Αποστολέας Θέμα: SPECTRAL DNC-L  (Αναγνώστηκε 19201 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Moderator
  • Φύλο: Άντρας
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
Απ: SPECTRAL DNC-L
« Απάντηση #150 στις: Απρίλιος 29, 2010, 05:16:36 πμ »
Εγώ θα ρωτούσα αν είδε κανείς αποτέλεσμα (ειδικότερα μόνο με αυτό) και μετά από που να το πάρω...

Μονο αυτο ρε Ακη...στο μυαλο μου εισαι....
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 2A
« Απάντηση #151 στις: Απρίλιος 30, 2010, 01:52:52 μμ »
Κ εγω ρε παδια εχω απορια να δω αν ειχε καποιος αποτελεσματα με το spectral!Ας περιμενουμε το Σπυρο να ανεβασει καμια φωτογραφια να βγαλουμε κανενα συμπερασμα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #152 στις: Απρίλιος 30, 2010, 08:28:25 μμ »
Κ εγω ρε παδια εχω απορια να δω αν ειχε καποιος αποτελεσματα με το spectral!Ας περιμενουμε το Σπυρο να ανεβασει καμια φωτογραφια να βγαλουμε κανενα συμπερασμα!!!!!
και πάλι δεν θα είναι ασφαλές συμπέρασμα - η θεραπεία μου βασίζεται κυρίως στην φινα,και το dnc-l δεν το χρησιμοποιώ όπως προτείνεται από την εταιρία

4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος NoMoreLoss

• Sr. Member
  • ξυπνάτε θα μας φάνε οι βλάχοι
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μάιος 01, 2010, 12:13:49 πμ »
Εγώ θα ρωτούσα αν είδε κανείς αποτέλεσμα (ειδικότερα μόνο με αυτό) και μετά από που να το πάρω...

Έβαζα για 6 ή 7 μήνες το Spectral DNS χωρίς την παραμικρή βελτίωση στο μαλλί μου και είναι και ακριβό. Σε άλλους μπορεί να τα σκάσει καλά δεν ξέρεις πως αντιδρά στον καθένα...
Frezyder hairforce shampoo
Λάδι http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
οξυζενέ echofarm 3%

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #154 στις: Μάιος 02, 2010, 01:26:39 μμ »
Να (ξανά)αναφέρω ότι η μινοξ πήρε έγκριση (και είχε αποτέλεσμα) και με 5% "γυμνή".
Άρα και σκέτη έχει αποτέλεσμα και πιστεύω όλες αυτές οι εμπορικές μίξεις έχουν σαν αποτέλεσμα να μας πιουν το αίμα.
Θα προτιμούσα να βάζω σκέτη 5% (όσο ποιο φτηνή μπορώ να την βρω, το ίδιο είναι) και να βάζω το λάδι που έχεις στην υπογραφή σου, από το να χρυσοπληρώνω πατέντες και ιδέες.

Τώρα, αν μαζευτούν καμια 30αριά και πουν ότι είδαν αποτέλεσμα μόνο με αυτό το προϊόν (δηλαδή ΔΕΝ χρησιμοποιούσαν τίποτα άλλο), τότε ναι, θα αλλάξω άποψη.
Όχι να βάζω πχ και κάτι άλλο, να παίρνω και proscar και τσουπ, κάνει δουλειά το DNC-L, αν με πιάνεις τι θέλω να πω.
Ο Σπύρος πχ το έθεσε πολύ σωστά, δεν μπορεί να κρίνει 100%.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2010, 01:28:23 μμ από Άκης »
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

Αποσυνδεδεμένος show_palmettos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μάιος 02, 2010, 02:28:22 μμ »
και σαν εγκριση πηρε ως υγρο,ομως ο αφρος αποδεικνυεται καλυτερος απο την υγρη της μορφη
η μινοξιδιλη με το palmetto(που ειναι τοπικο dht blocker) γιατι να μην εχει αποτελεσματικοτητα?
ετσι κι αλλιως και το σπεκτραλ εχει 5% μινοξιδιλη,οτι regrowth δωσει το 5 τοις εκατο του σπεκτραλ που ειναι η μινοξ δεν πιστευω να το επηρεαζουν τα υπολοιπα συστατικα..κι αν καποιος του φαινονται βαρια τα συστατικα του dnc-l μπορει να παρει το σκετο dnc που ειναι πιο κοντα σχετικα με την απλη μινοξ του ρογκεν και ειναι και minoxidil sulfate
ετσι κι αλλιως ειτε παιρνει καποιος τη σκετη μινοξιδιλη που λες οτι εγκριθηκε ακη μαζι με του στοματος αγωγη φιναστεριδης ειτε παιρνει το σπεκτραλ με παλμετο ειναι το ενα και το αυτο
τωρα : dnc-n
πιο μετα : spectral UHP

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάιος 02, 2010, 02:49:25 μμ »
Επειδή φαίνεται δεν τα γνωρίζεις και δεν θες να τα μάθεις, κάνω μια τελευταία προσπάθεια:
1)Και ο αφρός πήρε έγκριση. Αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσε.
2)Και ο αφρός και η λοσιόν περιέχουν 5% μινοξ. Η μινοξ κάνει την δουλειά, όχι ο αφρός. Αλλιώς θα βάζαμε αφρό ξυρίσματος.
3)ΤΟ palmetto δεν μπλοκάρει την σύνθεση της DHT. Το έχεις πει 100 φορές, στο έχω απαντήσει 101 και ακόμα γι'αυτό μιλάμε. ΔΕΝ. Πάει τελείωσε. Εκτός αν έχεις κάποια έρευνα καινούρια. Και να την μπλοκάρει (λέμε τώρα), ΔΕΝ σταματά την τριχόπτωση. Πόσο μάλιστα τοπικά. Αυτό είναι ένα παραμύθι που ξεκίνησαν οι εταιρίες για να πουλήσουν.
4) Δεν συγκρίνεται η φινα από το στόμα με τοπικό palmetto.Τουλάχιστον δες αν ισχύουν αυτά που θες να γράψεις.  Εκτός αν το είπες για να γελάσουμε και δεν το κατάλαβα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2010, 02:51:09 μμ από Άκης »

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"

Αποσυνδεδεμένος GK

• Τα πάντα όλα
  • Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Μπουρλότο!
« Απάντηση #157 στις: Μάιος 02, 2010, 03:07:01 μμ »
3)ΤΟ palmetto δεν μπλοκάρει την σύνθεση της DHT. Το έχεις πει 100 φορές, στο έχω απαντήσει 101 και ακόμα γι'αυτό μιλάμε. ΔΕΝ. Πάει τελείωσε. Εκτός αν έχεις κάποια έρευνα καινούρια. Και να την μπλοκάρει (λέμε τώρα), ΔΕΝ σταματά την τριχόπτωση. Πόσο μάλιστα τοπικά. Αυτό είναι ένα παραμύθι που ξεκίνησαν οι εταιρίες για να πουλήσουν.

Άκη, το Revivogen  kατά κύριο λόγο, S.P δεν έχει ? Ή απλά αποτελεί ένα από τα πολλά συστατικά του, που στο σύνολο τους κάνουν δουλειά και παρουσιάζουν αποτέλεσμα σε κάποιους όπως π.χ σε εσένα τον ίδιο που σου είχε σταματήσει την τριχόπτωση που σίγουρα εάν είχε σταματήσει αυτό θα στην σταμάτησε και όχι το tricomin.
  :offt: Ξέρει κανείς ποια συστατικά έχει πλυν του S.P

edit: θα κοιτάξω στο revivogen thread :P
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2010, 03:08:32 μμ από GK »
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μάιος 02, 2010, 04:35:07 μμ »
Για εμένα κάθε προϊόν που βάζει palmetto το κάνει για εμπορικούς σκοπούς, γιατί λίγο πολύ ο κόσμος το ξέρει ή θεωρεί safe τα βότανα και του δίνει μια ευκαιρία. Έτσι πιστεύω το κάνει και το Revivogen. Αλλιώς ποιος θα το πάρει αν έχει μόνο ψευδάργυρο;
Γνώμη μου πάντα.
Ωστόσο περιέχει και άλλα, όπως ψευδάργυρο+β6 πχ.

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μάιος 02, 2010, 07:47:46 μμ »
Τελικα παιδια εγω εχω να πω πως με την παρατηρηση που κανω τον τελευταιο καιρο απο τις συζητησεις σας εχω μαθει περισσοτερα απο αυτα που ξερουν καποιοι ασχετοι δερματολογοι οσον αφορα την τριχοπτωση!Αλειθεια Ακη κ Σπυρο βλεπω πως στην υπογραφη σας κανενας απο τους δυο σας δεν χρησιμοποιεει μινοξιδιλη!Πως κ ετσι?

Συνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #160 στις: Μάιος 02, 2010, 08:36:16 μμ »
Τελικα παιδια εγω εχω να πω πως με την παρατηρηση που κανω τον τελευταιο καιρο απο τις συζητησεις σας εχω μαθει περισσοτερα απο αυτα που ξερουν καποιοι ασχετοι δερματολογοι οσον αφορα την τριχοπτωση!Αλειθεια Ακη κ Σπυρο βλεπω πως στην υπογραφη σας κανενας απο τους δυο σας δεν χρησιμοποιεει μινοξιδιλη!Πως κ ετσι?
o Σπυρος χρησιμοποιει μινοξιδιλη,ο Ακης χρησιμοποιει αλλο Growth Stimulants  :-\
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,proscar 1/16  avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex     

τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6

http://www.galinos.gr/

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μάιος 02, 2010, 08:57:35 μμ »
Αλειθεια Ακη κ Σπυρο βλεπω πως στην υπογραφη σας κανενας απο τους δυο σας δεν χρησιμοποιεει μινοξιδιλη!Πως κ ετσι?
αν και απάντησε ο ήρωας (kapamarou) παραπάνω  ;D
το dnc-l στην θεραπεία μου είναι ουσιαστικά μινοξιδίλη 5%,
μαζί με άλλα 3-4 συστατικά (μορφή τζελ)

υ.γ : δεν το προτείνω ανεπιφύλακτα-ακόμα στην δοκιμή του είμαι...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2010, 09:06:35 μμ από Σπύρος »

Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

Συνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5V -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #162 στις: Μάιος 02, 2010, 09:14:15 μμ »

[/quote]
αν και απάντησε ο ήρωας (kapamarou) παραπάνω  ;D
το dnc-l στην θεραπεία μου είναι ουσιαστικά μινοξιδίλη 5%,
μαζί με άλλα 3-4 συστατικά (μορφή τζελ)

υ.γ : δεν το προτείνω ανεπιφύλακτα-ακόμα στην δοκιμή του είμαι...

[/quote]
ευχαριστω δασκαλε
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,proscar 1/16  avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex     

τωρα
minox 3ml+airolχ1 επιφανεια nw6

http://www.galinos.gr/

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μάιος 02, 2010, 10:12:19 μμ »
Καταλαβα!Εχεις βγαλει κανενα συμπερασμα η ειναι νωρις ακομα?

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μάιος 02, 2010, 10:28:17 μμ »
δυστυχώς ακόμα δεν έχω ξεκάθαρο αποτέλεσμα όσον αφορά την επανέκφυση-περιμένω μετά τον 1ο χρόνο (συνδυαστικά με φινα) να "δώσει" ξανά... :chinscratch

Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

Best Sites in Greece