Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Γενική συζήτηση
»
Τα (όχι και τόσο) αθώα φάρμακα - μεγάλη προσοχή!
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Τα (όχι και τόσο) αθώα φάρμακα - μεγάλη προσοχή! (Αναγνώστηκε 1868 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dieselakias
Απλό μέλος
Banned
Norwood: 3V
Απ: Τα (όχι και τόσο) αθώα φάρμακα - μεγάλη προσοχή!
«
Απάντηση #15 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 02:29:35 μμ »
Jakard, δε νομίζω ότι είσαι καλά ενημερωμένος. Εγώ διαβάζω συνεχώς ότι οι περισσότεροι παίρνουν 1-1,2mg φιναστερίδη την ημέρα.
akishellas, έχω πάει σε πολλούς δερματολόγους, η θεραπεία-συμβουλή των οποίων ήταν κάτσε και περίμενε να σου πέσουν τα μαλλιά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και μιλάμε για δερματολόγους που εργάζονται παράλληλα σε μεγάλα νοσοκομεία. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω τη φιναστερίδη με δική μου πρωτοβουλία
-αφού πρώτα έκανα τη σχετική έρευνα για τις δοσολογίες, τις πιθανές παρενέργειες, τι να κάνω σε περίπτωση που εμφανιστούν παρενέργειες, κ.ο.κ.-,
και φυσικά όχι επειδή άκουσα τα θαυματουργά αποτελέσματα που είχε το φάρμακο αποκλειστικά σε εσένα. Εξετάσεις είχα κάνει πρόσφατα και εννοείται πως θα ξανακάνω. Πάντως, αυτό το "ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ" που το έγραψες και με κεφαλαία, συγκεντρώνει όλη την ουσία των όσων έγραψα παραπάνω σχετικά με το πόσοι "γιατροί" τελικά υπάρχουν εδώ μέσα (κι εσύ γιατρός, ε; αν και περισσότερο για καθηγητή βιοσυναρμοστικής χημείας σε κόβω).
Εν κατακλείδι: δε νομίζω ότι ο τρόπος που αντιδράτε είναι σωστός και λογικός. Από την αρχή ήμουν πολύ ευγενικός και έγραψα κάποια πράγματα που προσωπικά θεωρώ ότι καλό είναι να ακολουθούνται με μία σειρά. Η αντικειμενική έρευνα είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας. Ο Άκης απ' ό,τι είδα είναι πολύ προσεκτικός όταν παρέχει μια πληροφορία. Σε πολλά θέματά του σημειώνει: Δεν σας παροτρύνω να πάρετε το τάδε, Σύμφωνα με..., κ.λπ. Γιατί εξεμάνη;
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2010, 03:54:12 μμ από Άκης
»
Καταγράφηκε
tse
Full Member
Norwood: 3v
«
Απάντηση #16 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 02:45:49 μμ »
φίλε αν θέλεις να συνεχίζεις να γράφεις στο forum κάνε τροποποίηση αυτά που έγραψες.
Δεν ξέρω πως μιλάς έξω και δεν μας πέφτει λόγος αλλά δεν χρησιμοποιούμε τέτοια γλώσσα σε αυτό το forum.
Καταγράφηκε
Pierre
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #17 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 02:56:50 μμ »
Παράθεση από: dieselakias στις Μάρτιος 19, 2010, 02:29:35 μμ
Πάντως, αυτό το "ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ" που το έγραψες και με κεφαλαία λες και ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙ ΑΡΑΠΗΣ, συγκεντρώνει όλη την ουσία των όσων έγραψα παραπάνω σχετικά με το πόσοι "γιατροί" τελικά υπάρχουν εδώ μέσα (κι εσύ γιατρός, ε; αν και περισσότερο για καθηγητή βιοσυναρμοστικής χημείας σε κόβω).
Φίλε μου, δεν λέω να μην εκφράζεις την άποψη σου ή να μην τα "χώνεις", αλλά λίγη ευγένια δεν βλάπτει...
Πως να συζητήσουμε όταν χρησιμοποιείς τέτοιο λόγο?
Καταγράφηκε
1. Shampoo Stieprox εναλλάξ με Oliprox μέρα παρά μέρα
2. Biotine 5 mg σε κάψουλες.
3. Elocon τοπικά στα σπυράκια του τριχωτού.
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
«
Απάντηση #18 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:05:32 μμ »
Παράθεση από: dieselakias στις Μάρτιος 19, 2010, 02:29:35 μμ
που το έγραψες και με κεφαλαία λες και ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙ ΑΡΑΠΗΣ.....
Εν κατακλείδι: δε νομίζω ότι ο τρόπος που αντιδράτε είναι σωστός και λογικός.
αυτο τωρα ποιος το λεει??? εσυ??
Αν κρινω απ την δικη σου αντιδραση.....
Ναι.......ειναι ολοκαθαρο οτι εχεις δικιο......
Καταγράφηκε
finasteride 1mg/24h απο 1-3-2009 ως 31-1-2011 (χωρις παρενεργειες )
finasteride 0,5mg/48h 1-2-2011 ως 20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)
Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα... )
dieselakias
Απλό μέλος
Banned
Norwood: 3V
«
Απάντηση #19 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:08:13 μμ »
ΞΑΝΑΛΕΩ: Από την αρχή ήμουν πολύ ευγενικός και έγραψα κάποια πράγματα που προσωπικά θεωρώ ότι καλό είναι να ακολουθούνται με μία σειρά. Η αντικειμενική έρευνα είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας.
Άλλοι άρχισαν το δεικτικό-ειρωνικό υφάκι.
Το γλυκό αγόρι που τόσο άδικα επιτέθηκα με παρομοίασε με ανήλικο και γυναικούλα μέσα σε μία μόλις πρόταση.
Ας μην καταντήσει αυτό το θέμα ή/και το φόρουμ ρινγκ ανταλλαγής πυρών. Είπα την άποψη μου, ακόμη και όσοι δεν συμφωνούν και θεωρούν ότι μπορούν να συμβουλεύουν τον κόσμο για αυξομειώσεις δοσολογιών και συχνότητες χρήσης των σαμπουάν, ας εκφράζουν τη γνώμη τους κόσμια και χωρίς στιλάκι.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2010, 03:09:46 μμ από dieselakias
»
Καταγράφηκε
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #20 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:17:13 μμ »
Παράθεση από: dieselakias στις Μάρτιος 19, 2010, 03:08:13 μμ
Ας μην καταντήσει αυτό το θέμα ή/και το φόρουμ ρινγκ ανταλλαγής πυρών.
Αυτο μαλλον θα πρεπει να το ξανασκεφτεις καλυτερα......για τον εαυτο σου ομως.....
γιατι αν κρινουμε οτι απ τα 10 μολις σου ποστ εχεις καταφερει να τσακωθεις με τοσα ατομα.....μαλλον εσυ κατι δε κανεις καλα.......
Και στην τελικη....ακομα και δικιο να εχεις.....με τον τροπο που το χειριζεσαι...δε θα καταφερεις να το βρεις.....αυτο στο εγγυομαι.....
Καταγράφηκε
finasteride 0,5mg/48h 1-2-2011 ως 20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)
Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα... )
magic810
Sr. Member
Φύλο:
When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
Norwood: 1,5
«
Απάντηση #21 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:19:14 μμ »
Dieaselakias ειπες οτι σε οποιον γιατρο πηγες σου ειπε κατσε να σου πεσουν τα μαλλια.....?
Γιατι και εγω εχω παει σε καλους γιατρους καθηγητες δερματολογιας και διευθυντες σε μεγαλα νοσοκομεια και ποτε κανενας δεν μου απαντησε κατι τετοιο......Περιεργο το οτι σου ειπαν κατι τετοιο.....
Αλλωστε μπηκες σε ενα φορουμ που ο καθενας λεει την προσωπικη του εμπειρια.....
Συμφωνω μονο σε ενα πραγμα μαζι σου....ειμαι κατα των συμβουλων......ο καθενας διαβαζει σκεφτεται καταληγει και πραττει αναλογα με αυτο που θεωρει καλυτερο για εκεινον......
Εσυ τελικα μετα απο οσα σου ειπαν οι γιατροι σου και οι φαρμακοποιοι σου γιατι πηρες ολα τα παραπανω....? Γιατι με μπερδεψες λιγακι.....
Καταγράφηκε
Regaine x 2
Proscar 1/5
Τελος τα πειραματα.....!!!
tse
Full Member
Norwood: 3v
«
Απάντηση #22 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:26:51 μμ »
Παράθεση
ας εκφράζουν τη γνώμη τους κόσμια και χωρίς στιλάκι.
Δεν πρέπει ποτέ να απαιτούμε κάτι από τους ανθρώπους όταν δεν το τηρούμε εμείς.
Καταγράφηκε
hopefull
Full Member
Norwood: Shaved
«
Απάντηση #23 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:31:29 μμ »
Dieselakia ωραιο το post σου και πολυ καλες οι προθεσεις σου εγω προσωπικα στο αναγνωριζω γιατι ειναι πολυ καλογραμμενο και πολυ μετρημενο και συνειδητοποιημενο. Μη τρεφεις αυταπ*τες ομως εδω ειναι το internet φιλε ο καθενας λεει οτι του ρθει δε μπορεις να τον ελεγξεις η να το βαλεις σε πλαισια και αυτο εχει τα καλα του και τα κακα του. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι
1. να βοηθησεις με τις αποψεις σου και να σηκωνεις σημαιες ΠΡΟΣΟΧΗΣ οπως εκανες και τωρα
2. να μη ξανακανεις το λαθος να υπερεκτιμας τις αποψεις ή συμβουλες αλλων χωρις να το ψαξεις και απο μονος σου
3. να βλεπεις και το καλο μεσα στα κακα...οτι δηλαδη τουλαχιστον δε προωθουνται snake oils και καποιος ασχετος που μπαινει δε θα τον κλεψουν λαμογια
4. Να ζυγισεις τα καλα και τα κακα και να αποφασισεις αν εισαι για θεραπειες με βαση τα ρισκα για την υγεια σου
Καταγράφηκε
hopefull
Full Member
Norwood: Shaved
«
Απάντηση #24 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:41:00 μμ »
ρε dieselakia επειδη διαβασα και τα αλλα post σου τωρα αυτο με τον αραπη και τον Ακη και τα google ads τι το θελες???Μια χαρα εκφραστηκες στο πρωτο και τι ωραια μιλησες!!! Ενταξει βιδωσες καταλαβαινω αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος οτι εχεις δικιο. Θα σου πω τα εξης
τα google ads ειναι ψιχουλα σε αυτα τα forums ολα τα forums τετοιου ειδους τα παιρνουν απο γιατρους και διαφημισεις φαρμακων που εδω δεν υπαρχει κανενα! Μιλαμε για τρελο χορο χρηματων...εδω να λες και ευχαριστω
τον αλλοχρωμο που την ειπες στον αλλον προφανως εγραψε με μεγαλα γραμματα γιατι το κανες και συ στο πρωτο post
cool γιατι φαινεσαι πολυ εξυπνο παιδι και θα προσφερεις πιστευω (αν σε νοιαζει που φαινεται οτι σε νοιαζει)
Καταγράφηκε
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #25 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:54:35 μμ »
χαλαρωστε λιγο ρε...μην νευριαζετε ετσι ευκολα....οι τσαμπουκαδες του διαδικτυου ειναι τσαμπα τσαμπουκαδες και μονο κακο μπορουν να κανουν......
ο καθενας να υποστηριζει την αποψη του και αν ο αλλος εχει καποια τεκμηρια που να την αναιρει ας τα παραθετει ηρεμα και ωραια.......
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
«
Απάντηση #26 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 03:56:24 μμ »
Παράθεση από: giannis13 στις Μάρτιος 19, 2010, 03:54:35 μμ
ο καθενας να υποστηριζει την αποψη του και αν ο αλλος εχει καποια τεκμηρια που να την αναιρει ας τα παραθετει ηρεμα και ωραια.......
Στην Ελλαδα ειμαστε.....
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #27 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 04:08:43 μμ »
Εδώ το μέλος μας χαιρετά.
Το κάθε κα(η)μένο που δεν έχει με τι να ασχοληθεί, τότε να συνεχίσει το lineage του και να μας αφήσει ήσυχους. Εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός του, παίζει και αυτό το σενάριο.
Για το θέμα γιατρών και λοιπών δεν θα πω περισσότερα. Τα έχουμε πει, τα λέει το συμφωνητικό. Αν ήμουν γιατρός, θα χρέωνα 50αρες €, θα έδινα λοσιόν και ότι άλλο δίνουν και άντε στο καλό να κάνεις την θεραπεία σου, να κυκλοφορώ εγώ με το cayenne μου.
Μπορεί να λέμε ότι θέλουμε, να υπερασπίζουμε όποιο προϊόν θέλουμε, αλλά δεν πιέζουμε κανένα.
Τώρα, για το θέμα του google ads που λέει. Εγώ δεν κρύβω το παραμικρό και ότι κάνω/λέω το κάνω φανερά. Ας το κάνω λοιπόν και στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί ψάχνετε μερικοί "έξυπνοι" από κάπου να πιαστείτε.
Καταρχάς το forum τρέχει σε prive server, ο οποίος κοστίζει. Και κοστίζει αρκετά, ειδικά αν έχει κίνηση το site, που τελευταία έχει ανέβει (όπως βλέπω στα stats).
Ορίστε μια "απόδειξη", για την περίοδο των Χριστουγέννων που η κίνηση στο server ήταν ποιο χαλαρή:
Και ορίστε και μια "απόδειξη" του google, που μου αφήνει τεράστιο κέρδος, σύμφωνα με τον Dieselakia.
Το παραπάνω το βάζω για να προλάβω και μελλοντικούς "πονηρούς"...
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #28 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 04:11:05 μμ »
Παράθεση από: Panos1982 στις Μάρτιος 19, 2010, 03:56:24 μμ
Παράθεση από: giannis13 στις Μάρτιος 19, 2010, 03:54:35 μμ
Στην Ελλαδα ειμαστε.....
δυστυχως κανουμε αυτα που κοροιδευουμε(βλεπε δημοσιογραφους στα παραθυρα)
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
geofish
Golden Hairloss Member
Norwood: 3NV
«
Απάντηση #29 στις:
Μάρτιος 19, 2010, 05:09:55 μμ »
Άκη μια αδιάκριτη ερώτηση, επειδή είμαι λίγο άσχετος από server.
Τα ποσά που γράφεις είναι περίπου το μηναίο κόστος
.
Γιατί αν είναι, είναι πολλά τα λεφτά ρε φίλε.
Καταγράφηκε
Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community
»
Συζητήσεις
»
Γενική συζήτηση
»
Τα (όχι και τόσο) αθώα φάρμακα - μεγάλη προσοχή!