Αποστολέας Θέμα: SPECTRAL DNC-L  (Αναγνώστηκε 19199 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: SPECTRAL DNC-L
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 08, 2008, 05:56:52 μμ »

* Herbal Extracts
εκχυλισματα βοτανων (τωρα τι βοτανα ειναι αυτα δεν ξερω γιατι δεν βρηκα τι βοτανα περιεχει μονο λεει εκχυλισματα βοτανων ετσι αοριστα μονο οτι βρηκα παραθέτω)

Αν κοιτάξεις το είχα γράψει The pure extracts of ivy and hops.

* Phytosterol 5a - reductase inhibitor
αναστολεας τη dht μας

Phytosterol δεν είδα πουθενά αυτά αναφέρει :
These extracts are olive (verbascoside), saw palmetto (serenoa repens), and flax seed (secoisolariciresinol diglucoside)

ΤΣΑΚΑΛΕ λες για αυτο να ειδες massive shedding οταν το χρησιμοποιησες ?

Ο τσακαλος ανάφερε το DNC Και όχι το  DNC –L (εδώ μπορεί να κάνω λάθος) .Η εταιρία πρόσφατα έκανε ανασκευή στο  DNC όπου πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά (αρχικά είχε μονό minodixil και aminexil ) και βγήκαν τα RS και -L . Ο τσακαλος να δοκίμασε το παλιό.

τα σχολια πλεον δικα σας .............................

Δεν θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση και δεν πρόκριτε να ασχοληθώ με το θέμα ξανά.
Προσωπικά με κούρασε αυτή η εμμονή με το revivogen (ούτε ποσοστά να παίρνατε) και με την σύγκριση του με τα αλλά προϊόντα. Η άποψη μου είναι ότι δεν τίθεται απόλυτος καμία σύγκριση το ένα προϊόν είναι καινούργιο και τα άλλο είναι της προηγούμενης δεκαετίας . Θεωρό ότι έκανε τον κύκλο του.
Δεν ξέρω τι είδε ο τσακαλος αλλά δεν νομίζω να είναι δείκτης για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Επειδή με κούρασε η ιστορία και είχα πει ότι θα πω την εντύπωση μου δεν θα το κάνω  το προϊόν μπορεί να το προμηθευτή όποιος ενδιαφέρετε πολύ εύκολα βρίσκετε και να βγάλει τα συμπεράσματα του όπως έκανα και εγώ. 
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2008, 06:03:07 μμ από kostas »

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 08, 2008, 07:01:15 μμ »
Δεν θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση και δεν πρόκριτε να ασχοληθώ με το θέμα ξανά.
Προσωπικά με κούρασε αυτή η εμμονή με το revivogen (ούτε ποσοστά να παίρνατε) και με την σύγκριση του με τα αλλά προϊόντα. Η άποψη μου είναι ότι δεν τίθεται απόλυτος καμία σύγκριση το ένα προϊόν είναι καινούργιο και τα άλλο είναι της προηγούμενης δεκαετίας . Θεωρό ότι έκανε τον κύκλο του.
Δεν ξέρω τι είδε ο τσακαλος αλλά δεν νομίζω να είναι δείκτης για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Επειδή με κούρασε η ιστορία και είχα πει ότι θα πω την εντύπωση μου δεν θα το κάνω  το προϊόν μπορεί να το προμηθευτή όποιος ενδιαφέρετε πολύ εύκολα βρίσκετε και να βγάλει τα συμπεράσματα του όπως έκανα και εγώ. 

Κώστα μην τα παίρνεις. Δεν μαλώνουμε για κανένα προϊόν, απλά κουβέντα κάνουμε.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, ότι το shedding του tsakalou δεν δείχνει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και φυσικά δεν κρίνεται ένα προϊόν από αυτό.

Πριν πω για το Spectral, ας σου πω για το Revivogen. Πες ότι έχουμε εμμονή. Βασικά, το forum σκοπό έχει να δείξει τα αποτελεσματικά προϊόντα, γι'αυτό και η ανάλυση του Spectral από τον Παναγιωτη -φαντάζομαι- για να δείξει τί έχει το προιόν.
Άλλωστε, δεν βάζουμε τα λεφτά μας για να το πάρεις. Λέει ο καθένας την γνώμη του ή την εμπειρία του σε κάτι και ο καθένας αποφασίζει μόνος του τί και πότε θα το πάρει.

Τα μπουκαλάκια του Revivogen περιέχουν μεταξύ των άλλων και πολλά οξύ, τα οποία και σκοπό έχουν να μπλοκάρουν την μετατροπή της DHT.
Αυτά είναι τα ALA, LNA και ειδικά το GLA, (επίσης και EPA).
Γι'αυτό μην το συγχέεις με άλλα έλαια που είναι γεμάτα με γλυκερόλη και δεν έχουν αποτέλεσμα.

Το ότι είναι παλιό δεν πάει να πει ότι είναι άχρηστο. Δεν είναι κάρτα για PC. Το σώμα μας είναι το ίδιο και αν έκανε δουλειά πριν από 10 χρόνια, θα κάνει και σε 10 χρονια από τώρα.

Κανόνας απαράβατος είναι να χρησιμοποιείς dht blocker και regrowth stimulator.
Γι'αυτό και τονίστηκε ο συνδιασμός του revivo με regaine. Ή proscar με regaine.
Το Handrox του Lee, το κάνει ποιό δυνατό από την απλή regaine γιατί περιέχει ποσότητα 15%, ενώ το samson γιατί περιέχει και αντι-ανδρογόνο.

Λογικό είναι να σου έρχετε στο μυαλό ότι νεότερο προϊόν = αποτελεσματικότερο από τα παλιά.
Και δεν μου λες, τι πιστεύεις ότι θα σου δείξει αποτελέσματα καλύτερα από το ήδη διαδεδομένο Big 3?
Αυτό με τα ανενεργά θυλακια και το ότι τα διεγείρει, με παρεξένεψε λιγάκι.

Α, και αυτό με το nanosome system , κάπου το έκρινε ένας δερματολόγος, θα βρω το post του και θα το αντιγράψω.
Αν σε κούρασε η εμμονή με το Revivogen, εμένα με κούρασε η "εφοδος" των εταιριών κάθε λίγο με νέα προϊόντα που στην ουσία περιέχουν μινοξιδίλη (που κάνει δουλειά και απο μόνη της) και καμια 300αριά βότανα.

Ειλικρινά, με μία καλή διατροφή + Big 3 + ω3 λιπαρά (σε χάπι) + πράσινο ή/και μαύρο τσάι = success.
Αυτό δεν νομίζω να βρεις πουθενά να το αμφισβητήσει κανείς.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 08, 2008, 07:42:40 μμ »
Αν διαβάστηκα νευριασμένος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω απόλυτος τίποτα με τον Παναγιώτη η τον Τσακαλο  και ούτε με κάποιον από την κοινότητα. Ζητάω  συγγνώμη και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Σίγουρα είσαι  πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω  και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.

Αποσυνδεδεμένος tsakalos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
    • my results
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 08, 2008, 08:41:02 μμ »
εμενα μου κανε ζημια αυτο, μαζικο shedding μετα απο 4 μηνες οταν το κοψα και γυρισα στο minox ολα οκ
http://hairlosspics.com (εαν σας αρεσει η δουλεια που εχω κανει παρακαλω εγγραφειτε)

Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ιατρικη συμβουλη, αλλα προσωπικες εμπειριες που εχω βιωσει και στην ευρενα

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 12:40:32 πμ »

* Herbal Extracts
εκχυλισματα βοτανων (τωρα τι βοτανα ειναι αυτα δεν ξερω γιατι δεν βρηκα τι βοτανα περιεχει μονο λεει εκχυλισματα βοτανων ετσι αοριστα μονο οτι βρηκα παραθέτω)

Αν κοιτάξεις το είχα γράψει The pure extracts of ivy and hops.

οχι δεν προσεξα το post σου

αναστολεας τη dht μας

Phytosterol δεν είδα πουθενά αυτά αναφέρει :
These extracts are olive (verbascoside), saw palmetto (serenoa repens), and flax seed (secoisolariciresinol diglucoside)

οπα οπα πανε http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=183165&catid=31228 και θα το δεις
το μονο λαθος μου ειναι που δεν κοιταξα κατω κατω για να δω αναλυτικα τα συστατικα του
πανω πανω αν προσεξεις γραφει οτι ακριβως ανελυσα
και ειπα ΠΡΙΝ αλλα μαλλον δεν το προσεξες ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΝΕΛΥΣΑ OK και σου εδειξα την σελιδα απο οπου τα βρηκα απλα αν κοιτουσα πιο κατω θα εβλεπα και αλλα
αλλα δεν ειδα πιο κατω ειδα αυτα πανω πανω και αυτα παρεθεσα

ΤΣΑΚΑΛΕ λες για αυτο να ειδες massive shedding οταν το χρησιμοποιησες ?

Ο τσακαλος ανάφερε το DNC Και όχι το  DNC –L (εδώ μπορεί να κάνω λάθος) .Η εταιρία πρόσφατα έκανε ανασκευή στο  DNC όπου πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά (αρχικά είχε μονό minodixil και aminexil ) και βγήκαν τα RS και -L . Ο τσακαλος να δοκίμασε το παλιό.

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ MASSIVE SHREDDING ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΑΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΧΗ MINOXIDIL ME THN ΦΥΤΟΣΤΕΛΟΛΗ ΚΑΙ αν πας στην σελιδα πιο πανω δηλαδη την http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=183165&catid=31228

θα διαβασεις τα εξης

Spectral.DNC-L delivers the most powerful, effective and aggressive topical hair loss treatment.  In a cream base for easy application without dripping, this potent formula includes research-grade minoxidil, a proprietary phytosterol -5a-reductase inhibitor to suppress the dihydrotestosterone that triggers male pattern baldness,

τα σχολια πλεον δικα σας .............................

τωρα εδω τι να σου πω αν κρινεις εσυ το ποσο χρονων ειναι ενα προιον για να δεις την αποτελεσματικοτητα του τοτε δικο σου προβλημα
αν παλι σε κουρασε να διαβαζεις για το revivogen τοτε μπορεις να προσπερνας τα θεματα που αφορουν το προιον
ειναι επιλογη σου και στο χερι να διαβαζεις οτι γουσταρεις

Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 01:16:12 πμ »
Αν διαβάστηκα νευριασμένος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω απόλυτος τίποτα με τον Παναγιώτη η τον Τσακαλο  και ούτε με κάποιον από την κοινότητα. Ζητάω  συγγνώμη και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Σίγουρα είσαι  πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω  και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.

ναι διαβαστικες με εναν οχι και τοσο καλο τροπο
οπως σου ειπα εκανα αναλυση σε αυτα τα συστατικα που βρηκα  τωρα αν απο κατω εγραφε και αλλα σορρι αλλα δεν τα ειδα
ομως οτι ειδα το εκανα σωστα πιστευω
δικαιωμα σου να διαφωνεις
αλλα σεβασου την προσπαθεια μου να βοηθησω εδω μεσα οπως μπορω και τον χρονο που ξοδευσα

στο τελευταιο που λες  Σίγουρα είσαι  πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω  και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.

σιγουρα για τον ακη θα μιλας η τον τσακαλο γιατι εγω δεν ειμαι τοσο
εξαλλου η αρχη μου ξεκινησε περιπου απο εδω και πολλα πραγματα τα εμαθα αποσπαστικα οπως θες πες το απο τον ακη
Best Wishes to All

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 09:51:02 πμ »
Δεν είχα σκοπό να ξανά μπω στο φόρουμ αλλά απάντησα σε ένα PM και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό
αλλα σεβασου την προσπαθεια μου να βοηθησω εδω μεσα οπως μπορω και τον χρονο που ξοδευσα
Δεν είδα να σεβάστηκες εσύ την δική  μου προσπάθεια που υπάρχει ένα μηνά και  αφορούσε τα ακριβή στοιχεία. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το παίζεις και θιγμένος

στο τελευταιο που λες  Σίγουρα είσαι  πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω  και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.
Αναφερόμουν στον Άκη και μονό.
Καλή συνέχεια στην κοινότητα καλά να περνάτε

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 09:25:30 μμ »
...και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.

Αν και δεν θα το διαβάσεις το συγκεκριμένο, ας σου απαντήσω.
Μου αρέσει να με διορθώνουν γιατί μαθαίνω. Αν έχει κανείς οποιαδήποτε διαφωνία για κάποιο προϊόν που θα γράψω ή ακόμη για κάποια γνώμη μου, θα χαρώ να την συζητήσω και να βρούμε την λύση της, αρκεί να γίνεται σε ήπιο κλίμα και με στοιχεία.

Δεν είχα σκοπό να ξανά μπω στο φόρουμ αλλά απάντησα σε ένα PM και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό
Δεν είδα να σεβάστηκες εσύ την δική  μου προσπάθεια που υπάρχει ένα μηνά και  αφορούσε τα ακριβή στοιχεία. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το παίζεις και θιγμένος
....

Το να μαλώσει/παρεξηγηθεί κανείς για γυναίκα, το καταλαβαίνω. Το να παρεξηγηθεί για προϊόν, ε εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω.
Καλά να περνάς και εσύ...

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 10:15:54 μμ »
Καταρχάς, μπράβο παναγιώτη για την ανάλυση που έκανες για τα συστατικά του και μάλιστα και στα Ελληνικά.
Τα έψαξα και εγώ, ένα-ένα για να δούμε τί έχει και τί μπορεί να κάνει.

αναστολεας τη dht μας
Περιέχει αποστάγμα από λάδι, saw palmetto (serenoa repens) και κουκούτσι από λινάρι.
Τώρα, πλην του palmetto, τα άλλα δεν είναι γνωστά για την DHT. πχ το λάδι, λένε ότι αν το τρίψεις στο κεφάλι σου και το αφήσεις, σταματά την τριχόπτωση. Το λινάρι, υποθετικά λένε ότι σε μια δίαιτα, μπορεί να προστατέψει από τον καρκίνο του προστάτη.
Ειλικρινά, δεν υπάρχει κάποιο δυνατό blocker.

* Procyanidin B-2 and C-1
ισχυρο αντιοξειδωτικο το βρισκεις στα σταφυλια στα μηλα και εχει βρεθει πως ειναι 20 φιρες πιο ισχυρο απο τη βιτανιμη C και Ε
επισης παραγωγη της ουσια βοηθαει στην καλη κυκλοφορεια του αιματος  για αυτο λεει και η παροιμια οινος ευφραινει καρδιαν ;D βοηθαει στην καλη κυκλοφορεια του αιματος και ειναι ιδιαιτερα καλη για ατομα με κυκλοφοριακα προβληματα καρδιας
Από μία έρευνα του New Health & Longevity αναφέρει ότι δεν υπήρξε αποτέλεσμα σαν τριχοφυία.
Μία άλλη έρευνα στην Ιαπωνία, ανέφερε ότι σε δοκιμές που έγιναν σε 12 μήνες, παρουσιάστηκε τριχοφυία σε σχέση με placebo.
Δείτε και μία άλλη από αξιόπιστη πηγή.

* Vitamin & Mineral Complex
διαφορες βιταμινες
... οι οποίες και λαμβάνοντε φυσιολογικά από πολλές πηγές...

* Copper Peptides
πεπτιδια χαλκου εχουν βρεθει πως βοηθαει στην τριχοπτωση πολλα σαμπουαν στηριζουν την αποτελεσματικοτητας τους σε αυτην την ουσια
Τα πεπτίδια του χαλκού περιέχοντε και στο tricomin και αναφέροντε ότι λειτουργούν για τριχοφυία. Δεν είναι ισχυρά για τριχοφυία πάντως.

* Herbal Extracts
...
Δεν νομίζω άλλα βότανα να βοηθούν στο μπλοκάρισμα της DHT παραπάνω από τα ήδη γνωστά, palmetto κλπ...

* Adenosine
είναι μια ισχυρή αντιφλεγμονώδης ουσία, βοηθαει στην επισκευή και την αναδημιουργία ιστού
αντιφλεγμονώδης ουσία. Στα sides της είναι η ακμή, εφίδρωση, ασυστολία (αρρυθμιες).

* Arginine
είναι ένα αμινοξύ βοηθαει στην καλη κυκλοφορεια του αιματος και βοηθαει στην συνθεση μυιων μιας και ειναι παραγωγο πρωτεινης γιατι ως γνωστον οι πρωτεινες που παιρνουμε απο το κρεας οπως το κοτοπουλο μετατρεπονται σε αμυνοξεα στον οργανισμο μας. την χρησιμοποιουν ευρεως αυτην την ουσια οσοι αχσολουνται με το bodybuilding
επισης λογω καλης κυκλοφορειας του αιματος βοηθαει και στην στυτική λειτουργία
Δημιουργήτε και από το σώμα μας. Πάντως η εκτεταμένη λήψη της,  μπορεί να δημιουργήσει και καρδιακά προβλήματα (όπως και η καρνετινη) ακόμα και πνευμονικά προβλήματα ή και άσθμα.

* Aminexil
Το Aminexil βοηθά στην καταπολέμηση του "σκληρού" κολλαγόνου που περιβάλλει τη ρίζα. Έτσι, σταματά τη συμπίεση της ρίζας και τη σταθεροποιεί στο θυλάκιο (παρα πολλα προιοντα χρησιμοποιουν αυτη την ουσια σαν κυριο μερος της θεραπειας τους)
Προϊόν της L’Oreal, το οποίο αναφέρεται σαν παρόμοιο με την μινοξιδίλη. Αν είναι να το συγκρίνουμε με την μινοξιδίλη, να πούμε ότι έγκριση από FDA και αποτέλεσμα έχει δείξει μόνο η μινοξιδίλη.

* Retinol
Η ρετινόλη  είναι μορφή βιταμίνης Α. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Οι αντιοξειδωτικές ουσίες εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που παράγονται από το φυσιολογικό μεταβολισμό
(την ρετινολη την βαζουν οι πιο πολλες αν οχι ολες οι εταιριες σε κρεμες για το προσωπο για να καταπολεμισουν τις ρυτιδες
Χρήσιμο σε ένα προϊόν, αλλά όχι απαραίτητο για αποτέλεσμα...

Οπότε, αν θα δείξει αποτελέσματα το συγκεκριμένο μόνο του δεν νομίζω.
Να σταματήσετε δηλαδή όλα τα άλλα και να έχετε μόνο αυτό, ε δεν το κόβω για την καλύτερη επιλογή.
Αν δεν είχε την μινοξιδίλη, δεν νομίζω να είχε και καλά αποτελέσματα.

Γνώμη μου, αν θέλετε να πάρετε κάτι δυνατό για να το προσθέσετε στην θεραπεία σας, προτιμήστε το Handrox 15% plus.
Αλλιώς, παραμείνετε στο big 3, ή έστω σε ένα αξιόπιστο blocker, μινοξιδίλη και fungoral 2%.
Μαζί πάντα με βιταμίνες και ωμέγα λιπαρά (αν δεν τρώτε σωστά, τρώτε junk food ή είστε σε δίαιτα)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2008, 10:35:53 μμ από Admin »

Αποσυνδεδεμένος proedros

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 09, 2008, 11:11:00 μμ »
Πάντως περιλαμβάνει πολύ δυνατά συστατικά.

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 10, 2008, 01:20:40 πμ »

Αναφερόμουν στον Άκη και μονό.

λοιπον απο που συμπερανες εσυ οτι δεν σεβαστηκα την δικη σου προσπαθεια δεν ειμαι εγω αυτος που μιλησε πρωτος σε τετοιο υφος
επειτα το ποστ μου ειναι κατι τελειος διαφορετικο απο το δικο σου
το δικο σου ειναι ενα copy paste δεν ειδα κατι παραπανω ουτε 5 λεπτα δεν σου πηρε
το δικο μου προσπαθει να αναλυσει το καθενα
οποτε συγκρινεις ανομοια πραγματα μεγαλε

και οσο για το οτι δεν προκειται να σε δουμε εδω ξανα........ δεν με απασχολει ιδιαιτερα
εδω μπαινει οποιος θελει και οχι με το ζορι
στο καλο λοιπον
Best Wishes to All

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 10, 2008, 01:21:18 πμ »
ακη ειδες κατι λαθος σε αυτα που παρεθεσα ??
Best Wishes to All

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 10, 2008, 03:47:26 μμ »
Πάντως περιλαμβάνει πολύ δυνατά συστατικά.
Περιλαμβάνει, δεν λέω. Μάλιστα, είναι όλα μαζεμένα σε ένα μπουκάλι και θεωρείς τον εαυτό σου καλυμμένο.
Αλλά μόνο σαν συμπλήρωμα, πιστεύω κάνει καλή δουλειά. Δεν έχει (ή δεν κατάλαβα αν έχει) κάποιο δυνατό blocker.
Καλή η δουλειά της μινοξιδίλης, αλλά αν δεν μπλοκάρεις το πρόβλημα από την ρίζα του, τότε κάνεις μισή δουλειά και δεν σε σώζουν τα βότανα.

ακη ειδες κατι λαθος σε αυτα που παρεθεσα ??
Δεν είδα κάτι κακό. Πάντως οι διαμάχες δεν αξίζουν με το παραμικρό, άλλωστε δεν είμαστε για να υποστηρίξουμε κάποια ομάδα, αλλά για να βρούμε κοινές λύσεις.
Ο kostas κάπου τα πήρε και άδικα κατά την γνώμη μου...

Αποσυνδεδεμένος he shou wu

• Beat Hairloss !!
  • Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 03:48:15 μμ »
Θα ηθελα να προσθεσω ομως οτι το Revivogen το οποιο ειναι ενα πολυ καλο προιον το οποιο το συστηνω ανεπιφυλακτα (θελει υπομονη ομως,για να δειςσ αποτελεσματα περιμενεις απο 6 μηνες και πανω τουλαχιστον !! )οτι  ειναι πολυ λαδερο και κανει τα μαλλια χαλια ,για αυτο θα ητανε πολυ καλο ενα προιον οπως το Spectral Dnc-L το οποιο τα συνδιαζει ολα σε ενα, δηλαδη Dht blocker και regrowth (rogaine)μαζι.
Δεν ξερω ομως μηπως και αυτο ειναι πολυ λαδερο και κατι λενε οτι εχει και πολυ ασχημη μυρωδια ισχυει αυτο τελικα ?
Εχω δει επισης που λετε για το Rοgaine οτι το βαζετε το πρωι και το βραδυ το Revivogen ,θα ηθελα να πω ομως οτι αν θελεις να καλυψεις το εμπρος μερος της κεφαλης και το πισω μερος  οτι αυτο  ειναι πολυ δυσκολο και ειδικα με το Rogaine foam 5% που χρησιμοποιω.
Οποτε θελει μια φορα το πρωι Rogaine,  μετα απο 12 ωρες ξανα εφαρμογη Rogaine (ειδικα αν θελετε να μην εχετε side effects - πρησμενο προσωπο κλπ) και μετα απο 3 ωρες το minimum λενε να εφαρμοζουμε το Revivogen εγω προσωπικα το εφαρμοζω μετα απο 4 με 5 ωρες για να ειμαι σιγουρος οτι δεν κανει ζημια το zinc που περιεχει το revivogen στο rogaine που exoυμε εφαρμοσει νωριτερα .

rogaine Foam 5% - morning
Aloe vera - afternoon (2 applications)
rogaine Foam 5% - Night
Revivogen - night (3 hours after rogaine)
Shampoo 3-4/week - Revita, Nizoral 1%, neutrogena- t-gel

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 07:29:26 μμ »

Οποτε θελει μια φορα το πρωι Rogaine,  μετα απο 12 ωρες ξανα εφαρμογη Rogaine (ειδικα αν θελετε να μην εχετε side effects - πρησμενο προσωπο κλπ)  .

αυτο πως γινεται φιλε μου?εδω πρηζεσαι με το 1ml....
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)

Best Sites in Greece