αλλά με μεγαλύτερο ζόρι και με πιο αργό ρυθμό. Φοβάμαι τι θα γίνει στο μέλλον, άραγε θα μειωθεί και άλλο η δραστικότητα? Θα είμαι εδώ, πιστός στην θεραπεία και θα σας πω τις εμπειρίες μου. Ένα ειναι σίγουρο, ανευ λόγου και αιτίας μην διακόπτεται την θεραπεία, τα κεκτημένα δύσκολα ξανα αποκτιούνται.

Μπράβο για το αποτέλεσμα σου danceworld_2001, αλλά και την υπομονή σου στην θεραπεία σου, μιας και δεν τράβηξες και λίγα.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 01, 2010, 04:44:55 μμ »
Σωστός ο παίχτης...
και φυσικά σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές που απέκτησες με την εμπειρία σου :worshipper ;)

Αποσυνδεδεμένος georg_999

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-2A
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 02, 2010, 11:52:37 πμ »

Ακη αν 3εκινησω τη φινα με  1/8 ανα μερα παραληλα με μινοξ 1 φορα τη μερα θα δω
αποτελεσμα λες? τωρα μονο μινοξ βαζω 1-2 φορες τη μερα κ σπανια ρεβιβο.
θελω να βρω την ελαχιστη ασφαλη δοση.
Ή να το παω 1/8 καθε μερες...?

Αποσυνδεδεμένος georgehairs

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-2A
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 02, 2010, 12:19:49 μμ »
σας ευχαριστώ Άκη και Elvis. Είχα αρχίσει να απελπίζομαι ομολογώ όταν με την διακοπής της φίνας είχα πάθει ζημιά. Η μινόξ δεν έκανε τίποτα στην τριχόπτωση. Νόμιζα πως η μινόξ κάνει την περισσότερη δουλειά. Δεν ήξερα επίσης το φαινόμενο shedding (όταν το είχα φέτος τρόμαξα τόσο πολύ που λέω μα τι γίνεται θεέ μου, παλιά μέσα σε 2 μήνες είχα φουντώσει στο μαλλί και τώρα με big 3 το χάνω κιόλας?).

Χάρις σε εσάς και με πάρα πολύ διάβασμα εδώ ενημερώθηκα για όλα, πείσμωσα, έμαθα από τα λάθη του παρελθόντος και πιστεύω το πάω καλά. Μερικές παρατηρήσεις μου ύστερα από εμπειρία 5 ετών στις θεραπείες και με αρκετές παρενέργειες:

proscar 1/5: ιδανική δοσολογία με διατήρηση μιας λεπτής και σωστής ισορροπίας μεταξύ ανεκτών ως και ανύπαρκτων παρενεργειών και αποτελεσματικότητας σε σχεδόν ολική αναστολή της τριχόπτωσης.

fungoral 2%: το έβαλα εδώ και 2 μήνες για πρώτη φορά στην ζωή μου, δείχνει να βοηθάει το regrowth, με αυτό και μινόξ έχω την εντύπωση πως έδωσε ενα boost στην "απείραχτη μινόξ" που βάζω.

regain 5%: πρέπει να κάνω δώρο στον εφευρέτη της, OSCAR WINNER στο regrowth.

και κάτι ακόμη... δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια η δραστικότητα των θεραπειών μειώνεται. Το 2005 ήμουν 26 ετών και με παρθένο κεφάλι, η θεραπεία ήταν κανόνι. Το 2010, σημαντικά και πάλι αποτελέσματα αλλά με μεγαλύτερο ζόρι και με πιο αργό ρυθμό. Φοβάμαι τι θα γίνει στο μέλλον, άραγε θα μειωθεί και άλλο η δραστικότητα? Θα είμαι εδώ, πιστός στην θεραπεία και θα σας πω τις εμπειρίες μου. Ένα ειναι σίγουρο, ανευ λόγου και αιτίας μην διακόπτεται την θεραπεία, τα κεκτημένα δύσκολα ξανα αποκτιούνται.

ενα μπραβο και απο εμενα...μια ερωτηση ...με φινα ποσο καιρο sheddares?και μετα απο ποσο καιρο μειωθηκε η τριχοπτωση σου?
1mg Finasteride/24Hrs
Shampoo T-Gel(Greasy Hair), shampoo Stieprox και Ducray Elution ενναλαξ

Best Sites in Greece