και το σωστο ποιο ειναι να λεω οτι ειναι ολα καλα και δεν τρεχει τιποτα?αφου υπαρχει προβλημα πως θα γινει? μηπως να πω και πως ολες αυτες οι απ@τες που εβαζα πριν τυπου ρεβινογκεν και δρ λη ,σπιρο κτλ...εβγαλα μαλλια??τιποτα δεν εγινε μονο ταλαιπωρια!εγω τα λεω μπας και τα ακουσει κανενας πιο εξυπνος απο μενα γτ και γω ειχα διαβασει ασχημα πραγματα αλλα ειπα θα ρισκαρω και αν γινει κατι ασχημο κοβω .τωρα τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορουμε.τουλαχιστον μετα απο πολλους μηνες η στυση εχει επανελθει κανονικα για τα αλλα θα μου πουν οι γιατροι τι να κανω ....το νου σας παιδια μην παιζετε με τον οργανισμο σας σας το λεει ενας που την πατησε ,το ποσο ασχημα θα σας το πω συντομα
Τα προ'ι'όντα που αναφέρεις για πάρα πολλούς από εδώ δούλεψαν ή και συνεχίζουν να δουλεύουν.Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος προσωπικής επίθεσης σε κανέναν από αυτούς, είτε είναι διαχειριστές, είτε όχι(άλλωστε έχουμε ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν έχει οικονομικό όφελος από αυτά).Δεν θίγομαι προσωπικά από αυτά που λες, απλά παίρνω το θάρρος επειδή νομίζω ότι όλοι μας εδώ μπήκαμε για να βοηθηθούμε ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου.
Τις αποφάσεις μας τις παίρνουμε μόνοι μας και δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια καλά αποτελέσματα.Παρ'όλα αυτά περιμένουμε νέα από την κατάστασή σου και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.