Πανο με το που πατήσεις τα 30 ΞΕΧΑΣΕΤΑ αυτα τα νουμερα που γραφεις

Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ καπου εγραψες για μια φορα την βδομαδα εκει θα εισαι

μια φορα τη βδομαδα μετα τα 30?

ε οχι ρε παιδια.....το ξεφτιλισαμε......
αναρ ακου.....επειδη ειπες οτι εχεις μια κοπελα τοσα χρονια ειναι λογικο η επιθυμια σου να εχει ελαττωθει στο μια φορα τη βδομαδα......αν ομως βγεις εξω κανα βραδι μονος και σου γυαλισει κανα προστυχο γκομενακι θες να μου πεις οτι δε μπορεις πανω απο μια φορα

??
Αυτο εγω δε το πιστευω......το καινουργιο σε αναζωογωνει.....γινεσαι αλλος ανθρωπος.....
Πριν δυο χρονια.....με ενα φιλο μου τον ακη (οχι τον amin) ειχαμε παει στη χαλκιδικη σε παρτι....και γνωρισαμε 2 κοπελες και εγινε το κονε.....ο ακης τοτε ηταν 36 χρονων εγω 25.....
και μετα αφου τα συζητησαμε του λεω τι εκανες?

μου λεει το καναμε δυο φορες το βραδι και μια το πρωι στην σκηνη.....δλδ τρεις φορες......και ηταν 36 χρονων......αλλα με την κοπελα του κι αυτος μια στη χαση και μια στη φεξη το εκαναν.....οποτε δεν ειναι οτι δε μπορουμε μετα τα 30......αλλο φταιει....

θα συμφωνησω με τον πανο...πιο πολυ φταιει η ανια....αν σε βαλει κατω το νεο-φρεσκο γκομενακι θα ξαναγεννηθεις.....
παντως ακομα και στα 30 και με την ιδια γυναικα να εχεις για πολλα χρονια 1 φορα την εβδομαδα δεν ειναι λιγο?
??τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα μου φαινεται λογικο.......