Αποστολέας Θέμα: vertex  (Αναγνώστηκε 1077 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofo85

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 και μικρη αραιωση
Απ: vertex
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 09:16:35 πμ »
Συμφωνω με τον haircloningnow,κανω  big3 απο τον αυγουστο,μετα απο  sheding αραιωσα περισσοτερο αλλα τα πραγματα τωρα ειναι καλυτερα σε σχεση με το πως ημουν πριν ξεκινησω θεραπεια.
1 propecia καθημερινα
6 ψεκασμους regain καθημερινα πρωι και βραδυ
fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα
καθημερινο λουσιμο ανα περιοδους  με πρασινο σαπουνι/johnson¨s baby shampoo.

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 10:27:52 πμ »
update
Κλεινω σχεδον 1 χρονο θεραπειας με το vertex αυτον που εχω στην υπογραφη μου, και δεν ειμαι ικανοποιημενος.

Να είσαι σίγουρος ότι είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που θα ήσουν χωρίς τη θεραπεία...
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος Hairboost

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 03:30:23 μμ »
@ tropheus: στην hairline σιγουρα και αυτο δεν το λεω μονο εγω αλλα και φιλοι μου. Hairline,κροταφους και προς τα μεσα εχω πυκνωσει αλλα vertex τα ιδια αυτο καταφερα μετα απο 1 χρονο θεραπειας
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 16, 2011, 04:16:30 μμ από boost »
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος dimitris1991

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+ κάτι
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 06:30:32 πμ »
χαχαχα μαρεσει που λεω σε ενα ποστ λιγο πιο πανω οτι πρεπει να ειναι καποιος πολυ ατυχος για να μην βγαλει μαλια στο vertex με fina..
και φινα πηρα και avo πηρα , σε σπιρο βρισκομε τωρα και ακομα δεν εχω δει τιποτα.. Τι μυαλα κουβαλουσα :P

tropheus εγω πρωσοπικα πιστευω οτι αν δεν ειχα ασχοληθει καθολου με θεραπιες θα ειμουν σε καλυτερη κατασταση.

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 07:05:00 πμ »
tropheus εγω πρωσοπικα πιστευω οτι αν δεν ειχα ασχοληθει καθολου με θεραπιες θα ειμουν σε καλυτερη κατασταση.

Ναι από άποψη ψυχολογίας μπορεί να ήσουν καλύτερα γιατί πιθανώς να είχες αποδεχτεί την κατάσταση, αλλά αμφιβάλω αν τα μαλλάκια σου θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.
Πόσο καιρό έπαιρνες avodart και γιατί το σταμάτησες;
2 x 0.5mg Dutasteride/day, ketoconazole 2% shampoo, topical spironolactone 1%
--------------------------------------------------------------------------------
HGH 5IU/ day (αυξητική ορμόνη), Oxandrolone, Omega 3,6,9, Vitamin B, C, E, K-Rala, Milk Thistle, Rhodiola, Maca, Panax Ginseng, L-Arginine

Αποσυνδεδεμένος dimitris1991

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+ κάτι
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 08:30:31 μμ »
hmm, νομιζω 3 μηνες.

τρελο sheding.. υπερβολικα τρελο!!! και ειδα παρα πολους να λενε οτι δεν σταματαει.

και brain fog που εσυ θα το ξες γιατι σε εχω πετυχει πολες φορες σε ξενα forums.

Best Sites in Greece