Αποστολέας Θέμα: Εξετασεις αιματος μετα απο 1 χρονο χρησης φινας......  (Αναγνώστηκε 7481 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jiovan

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Εξετασεις αιματος μετα απο 1 χρονο χρησης φινας......
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 12:21:14 μμ »
Πάνο να σε ρωτήσω σε αυτούς που λές ότι έχεις δει τις παρενέργειες πέρασαν όταν το σταμάτησαν το χάπι;
εγώ είμαι στα ίδια δε βλέπω βελτίωση με στύση και μέγεθος του πουλιού μου

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
Απ: Εξετασεις αιματος μετα απο 1 χρονο χρησης φινας......
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 01:06:02 μμ »
Εγώ όταν έπαιρνα φινα, ανά 4-6 μήνες περίπου παρατηρούσα μια αδυναμία στύσης.
Έτσι είχα αποφασίσει να την κόβω για 3 εβδομάδες, δηλαδή το max χρόνο που θα έχει καθαρίσει ο οργανισμός από την φινα και δεν θα είχε αρχίσει έντονα η τριχόπτωση και μετά την ξανά άρχιζα. Με αυτόν τον ρυθμό, δεν ξανά παρατήρησα κάποιο από τα έντονα sides.

Πάνο να σε ρωτήσω σε αυτούς που λές ότι έχεις δει τις παρενέργειες πέρασαν όταν το σταμάτησαν το χάπι;
εγώ είμαι στα ίδια δε βλέπω βελτίωση με στύση και μέγεθος του πουλιού μου
Εμένα όλες οι παρενέργειες σταμάτησαν όταν μείωσα το χάπι σταδιακά. Όταν το σταμάτησα την 1η φορά μαχαίρι,
δεν κράτησα πολύ χρόνο χωρίς την φινα, καθώς η τριχόπτωση άρχισε να εμφανίζεται. Έτσι δεν είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω με κόψιμο "μαχαίρι".
Αλλά με το σταδιακό κόψιμο (πχ μέρα παρά μέρα για μια εβδομάδα, μετά μικρότερη δόση την επόμενη εβδομάδα κάθε 2 ημέρες κ.ο.κ) νιώθω σαν να μην είχα αρχίσει ποτέ φινα, δηλ δεν μου έμεινε κάποιο "κουσούρι".
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Best Sites in Greece