Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Proscar / Propecia / Dutasteride
(Συντονιστής:
magic810
) »
ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ PROSCAR... 3ΜΗΝΕΣ
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ PROSCAR... 3ΜΗΝΕΣ (Αναγνώστηκε 3936 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
Απ: ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ PROSCAR... 3ΜΗΝΕΣ
«
Απάντηση #15 στις:
Αύγουστος 24, 2010, 10:53:20 μμ »
Συμβαίνει καμιά φορά να χάνεις τρίχες, ακόμη και αν παίρνεις φινα + μινοξ. Μην ανησυχείς αν είναι για λίγο καιρό (μαι εβδομάδα), αλλά να ανησυχήσεις αν κρατήσει παραπάνω (3 βδομάδες + ).
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
»
The Player's Diary - Self improvement Blog
Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)
lykos_19
Jr. Member
Norwood: 1
«
Απάντηση #16 στις:
Αύγουστος 25, 2010, 08:57:59 πμ »
την εχω σταματησει την μινοξ. 1μηνα και δεν την βαζω αλλο.. τωρα ειμαι μονο με φινα.. αν συνεχιστει η τριχοπτωση τι θα κανω... θα πεφτουν τα μαλλια μου και θα αραιοσουν οπως πριν???
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
«
Απάντηση #17 στις:
Αύγουστος 25, 2010, 02:50:07 μμ »
η μινοξ χρειαζετε
τωρα αν εσυ θες να την σταματησεις δικο σου θεμα
επειδη παιρνεις οτι παιρνεις αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα χανεις τριχα απο πανω σου
να παρακολουθεις αν η τριχα βγαινει απο την ριζα η απλα σπαει καπου
επισης αναφερουν οτι μεχρι και 100 τριχες την μερα ειναι φυσιολογικο να χανει ενας ανθρωπος
επιπλεον σημαντικο ειναι ποσες τριχες βγαζεις και οχι ποσες χανεις
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
lykos_19
Jr. Member
Norwood: 1
«
Απάντηση #18 στις:
Αύγουστος 27, 2010, 09:17:26 πμ »
απο την ριζα βγενη.. αλλα τωρα δεν ξερω ποσες βγενουν.. πως θα το καταλαβω.. με την αραιοση?
Καταγράφηκε
iraklisbowie
Jr. Member
«
Απάντηση #19 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 12:31:55 πμ »
Παράθεση από: Άκης στις Αύγουστος 24, 2010, 10:53:20 μμ
Συμβαίνει καμιά φορά να χάνεις τρίχες, ακόμη και αν παίρνεις φινα + μινοξ. Μην ανησυχείς αν είναι για λίγο καιρό (μαι εβδομάδα), αλλά να ανησυχήσεις αν κρατήσει παραπάνω (3 βδομάδες + ).
εγω περνω 20 μερες και πεφτουν οι ιδιες τριχες .....τι να κανω?περνω μονο φινα.
Καταγράφηκε
cmos516
Jr. Member
«
Απάντηση #20 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 03:31:54 πμ »
Ρε παιδια συγνωμη κιολας ειναι τελευταια φορα που αναφερομαι ,εχω καταντησει γραφικος,αλλα το παλικαρι ειναι
μολις 19χρονων
και δεν ειδα κανεναν να το αποτρεψει απο το να παρει φιναδιστερινη,δηλαδη ελεος!!
Γνωριζω οτι θα πεσουν να με κατασπαραξουν πολλοι με αυτα που θα σου πω,ομως το φορουμ ειναι για να εκφραζουμε κ ανταλλασουμε τις αποψεις μας.
Αγορινα,εχε υποψι σου οτι η φιναδιστερινη ειναι αντιανδρογονο,κ οτι αυτο το φαρμακο "αποτρέπει την παραγωγή τεστοστερόνης στον ανδρικό οργανισμό",ψαξε και μαθε τι επιπτωσεις μπορει να εχει κατι τετοιο κ ,ειδικα στην ηλικια σου,που δεν εχεις σχηματιστει ακομη...
Καταρχην απο οτι ειδα στη δευτερη φωτο που εισαι με μαλλι δεν εχεις προβλημα.
Διαβασε λιγο καλυτερα ,το πολυ καλο κ αντικειμενικο φορουμ που βρισκεσε(δεν το λεω ειρωνικα),και παραεξω,και θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι αστεια και οτι το φαρμακο αυτο δεν ειναι καραμελα,κ εχει κ παρενεργειες οπως καθε φαρμακο,(και καπου εχει ακουστει...και στο youtube,περιστατικα,οτι σε μερικους μενουν).
Γνωμη μου μην παρεις γενικα τιποτα απο φαρμακα** ,σταματα να το σκεφτεσε και βγαλτο απο το μυαλο σου(σε κανει χειροτερα αυτο),σε τελικη φαση εγω δεν διεκρινα απο τη φωτο καποιο προβλημα,παρα μονο μια φυσιολογικη μεταβαση απο το αγοριστικο στο αντρικο μαλλι
Αν δεις και αρχιζει να γ@μιετε ο Διας,τοτε βλεπε μεταμοσχευση,μια και καλη.
**Τα φαρμακα δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ,στη καλυτερη απλα καθυστερουν λιγο το αναποφευκτο
-πρεπει να τα παιρνεις συνεχεια
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 30, 2010, 03:54:20 πμ από cmos516
»
Καταγράφηκε
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #21 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 11:46:13 πμ »
Φιλε cmos516 επειδη προφανως δεν εισαι ιδιαιτερα ενημερωμενος στο θεμα, καλυτερα θα ειναι μαλλον να μην απαντας.
Δεν αναφερομαι τοσο στην Φιναστεριδη η οποια και εμενα μου εδωσε sides που την εκοψα μαχαιρι, αλλα στο *κανε μια μεταμοσχευση να τελειωνεις μια και καλη* που προτεινεις στο παιδακι. Αυτη η παραπληροφορηση πρεπει να σταματησει, ειδικα απο τη στιγμη που οι τοπ γιατροι θελουν οι ασθενεις τους να παιρνουν φαρμακα. Εαν θελεις ψαξτο λιγο παραπανω πριν προτεινεις σε ατομα *μια και εξω λυσεις*
Επισης η μεταμοσχευση δεν ειναι βολτα σε παιδικη χαρα, ειναι εγχειρηση που δεν θα επρεπε να την προτεινεις σε παιδακια 18 χρονων. Θα επρεπε αφου εχεις τοσα μηνυματα να ξερεις οτι ΠΟΛΥ περισσοτερα παιδια κατεστρεψαν τη ζωη τους με αποτυχημενες μεταμοσχευσεις, παρα με φινα.
Καταγράφηκε
mindtrapper
Full Member
Φύλο:
Norwood: Shaved (V)
«
Απάντηση #22 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 01:51:50 μμ »
Παράθεση από: cmos516 στις Αύγουστος 30, 2010, 03:31:54 πμ
Αγορινα,εχε υποψι σου οτι η φιναδιστερινη ειναι αντιανδρογονο,κ οτι αυτο το φαρμακο "αποτρέπει την παραγωγή τεστοστερόνης στον ανδρικό οργανισμό",ψαξε και μαθε τι επιπτωσεις μπορει να εχει κατι τετοιο κ ,ειδικα στην ηλικια σου,που δεν εχεις σχηματιστει ακομη...
Δεν κάνει αυτό που λες η φιναστερίδη όμως, δεν είναι αντιανδρογόνο. Δεν λέω ότι πρέπει να την πάρει ο φίλος, όυτε οτι δεν πρέπει. Απλά δεν είναι αυτός ο μηχανισμός.
Επίσης είχα την εντύπωση ότι από τα 18 και πάνω ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αφού ενημερωθεί σωστά. Τα 18χρονα έχουν δώσει εξετάσεις, έχουν μπει σε σχολές, έχουν κατά 90% ολοκληρωθεί σαν χαρακτήρες και έχουν γνωρίσει το σεξ μερικά χρόνια, άντε μήνες, πριν (θέλω να ελπίζω).
Δεν έχει νόημα να φερόμαστε λες και είναι 10 χρονών επειδή εμείς είμαστε μεγαλύτεροι. Ας ενημερώσουμε τον κόσμο και μετά κάνουν ότι θέλουν, δεν έχουμε την κηδεμονία κανενός.
Καταγράφηκε
Treat your hair the way you treat your woman: Be good to it... but if you know it is going to leave you, leave it first.
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #23 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 04:19:25 μμ »
Παράθεση από: mindtrapper στις Αύγουστος 30, 2010, 01:51:50 μμ
Παράθεση από: cmos516 στις Αύγουστος 30, 2010, 03:31:54 πμ
Δεν κάνει αυτό που λες η φιναστερίδη όμως, δεν είναι αντιανδρογόνο. Δεν λέω ότι πρέπει να την πάρει ο φίλος, όυτε οτι δεν πρέπει. Απλά δεν είναι αυτός ο μηχανισμός.
Επίσης είχα την εντύπωση ότι από τα 18 και πάνω ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αφού ενημερωθεί σωστά. Τα 18χρονα έχουν δώσει εξετάσεις, έχουν μπει σε σχολές, έχουν κατά 90% ολοκληρωθεί σαν χαρακτήρες και έχουν γνωρίσει το σεξ μερικά χρόνια, άντε μήνες, πριν (θέλω να ελπίζω).
Δεν έχει νόημα να φερόμαστε λες και είναι 10 χρονών επειδή εμείς είμαστε μεγαλύτεροι. Ας ενημερώσουμε τον κόσμο και μετά κάνουν ότι θέλουν, δεν έχουμε την κηδεμονία κανενός.
γεια σου ρε mind....ωραιος!!!
αλλα και ο σιμος δεν γνωριζω την ηλικια του αλλα θελει σιγουρα να προστατευσει και καλα κανει.....το θεμα ειναι να εισαι ενημερωμενος καταλληλα και μετα να προχωρησεις με ενα ρισκο......γιατι αν δεν ενημερωθεις τοτε δεν παιρνεις ρισκο αλλα αυτο λεγεται αμαθεια και μακακια.....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
cmos516
Jr. Member
«
Απάντηση #24 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 04:35:38 μμ »
Παράθεση από: skeptikistis στις Αύγουστος 30, 2010, 11:46:13 πμ
Φιλε cmos516 επειδη προφανως δεν εισαι ιδιαιτερα ενημερωμενος στο θεμα, καλυτερα θα ειναι μαλλον να μην απαντας.
Δεν αναφερομαι τοσο στην Φιναστεριδη η οποια και εμενα μου εδωσε sides που την εκοψα μαχαιρι, αλλα στο *κανε μια μεταμοσχευση να τελειωνεις μια και καλη* που προτεινεις στο παιδακι. Αυτη η παραπληροφορηση πρεπει να σταματησει, ειδικα απο τη στιγμη που οι τοπ γιατροι θελουν οι ασθενεις τους να παιρνουν φαρμακα. Εαν θελεις ψαξτο λιγο παραπανω πριν προτεινεις σε ατομα *μια και εξω λυσεις*
Aαααα φιλε skeptikistis θα σε μαλωσω!!
Καταρχην μαθε να διαβαζεις σωστα,και μετα ισως καταλαβεις καλυτερα το υφος που μιλαει καποιος και δεν τον παρεξηγεις.
Πιο συγκεκριμενα εγραψα στο παλικαρι
Αν δεις και αρχιζει να γ@μιετε ο Διας, τοτε βλεπε μεταμοσχευση,μια και καλη
.
[και οχι "κανε μια μεταμοσχευση
να τελειωνεις
μια και καλη"
Κανεις δεν ανεφερε τελεσιδικα πραγματα και "μια και εξω λυσεις"στο θεμα της καραφλα(θα ηταν λαθος ...),]
Θελοντας να πω ,οτι εαν ειναι περνεις ενα φαρμακο μια ζωη(και τι φαρμακο ε)για να κρατησεις 5 τριχες ,τοτε καλυτερα να πας να τις βαλεις αυτες τις 5 τριχες ...
Παράθεση από: skeptikistis στις Αύγουστος 30, 2010, 11:46:13 πμ
Επισης η μεταμοσχευση δεν ειναι βολτα σε παιδικη χαρα, ειναι εγχειρηση που δεν θα επρεπε να την προτεινεις σε παιδακια 18 χρονων. Θα επρεπε αφου εχεις τοσα μηνυματα να ξερεις οτι ΠΟΛΥ περισσοτερα παιδια κατεστρεψαν τη ζωη τους με αποτυχημενες μεταμοσχευσεις, παρα με φινα.
Δεν του προτεινω τωρα εδω και τωρα να κανει μεταμοσχευση (που ειναι 19 χρονων)
γραφω:
Αν δεις και αρχιζει να γ@μιετε ο Διας
Θελοντας να πω :Αν δεις στο μελλον και τα πραγματα χειροτερεψουν...
Μαλλον εσυ δεν ερμηνευεις σωστα αυτα απαντω...\
Απο την αλλη,αν θες την γνωμη μου,η μεταμοσχευση ναι μεν δεν ειναι παιδικη χαρα,αλλα πιστευω οτι και ενα τετοιο δυνατο χαπι να το παιρνει σε τετοια ηλικια ενα παιδι ειναι χειροτερο (ελπιζω να καταβαινεις τι θελω να πω.....),οσο για το αλλο που λες για τις αποτυχημενες μεταμοσχευσης συμφωνω.
Γι αυτο πιστευω υπαρχει κ αυτο το site,για να μοιραζομαστε τα λαθη τις αποτυχιες και τις εμπειριες ,και να μην την παταμε.
Καταγράφηκε
cmos516
Jr. Member
«
Απάντηση #25 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 04:55:31 μμ »
Παράθεση από: mindtrapper στις Αύγουστος 30, 2010, 01:51:50 μμ
Φιλε mind,δεν ειμαι γιατρος ουτε επιστημονας,οτι διαβαζω και ακουω γραφω.Η φινα ξερω και εχω μαθει οτι ανηκει στα αντιανδρογονα και οτι αντιανδρογονα λειτουργουν αποτρεποντας την δημιουργιας τεστοστερονης(η ορμονη το α και το ω για τον ανδρα,ξερεις....!!!!!)να κανω τοσο λαθος?
Οσο για το αλλο που λες ,δεν εχει σημασια τι μπορει να κανει ή να εχει κανει ενας 18χρονος σημερα,βιολογικα ειναι παντα 18χρονων...εγω εκει στοχευω, οτι για τον οργανισμο του -βιολογικα ειναι βαρυ ενα τετοιο φαρμακο,και ας πιλοταρει και F-16!!!!!!
Καταγράφηκε
kakashi
Full Member
Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
«
Απάντηση #26 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 04:56:59 μμ »
γιατι ποτε ολοκληρωνεται η αναπτυξη ενος αντρα?
Καταγράφηκε
skeptikistis
Sr. Member
«
Απάντηση #27 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 05:30:14 μμ »
Cmos
οπως το θετεις ειναι λιγοτερο λαθος αυτο που ειπες, αλλα και παλι ειναι λαθος. Προσεξε, η διατηρηση 5 τριχων (ποιος σου εχει πει οτι ειναι μονο 5) με καποιους τροπους ειναι το Α και το Ω για μια επιτυχημενη πορεια μετα. Η μεταμοσχευση που κανει ενας Nw4 ειναι 100 φορες καλυτερες απο αυτη που θα κανει ενας NW7 (πρακτικα δεν μπορει να κανει καν)
Επισης η φινα δεν μειωνει την Τεστοστερονη. Πραγματικα διαβαστε 2 πραγματα πριν κανετε ποστ. Ειμαι καινουργιος σε αυτο το φορουμ αλλα παλλιος στα ξενα. Εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια λαθη.
Ξαναλεω. Δεν προτρεπω η οχι καποιον να παρει κατι η να κανει κατι. Ειτε φινα ειτε να τριψει σκορδο στο κεφαλι του.
Το θεμαι ειναι να λεμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι να τα παρουσιαζουμε μεσα απο ενα αλοιωμενο και κινδυνολογικο πρισμα. Τελος πρσωπικα δε θα επαιρνα φινα ουτε στα 22 μου (ακομα μεγαλωνα) ενω ειχα συμμαθητη που αν του εμοιαζα, θα την επερνα στα 18 μου. Απο τα 16-17 και μετα ειχε αναπτυχθει πληρως.
«
Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 30, 2010, 05:34:44 μμ από skeptikistis
»
Καταγράφηκε
mindtrapper
Full Member
Φύλο:
Norwood: Shaved (V)
«
Απάντηση #28 στις:
Αύγουστος 30, 2010, 10:37:23 μμ »
Παράθεση από: cmos516 στις Αύγουστος 30, 2010, 04:55:31 μμ
Φιλε mind,δεν ειμαι γιατρος ουτε επιστημονας,οτι διαβαζω και ακουω γραφω.Η φινα ξερω και εχω μαθει οτι ανηκει στα αντιανδρογονα και οτι αντιανδρογονα λειτουργουν αποτρεποντας την δημιουργιας τεστοστερονης(η ορμονη το α και το ω για τον ανδρα,ξερεις....!!!!!)να κανω τοσο λαθος?
Με τη γενικότερη έννοια μπορείς να την πεις αντιανδρογόνο. Απλά αυτό που κάνει είναι να αναστέλλει ένα ένζυμο, την 5-α ρεδουκτάση, το οποίο ευθύνεται για την μετατροπή τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη DHT. Οπότε στην ουσία αυξάνει την τεστοστερόνη. Απλά επειδή η DHT είναι πολύ ισχυρότερο ανδρογόνο η φιναστερίδη δουλεύει.
Καταγράφηκε
Treat your hair the way you treat your woman: Be good to it... but if you know it is going to leave you, leave it first.
iraklisbowie
Jr. Member
«
Απάντηση #29 στις:
Αύγουστος 31, 2010, 01:01:13 πμ »
Παράθεση από: Άκης στις Αύγουστος 24, 2010, 10:53:20 μμ
ρε ακη,εγω που την περνω 20 μερες και πεφτουν οι ιδιες τριχες;100+ τι να κανω;να τα χασω απο τα 19 μου;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community