Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλωπε
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλωπε (Αναγνώστηκε 8090 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Conan
Full Member
Φύλο:
Norwood: 1
Απ: Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλ
«
Απάντηση #30 στις:
Απρίλιος 07, 2010, 03:24:20 μμ »
Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε συ
Αν ειναι θα ρωτησω και για τα δυο και θα δω ποιο θα παρω
Καταγράφηκε
GK
Τα πάντα όλα
Full Member
Φύλο:
Norwood: Μπουρλότο!
«
Απάντηση #31 στις:
Απρίλιος 07, 2010, 03:51:06 μμ »
Παράθεση από: Conan στις Απρίλιος 07, 2010, 03:24:20 μμ
Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε συ
Αν ειναι θα ρωτησω και για τα δυο και θα δω ποιο θα παρω
Τίποτα να είσαι καλά, μακάρι όντως να κάνει δουλειά το hydratonic και να μην ήταν ιδέα μου γιατί μετά δεν θα ξέρω τι να τα κάνω τα 5 μπουκάλια... και δεν έχω και το τηλέφωνο της Τζούλιας που λέει ο λόγος γιατί μετά θα ήξερα τι να τα κάνω και τα 5 μαζί. λολ
Καταγράφηκε
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.
Conan
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #32 στις:
Απρίλιος 07, 2010, 04:49:03 μμ »
xexexe
Καταγράφηκε
GK
Τα πάντα όλα
Full Member
Φύλο:
Norwood: Μπουρλότο!
«
Απάντηση #33 στις:
Απρίλιος 08, 2010, 09:20:16 μμ »
Tελικά έφαγα άκυρο xaxaxa, μου έφεραν τα σαμπουάν σήμερα αλλά...δεν ήταν Hydratonic ήταν τα Hair Force, προφανώς δεν υπάρχουν πλέον και τα έχουν αντικαταστήσει...
Δεν τα γύρισα πίσω, τα κράτησα απλά είναι σαν τα αγόρασα μαζεμένα τώρα
Καταγράφηκε
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.
Hairboost
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #34 στις:
Σεπτέμβριος 03, 2010, 03:50:53 μμ »
Για το revivogen shampoo τι γνωμη εχετε ;
Καταγράφηκε
τριχες....
zoltan
Απλό μέλος
«
Απάντηση #35 στις:
Σεπτέμβριος 03, 2010, 04:46:17 μμ »
Παιδια μια ερωτηση να κανω..το σαμπουαν 'fungoral'λετε οτι δεν μπορω να το χρησημοποιω για παντα(λεμε τωρα)..μεχρι ποσο καιρο μπορω να το χρησημοποιω χωρις να εμφανισει καμια παρενεργεια???ευχαριστω..
Καταγράφηκε
dontwannabald
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #36 στις:
Σεπτέμβριος 03, 2010, 04:50:58 μμ »
Εγώ χρησιμοποιώ το Hair Endurance τής Hair & Shoulders, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το εάν είναι αποτελεσματικό.. Η τρίχα μου έχει ψιλοαδυνατίσει τελευταία και δεν ξέρω εάν είναι λόγω σαμπουάν η γονιδίων..
http://www.chemistonline.co.uk/head-and-shoulders-hair-endurance-shampoo-200ml-c-360-p-88732
ingredients: Aqua, Ammonium Laureth, Ammonium Lauryl Sulfate, Dimithicone Sodium Qxide, Glycol Ditearate,
Zinc Pyrithicone
, Citric Acid, Cetyl Alcohol, Sodium Citrate, Ammonium Xylenesulfonate, Coamide Mea, Polyquatenium-10, Parfum, Hydrgeneted Polydecent, Sodium Benzoate Butyphenyl Methylpropical, Lenmethylparaben Tricaprylate/Tricaprate, Dmdmhydantion Tetrasodium Edta, Linalool, Bentyl Salcylate, Hexy Chaanal, Benzyl Alcohol, Limonene, Geraniol, Sodium Polymphytaenesulfonate, Methylcholloroisthiazoline, Cl 60730, Cl 42090, Methylsosaiazoline, Tocopherol.
Άκη, εσύ που το έχεις ψάξει και περισσότερο, πιστεύεις ότι κάνει δουλεία η μήπως θα πρέπει να αλλάξω σε κάτι άλλο;
Καταγράφηκε
1 x Μινοξιδίλη Hairway, κάθε νύχτα.
1 x Τ-Gel Neutrogena, 1 φορά την εβδομάδα.
Hairboost
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #37 στις:
Σεπτέμβριος 04, 2010, 05:05:21 μμ »
Παράθεση από: zoltan στις Σεπτέμβριος 03, 2010, 04:46:17 μμ
Παιδια μια ερωτηση να κανω..το σαμπουαν 'fungoral'λετε οτι δεν μπορω να το χρησημοποιω για παντα(λεμε τωρα)..μεχρι ποσο καιρο μπορω να το χρησημοποιω χωρις να εμφανισει καμια παρενεργεια???ευχαριστω..
τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα το χρησιμοποιουν 1 με 2 φορες την βδομαδα, περιεχει μεσα κετοναζολη που κανει regrowth
Καταγράφηκε
τριχες....
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #38 στις:
Σεπτέμβριος 04, 2010, 08:10:09 μμ »
Eγω χρησιμοποιουσα Fungoral 5-6 μηνες και τωρα βαζω Libroman.Εχω αυτη την απορια κι εγω.ποσο καιρο να βαζουεμ αυτα τα σαμπουν?ηδη χρησιμοποιω σαμπουν κετοκοναζολης 9 μηνες ενω η συσκευασια λεει μερικες εβδομαδες.
Καταγράφηκε
μιχάλης
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #39 στις:
Σεπτέμβριος 06, 2010, 04:57:33 μμ »
παιδιά εγώ με γιατρούς που έχω συζητήσει μου είπαν να σταματάω κατά διαστήματα. είναι πολύ δυνατά σαμπουάν (αυτά της κετοκοναζόλης) και γιαυτό και οι οδηγίες λένε μέχρι 1 μήνα το πολύ ....
στην περίπτωση μας που 1 μήνας δεν κάνει τίποτα στην τριχόπτωση προτείνω για κάθε μπουκαλάκι που χρησιμοποιούμε να σταματάμε και 1 μήνα ... δηλαδή κάθε 4-5-6 μήνες (όσο κάνει για να τελείωσει ένα μπουκαλάκι σαμπουάν κετοκοναζόλης) να σταματάμε 1 μήνα να ξεκουράζεται το μαλλί ...
επίσης 3 φορές την εβδομάδα είναι ίσως υπερβολικό ... καλύτερα 2 φορές, δηλαδή 3 ημέρες κενό ή και παραπάνω για όσους δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα ...
Υ.Γ. μερικές παρενέργειες είναι δύσκολο να εντοπισθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. απλά να είμαστε λίγο προσεκτικοί ...
Καταγράφηκε
σαμπουάν κετοκοναζόλης 2%, 3μέρες κενό
φυτικά σαμπουάν,βιταμίνες κατά περιόδους
κρέμα κετοκοναζόλης 2%, 6μέρες κενό πλέον, τον 1ο μήνα κάθεμέρα
παλιά τρομερά ευχαριστημένος με μινοξιδίλ 5%, αλλά βαρέθηκα που αργεί να στεγνώσει, που δεν ειναι DHT blocker
όχι καταχρήσεις στα φάρμακα
spi
Jr. Member
«
Απάντηση #40 στις:
Σεπτέμβριος 09, 2010, 10:35:45 μμ »
Κι εγω σκεφτομαι τωρα που θα τελειωσει το libroman να σταματησω για λιγο την χρηση του.Ηδη φτανω το εναν χρονο με σαμπουαν κετο,3 φορες την εβδομαδα πλεον πιο παλια 2.Στην υπογραφη σου φιλε Μιχαλη γραφεις οτι χρησιμοποιεις κρεμα fungoral ειδες αποτελεσμα?εγω θεωρω οτι μου εδωσε καποιες τριχες μπροστα,μαλιστα παρατηρησα οτι πλεον εχω τριχες που ειναι πιο ανοιχτοχρωμες απο τις αλλες.Αλλα μονο μπροστα και οχι στους κροταφους που βαζω κι εκει.Επισης πως το χρησιμοποιεις?ποσο το κρατας?
Καταγράφηκε
μιχάλης
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #41 στις:
Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:14:24 μμ »
Παράθεση από: spi στις Σεπτέμβριος 09, 2010, 10:35:45 μμ
Κι εγω σκεφτομαι τωρα που θα τελειωσει το libroman να σταματησω για λιγο την χρηση του.Ηδη φτανω το εναν χρονο με σαμπουαν κετο,3 φορες την εβδομαδα πλεον πιο παλια 2.Στην υπογραφη σου φιλε Μιχαλη γραφεις οτι χρησιμοποιεις κρεμα fungoral ειδες αποτελεσμα?εγω θεωρω οτι μου εδωσε καποιες τριχες μπροστα,μαλιστα παρατηρησα οτι πλεον εχω τριχες που ειναι πιο ανοιχτοχρωμες απο τις αλλες.Αλλα μονο μπροστα και οχι στους κροταφους που βαζω κι εκει.Επισης πως το χρησιμοποιεις?ποσο το κρατας?
γειά σου φίλε μου,
εγώ κρέμα βάζω πλεόν 1 φορά την εβδομάδα ... την βάζω το βράδυ και το πρωί λούζομαι ...
την χρησιμοποιώ εδώ και κανά 4μηνο μόνο στους κροτάφους (εκεί έχω μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής) και βλέπω ότι μου έχει σταματήσει η τριχόπτωση ... αν κάποιος έβαζε ποιο συχνά ίσως να έβλεπε και επανέκφυση, αλλά ίσως υπάρχουν παρενέργειες ...
Υ.Γ. 1) καθημερινά σαμπουάν δεν ξέρω πόσο βοηθάνε και πιστεύω είναι δύσκολο να το "μετρήσεις", αφού χρησιμοποιούμε και άλλα προϊόντα ...
2) πάντως παλιά ήμουν ευχαριστημένος με bodyro της bayer (πολύ μακακό σαμπουάν, πιστεύω τέλειο για ερεθισμούς της μινοξιδίλις) και τώρα θεωρώ καλούτσικο της apivita ...
3) απο βδομάδα θα δοκιμάσω το frezyderm που προτείνουν πολύ φίλοι απο εδώ ...
4) χρησιμοποιώ εδώ και καιρό επίσης το ducray, αλλά πολλοί φίλοι απο εδώ το βρίζουν, οπότε για εμένα ισχύει το νούμερο 1 που είπα ...
Καταγράφηκε
σαμπουάν κετοκοναζόλης 2%, 3μέρες κενό
φυτικά σαμπουάν,βιταμίνες κατά περιόδους
κρέμα κετοκοναζόλης 2%, 6μέρες κενό πλέον, τον 1ο μήνα κάθεμέρα
παλιά τρομερά ευχαριστημένος με μινοξιδίλ 5%, αλλά βαρέθηκα που αργεί να στεγνώσει, που δεν ειναι DHT blocker
όχι καταχρήσεις στα φάρμακα
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community