Αποστολέας Θέμα: θεωρια για αποφυγη sides απο propecia  (Αναγνώστηκε 2584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
Απ: θεωρια για αποφυγη sides απο propecia
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:18:50 πμ »
....και την δευτερα ημουν τοσο ασχημα στη δουλεια....και τοσο κουρασμενος και τα ματια μου ηταν κοκκινα......και ολοι μα ολοι μου ελεγαν ρε τι εχεις??? εισαι καλα??? εισαι αρρωστος??? τι να τους ελεγα εγω......τους λεω ξενυχτισα μωρε γι αυτο......
Αλλα περα απ την πλακα τρομαξα πολυ.....λεω κατι δε παει καλα.....
απ την κυριακη παντος δεν εχω κανει τιποτα και σημερα ηρθα στα ισα μου.......την τριτη ημουν ακομα λιγο καπως........
Μηπως οταν παω να κανω σπερματογραφημα να τους το πω κι αυτο που εχω παθει?????

Πανο νοιωθεις πιο κουρασμενος? Αν θες να το τσεκαρεις μιλα με γιατρο εγω σε καταλαβαινω περα απο τη πλακα, κοιτα για κατι που λεγετε adrenal fatigue και τσεκαρε το θυροειδη σου. Αυτο με τα κοκκινα ματια και την κουραση που δεν ειχες ποτε μου κανε κατι. Αμα βγεις εξω και τα πιεις το ποτο το αντεχεις οπως παλια?

δεν ξερω αν εχει σχεση με το propecia αλλα δεν ειναι κακο να το πεις στο γιατρο σου, εγω το ειχα αυτο με τη κουραση αλλα με τα αλλα σιγα μην ασχολιομουν με αυτο lol.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2010, 02:20:31 πμ από hopefull »

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:25:41 πμ »
....και την δευτερα ημουν τοσο ασχημα στη δουλεια....και τοσο κουρασμενος και τα ματια μου ηταν κοκκινα......και ολοι μα ολοι μου ελεγαν ρε τι εχεις??? εισαι καλα??? εισαι αρρωστος??? τι να τους ελεγα εγω......τους λεω ξενυχτισα μωρε γι αυτο......
απ την κυριακη παντος δεν εχω κανει τιποτα και σημερα ηρθα στα ισα μου.......την τριτη ημουν ακομα λιγο καπως........

Πανο νοιωθεις πιο κουρασμενος? Αν θες να το τσεκαρεις μιλα με γιατρο εγω σε καταλαβαινω περα απο τη πλακα, κοιτα για κατι που λεγετε adrenal fatigue και τσεκαρε το θυροειδη σου. Αυτο με τα κοκκινα ματια και την κουραση που δεν ειχες ποτε μου κανε κατι. Αμα βγεις εξω και τα πιεις το ποτο το αντεχεις οπως παλια?

δεν ξερω αν εχει σχεση με το propecia αλλα δεν ειναι κακο να το πεις στο γιατρο σου, εγω το ειχα αυτο με τη κουραση αλλα με τα αλλα σιγα μην ασχολιομουν με αυτο lol.

βασιακ χοουπ......πριν δυο βδομαδες αρχισα παλι γυμναστηριο......πηγαινα 3 χρονια....και σταματησα λογω της εμφυτευσης......ισως η κουραση να ηταν κι απ το γυμναστηριο.....γιατι ποναγε το κορμι μου γενικα.....δεν ειμαι σιγουρος ακομα για την κουραση......
για τα ματια μου ομως ειμαι σιγουρος.....ηταν ελαφρα κοκκινα και κουρασμενα....ενω δεν νυσταζα ηθελα να τα κλεινω....μαλιστα κατι φορες με επιανε και κατι σαν τικ και τα ανοιγοκλεινα 3-4 φορες μαζι......
Τωρα αυτο με τον θυροειδη που λες τι ειναι???το adrenal fatigue τι ειναι????που τα ελεγχω αυτα>??
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:28:50 πμ »

βασιακ χοουπ......πριν δυο βδομαδες αρχισα παλι γυμναστηριο......πηγαινα 3 χρονια....και σταματησα λογω της εμφυτευσης......ισως η κουραση να ηταν κι απ το γυμναστηριο.....γιατι ποναγε το κορμι μου γενικα.....δεν ειμαι σιγουρος ακομα για την κουραση......
για τα ματια μου ομως ειμαι σιγουρος.....ηταν ελαφρα κοκκινα και κουρασμενα....ενω δεν νυσταζα ηθελα να τα κλεινω....μαλιστα κατι φορες με επιανε και κατι σαν τικ και τα ανοιγοκλεινα 3-4 φορες μαζι......
Τωρα αυτο με τον θυροειδη που λες τι ειναι???το adrenal fatigue τι ειναι????που τα ελεγχω αυτα>??

Κατσε ρε συ ενα ενα μου τα λες, αν αρχισες γυμναστηριο μετα απο τοσο καιρο τοτε μαλλον ησουν κομματια απο το γυμναστηριο και τα γ***** lol. Αστο μην ασχολεισαι αν δεις οτι αυτο συνεχιζει τοτε το ξανασυζηταμε

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:32:46 πμ »
ναι γι αυτο σου ειπα για το γυμναστηριο....για να καταλαβεις καλυτερα.....
αλλα τα ματια δεν ηταν απ το γυμναστηριο.......ειναι σιγουρα απ το αλλο......
αλλα οκ....ξερω δεν εισαι γιατρος.....θα το αφησω λιγο να δω πως θα παει.....
θα κανω αποχη απο σεξ και ιστροριες ολη τη βδομαδα και θα ξεκινησω παλι την επομενη....
κι αν δω παλι κανα προβλημα θα σου πω.....να μου πεις την γνωμη σου σε τι γιατρο να παω και τι να κοιταξω για θυροειδη που λες κτλ......
thanks παντος!!!!

Παντος να μην εχω προβλημα με το εργαλειο κατω και να εχω με τα ματια........δε ξερω......εμενα κατι δε μου αρεσει.....
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2010, 02:35:13 πμ από Panos1982 »

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος georgehairs

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2-2A
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:45:02 πμ »
η L-argini πως βοηθαει?τι ποσοτητα προτεινεις hopefull?και καθε ποτε?
1mg Finasteride/24Hrs
Shampoo T-Gel(Greasy Hair), shampoo Stieprox και Ducray Elution ενναλαξ

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:56:45 πμ »
ακου πως εχει το πραγμα........εχω μια πρωην.....και βρισκομαστε καθε μερα......καθε μερα ομως.....δεν υπαρχει ρεπο!!!!! και το λιγοτερο που θα το κανουμε ειναι δυο φορες......και που κ που τρεις.....
αλλα εκτος απ αυτες τις φορες......παιζω και μπαλα μονος μου σε τακτα χρονικα διαστηματα....
2 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον.....και δε ξερω ρε φιλε.....εχω κολωσει πολυ ασχημα.....
παλια πριν 3-4 χρονια το εκανα πιο πολλες φορες και με τη γκομενα και μονος μου....και δεν επερνα χαμπαρι τιποτα......τωρα δε ξερω τι γινεται......

Πάνο, πέρα από την φιναστερίδη σε αυτό το θέμα δυστυχώς είσαι στην ηλικία που αρχίζει ο κατήφορος (αντίστροφη μέτρηση). Και εγώ μέχρι τα 28 ήμουν ντούρος και σε ανοδική πορεία αλλά μετά 28 άρχισε ο κατήφορος. Καλωσόρισες στο club  :grandpa:
Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 11, 2010, 03:49:34 πμ »
Πάνο, πέρα από την φιναστερίδη σε αυτό το θέμα δυστυχώς είσαι στην ηλικία που αρχίζει ο κατήφορος (αντίστροφη μέτρηση). Και εγώ μέχρι τα 28 ήμουν ντούρος και σε ανοδική πορεία αλλά μετά 28 άρχισε ο κατήφορος. Καλωσόρισες στο club  :grandpa:

Α, μαλιστα.....   :-[
βασικα ενταξει......τα ματια μου και η κουραση για την ωρα ειναι το προβλημα.......
στο αλλο ειμαι ενταξει ακομα.....προς το παρων....!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2010, 04:13:06 πμ από Panos1982 »

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 11, 2010, 08:59:12 πμ »
Πανο με το που πατήσεις τα 30 ΞΕΧΑΣΕΤΑ  αυτα τα νουμερα που γραφεις ;) ;)
Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ καπου εγραψες για μια φορα την βδομαδα εκει θα εισαι  ;)

Εχεις σκεφτεί οτι καποια στιγμη λογο ηλικιας δεν θα μπορεις να πας με γυναίκα;; ;D   
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 11, 2010, 09:56:23 πμ »
εγώ παντρεύτηκα στα 33...
μέχρι τότε έκανα extreme sex sports... :D

4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 11, 2010, 09:58:58 πμ »
εγώ παντρεύτηκα στα 33...
μέχρι τότε έκανα extreme sex sports... :D

Eγω στα 23 ;D
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 11, 2010, 01:30:21 μμ »

Εχεις σκεφτεί οτι καποια στιγμη λογο ηλικιας δεν θα μπορεις να πας με γυναίκα;; ;D

μην του λες τετοια...θα πεσει σε καταθλιψη...παντως χωρις πλακα εχεις πολυ υψηλα στανταρ ρε συ......δεν ξερω....οταν γινω με το καλο φοιτητης θα το παλεψω να σε φτασω...... :D
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:48:24 μμ »

μια φορα τη βδομαδα μετα τα 30???? ε οχι ρε παιδια.....το ξεφτιλισαμε......
αναρ ακου.....επειδη ειπες οτι εχεις μια κοπελα τοσα χρονια ειναι λογικο η επιθυμια σου να εχει ελαττωθει στο μια φορα τη  βδομαδα......αν ομως βγεις εξω κανα βραδι μονος και σου γυαλισει κανα προστυχο γκομενακι θες να μου πεις οτι δε μπορεις πανω απο μια φορα ?????
Αυτο εγω δε το πιστευω......το καινουργιο σε αναζωογωνει.....γινεσαι αλλος ανθρωπος.....
Πριν δυο χρονια.....με ενα φιλο μου τον ακη (οχι τον amin) ειχαμε παει στη χαλκιδικη σε παρτι....και γνωρισαμε 2 κοπελες και εγινε το κονε.....ο ακης τοτε ηταν 36 χρονων εγω 25.....
και μετα αφου τα συζητησαμε του λεω τι εκανες???? μου λεει το καναμε δυο φορες το βραδι και μια το πρωι στην σκηνη.....δλδ τρεις φορες......και ηταν 36 χρονων......αλλα με την κοπελα του κι αυτος μια στη χαση και μια στη φεξη το εκαναν.....οποτε δεν ειναι οτι δε μπορουμε μετα τα 30......αλλο φταιει....  ;D

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 11, 2010, 02:57:36 μμ »

μια φορα τη βδομαδα μετα τα 30???? ε οχι ρε παιδια.....το ξεφτιλισαμε......
αναρ ακου.....επειδη ειπες οτι εχεις μια κοπελα τοσα χρονια ειναι λογικο η επιθυμια σου να εχει ελαττωθει στο μια φορα τη  βδομαδα......αν ομως βγεις εξω κανα βραδι μονος και σου γυαλισει κανα προστυχο γκομενακι θες να μου πεις οτι δε μπορεις πανω απο μια φορα ?????
Αυτο εγω δε το πιστευω......το καινουργιο σε αναζωογωνει.....γινεσαι αλλος ανθρωπος.....
Πριν δυο χρονια.....με ενα φιλο μου τον ακη (οχι τον amin) ειχαμε παει στη χαλκιδικη σε παρτι....και γνωρισαμε 2 κοπελες και εγινε το κονε.....ο ακης τοτε ηταν 36 χρονων εγω 25.....
και μετα αφου τα συζητησαμε του λεω τι εκανες???? μου λεει το καναμε δυο φορες το βραδι και μια το πρωι στην σκηνη.....δλδ τρεις φορες......και ηταν 36 χρονων......αλλα με την κοπελα του κι αυτος μια στη χαση και μια στη φεξη το εκαναν.....οποτε δεν ειναι οτι δε μπορουμε μετα τα 30......αλλο φταιει....  ;D

θα συμφωνησω με τον πανο...πιο πολυ φταιει η ανια....αν σε βαλει κατω το νεο-φρεσκο γκομενακι θα ξαναγεννηθεις.....
παντως ακομα και στα 30 και με την ιδια γυναικα να εχεις για πολλα χρονια 1 φορα την εβδομαδα δεν ειναι λιγο??????τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα μου φαινεται λογικο.......
Kirkland 5% 1φορα/μερα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 11, 2010, 03:14:00 μμ »
γιαννη ακουσε με ......η διαθεση τα καθοριζει ολα φιλε.......αν εχεις καλη και ανεβασμενη διαθεση ολα γινονται!!!!!!! ειδικα οταν προκειτε για κατι καινουργιο εκει να χανεται η μπαλα......

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 11, 2010, 03:16:13 μμ »
γιαννη ακουσε με ......η διαθεση τα καθοριζει ολα φιλε.......αν εχεις καλη και ανεβασμενη διαθεση ολα γινονται!!!!!!! ειδικα οταν προκειτε για κατι καινουργιο εκει να χανεται η μπαλα......

οντως...με διαθεση και ψυχολογια μπορεις να κανεις τα παντα.....
Kirkland 5% 1φορα/μερα

Best Sites in Greece