Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Επιτυχής θεραπεία
»
Αποτελέσματα σε γυροειδή αλωπεκία με Medrol 16mg και κυκλοσ
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αποτελέσματα σε γυροειδή αλωπεκία με Medrol 16mg και κυκλοσ (Αναγνώστηκε 372 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
serg
Απλό μέλος
Αποτελέσματα σε γυροειδή αλωπεκία με Medrol 16mg και κυκλοσ
«
στις:
Ιανουάριος 02, 2012, 04:16:17 μμ »
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δεν ξέρω αν αφορά πολύ κόσμο πάντως μετά από πολλές θεραπείες από αλοιφές λάδια κλπ κλπ ο παραπάνω συνδυασμός με εξέπληξε θετικά. Πριν ένα χρόνο ξεκίνησα με γυροειδή σε μικρή έκταση στα γένια που η αλήθεια είναι ότι την αμέλησα. Κατά τον Μάιο ξεκίνησα κάτι αλοιφές propiosalic και butavate χωρίς αποτέλεσμα. Τον Ιούνιο άρχισαν να πέφτουν και τα φρύδια και μέχρι τον Νοέμβριο σιγά σιγά είχαν πέσει το ~60% των φρυδιών. Τότε η γιατρός μου ξεκίνησε θεραπεία με medrol 16mg και κυκλοσπορινη (Sandimmun Neoral 100mg).Νομίζω ήταν και 1 νοεμβρίου όταν ξεκίνησα την θεραπεία. Στις 20-11 ξεκίνησα και γυμναστήριο (δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο αλλά το αναφέρω γιατί μετά από χρόνια άθλησης είχα σταματήσει να ασκούμαι και ίσως αυτό με επηρέασε). Γύρω στις 30 νοεμβρίου παρατήρησα για πρώτη φορά μετά που ξεκίνησαν να πέφτουν τα φρύδια ότι το αριστερό φρύδι είχε γεμίσει με λευκές τρίχες σε και πλέον υπήρχαν τρίχες σχεδόν σε όλο το φρύδι. Το ίδιο και με το δεξί φρύδι αλλά είχε ένα μικρό κενό. Μέσα σε 1 εβδομάδα(!!) οι τρίχες που είχαν βγεί στα φρύδια απέκτησαν το χρώμα της τρίχας μου! Όταν τελείωσα όμως τα χάπια κυκλοσπορίνης έκανα την βλακεία και δεν πήγα αμέσως στο γιατρό και για 10 μέρες τα σταμάτησα. Τα σταμάτησα πολύ απότομα μάλιστα γιατί από εκεί που έπαιρνα 300mg την ημέρα τα έκοψα μαχαίρι. Σαν αποτέλεσμα ήταν να ξαναπέσουν οι τρίχες που είχαν βγεί στα φρύδια. Ξαναξεκίνησα κυκλοσπορίνη στις 14 Δεκεμβρίου χωρίς όμως αποτελέσματα μέχρι τώρα.Πιστεύω θα έχω απάντηση σε καμιά 10αριά ημέρες. Στα γένια είχα επίσης επανέκφυση τριχών αλλά αυτό πιστεύω έγινε λόγω του medrol. Medrol είχα ξαναπάρει τον ιούλιο και είχα αποτελέσματα μόνο στα γένια, όχι στα φρύδια. Να αναφέρω τέλος ότι η κυκλοσπορίνη μπορεί να επηρεάσει τα νεφρά γι'αυτό η γιατρός μου συνέστησε εξετάσεις αίματος για κρεατινίνη και ουρία κάθε μήνα όταν κάνω την αγωγή. Για ό,τι απορίες έχετε ρωτήστε με. Καλή χρονιά και κουράγιο σε όλους!
Καταγράφηκε
kapamarou
Hero Member
Φύλο:
life is life and me is me
Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
Απ: Αποτελέσματα σε γυροειδή αλωπεκία με Medrol 16mg και κυκ
«
Απάντηση #1 στις:
Φεβρουάριος 02, 2012, 07:33:01 πμ »
καλη επητυχεια
Καταγράφηκε
παλια
oral: Proscar 1/4, proscar1/8,proscar 1/16 avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
topical: spiro1,5%,duta, spiro+duta, fungoral cream, regaine χ1, regaine+6 duta, super zix, axelan χ6, axelan +airol x2, axelan+progesterone+airolx2, Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex
τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6
http://www.galinos.gr/
MANKAR
Full Member
Φύλο:
Norwood: 2-γενικη αραιωση μικρου βαθμου+κροταφοι
Απ: Αποτελέσματα σε γυροειδή αλωπεκία με Medrol 16mg και κυκ
«
Απάντηση #2 στις:
Φεβρουάριος 02, 2012, 11:53:04 πμ »
καλη συνεχεια φιλε , αν θελεις ανεβασε και καμια φωτο να δουμαι το προβλημα σου!!!!
Καταγράφηκε
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Fungoral Cream (every day)
FUNGORAL Shampoo 120 ml 2 %(2-3φορες βδ)
TARMED SHAMPOO 4% BOTTLE 150ML(1φορα ανα 15 μερες)
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Θεραπείες
»
Επιτυχής θεραπεία