Αποστολέας Θέμα: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?  (Αναγνώστηκε 43649 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
« Απάντηση #435 στις: Αύγουστος 23, 2011, 11:40:59 πμ »
εχω πολυ καιρο να γραψω κατι γιατι περιμενα να δω αν θα καλυτερεψουν τα πραγματα. πανε αρκετοι μηνες που σταματησα το κωλοχαπο και ακομα αντιμετωπιζω προβληματα σοβαρα με την ποσοτητα τπου σπερματος και ερκετες φορες με την δειαρκεια του οργασμου .την επομενη βδομαδα παω στον γιατρο να του πω τι εκανα μπας και με βοηθησει .αυτα να τα λιγα θα ξαναγραψω οταν εχω νεοτερα .(προς τους διαχειριστες του σαιτ)...να το χαιρεστε μαγκες που νομιζετε οτι κανετε και ενημερωση για την τριχοπτωση και βοηθατε κοσμο .να παθαινουμε τοσο σοβαρες ζημιες απο τις μπουρδες που δινετε ντροπη σας .

Δεν νομίζω να σε ανάγκασε κανείς να πάρεις φίνα σωστά? Το τι είναι η φίνα και για τις παρενέργειες υπάρχουν άπειρα θέματα εδώ. Ήταν καθαρά δική σου επιλογή. Δεν φταίει ούτε ο admin ούτε κανένας άλλος. Και να μην μάθενες την φίνα από εδώ θα την μάθενες από κάποιο άλλο site. Γενικά αν θες την γνώμη μου ήταν λάθος να ξεκινήσεις οποιαδήποτε θεραπεία. Σε όσα προιόντα δοκίμασες είχες πάντα έναν μόνιμο αρνητισμό, πάντα κάτι θα έβρισκες, πάντα κάτι θα έφτεγε, πάντα κάτι δεν θα είχε γίνει σωστά... πάντα κάτι!. Όπως και να 'χει, σου εύχομαι ολόψυχα να επανέλθεις. Καλή τύχη!!!
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος vag25

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Αύγουστος 23, 2011, 11:47:58 πμ »
εχω πολυ καιρο να γραψω κατι γιατι περιμενα να δω αν θα καλυτερεψουν τα πραγματα. πανε αρκετοι μηνες που σταματησα το κωλοχαπο και ακομα αντιμετωπιζω προβληματα σοβαρα με την ποσοτητα τπου σπερματος και ερκετες φορες με την δειαρκεια του οργασμου .την επομενη βδομαδα παω στον γιατρο να του πω τι εκανα μπας και με βοηθησει .αυτα να τα λιγα θα ξαναγραψω οταν εχω νεοτερα .(προς τους διαχειριστες του σαιτ)...να το χαιρεστε μαγκες που νομιζετε οτι κανετε και ενημερωση για την τριχοπτωση και βοηθατε κοσμο .να παθαινουμε τοσο σοβαρες ζημιες απο τις μπουρδες που δινετε ντροπη σας .

Σε τι ποσοτητες το επαιρνες και για ποσο καιρο.

Θα συμφωνησω με τον Fenimore.
Δεν σου εβαλε κανεις το χαπι στο στομα,οποτε ειναι στην καλυτερη λαθος αυτο που κανεις.

Αποσυνδεδεμένος XxxxX

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #437 στις: Αύγουστος 24, 2011, 06:55:05 μμ »
και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ*τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #438 στις: Αύγουστος 24, 2011, 07:10:59 μμ »
και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα

Άρχισε πάλι το spamming όπως φαίνεται..., Σε ξαναρωτάω, σε ανάγκασε κανένας να πάρεις φίνα? Εσύ ο ίδιος το επέλεξες και μόνο, αν θες να κατηγορήσεις κάποιον να πας να κατηγορήσεις αυτούς που το έφτιαξαν. Όχι εμάς. "απ@τες" για εσένα, πολλοί έχουν διαφορετική γνώμη.
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος SHOOTER

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 μικρή αραίωση εμπρός και vertex
« Απάντηση #439 στις: Αύγουστος 24, 2011, 07:49:14 μμ »
και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα

Τα προ'ι'όντα που αναφέρεις για πάρα πολλούς από εδώ δούλεψαν ή και συνεχίζουν να δουλεύουν.Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος προσωπικής επίθεσης σε κανέναν από αυτούς, είτε είναι διαχειριστές, είτε όχι(άλλωστε έχουμε ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν έχει οικονομικό όφελος από αυτά).Δεν θίγομαι προσωπικά από αυτά που λες, απλά παίρνω το θάρρος επειδή νομίζω ότι όλοι μας εδώ μπήκαμε για να βοηθηθούμε ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου.Τις αποφάσεις μας τις παίρνουμε μόνοι μας και δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια καλά αποτελέσματα.Παρ'όλα αυτά περιμένουμε νέα από την κατάστασή σου και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.
ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

Best Sites in Greece