Βασικα εμενα ισως ηταν λιγο περιεργη η περιπτωση, εγω στην αρχη ειχα περισσοτερη ορεξη και απο πριν!!Εμενα τα sides εμφανιστηκαν μετα τον 8 με 9 μηνα.
Σιγα σιγα ειχα λιγοτερη ορεξη για σεξ και χαθηκαν και πρωινες στησεις...αλλα μετα γινομουν καλυτερα. Ηταν κατι σαν περιοδους που ημουνα πιο down και αλλες που ημουν ενταξει. Μετα ειχα καποιες ατυχες στιγμες που δεν ειχα στύση . Γενικα το παλεψα ομως και πηρα και αργινινη και βοηθησε οσον αφορα τη στυση
Αυτο που με χαλαγε παρα μα παρα πολυ ηταν η λιγοτερη ορεξη για σεξ. Και η αισθηση, μεχρι και οταν εκανα μονος μου παιχνιδι οταν τελειωνα δεν ηταν το ιδιο οπως παλια. Ε μετα διαβασα και ιστοριες απο αλλους και φοβηθηκα μη παθω τιποτα μακροπροθεσμα και το κοψα αλλα σιγα σιγα. Οσο το κοβα οι στυσεις γινοντουσαν καλυτερες αλλα η αισθηση και η ορεξη δεν γυρνουσε με τιποτα.
εκανα καιρο να επανελθω στα φυσιολογικα επιπεδα...
Κριμα που τα επαθες αυτα ρε χοουπ......αλλα αφου τωρα εισαι οκ...παλι καλα!!!!!
οσα ειναι περασμενα και δε σου αφηνουν κοσουρι ειναι αυτοματα και ξεχασμενα......!!!!
Εγω ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα ακομα.....περνω φινα 1 χρονο.......
Και οι ορεξεις και οι στυσεις ειναι μια χαρα.......και το σπερμα το ιδιο......
αλλα εδω και λιγες μερες....αν τελειωσω πανω απο δυο-τρεις φορες την ιδια μερα....μετα νιωθω πολυ κουρασμενος.....και αν αυτο γινει για 4-5 συνεχομενες μερες οχι μονο κουρασμενος νιωθω αλλα γενικα νυσταζω και τα ματια μου γινονται ελαφρα κοκκινα.......αυτα τα πραγματα δε τα εχω ξαναπαθει παντος.......αλλα δε ξερω κι αν φταιει η φινα γι αυτα......εκτος κι αν το εχει παθει και καποιος αλλος......ας μου πει.....
?ή εγινες μανθος φουστανος?παντως περα απο την πλακα αν σε πιανει μονο σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει προβλημα....δηλαδη μην ελαττωσεις ή κοψεις τη φινα αλλα τη μ@λ@κι@......