Αποστολέας Θέμα: Αγωνίες και λοιπές ανησυχίες  (Αναγνώστηκε 1459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
Απ: Αγωνίες και λοιπές ανησυχίες
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 09, 2010, 05:56:02 μμ »
thanks m8   :P 
αλλα εγω το σπερματογραφημα θα το κανω......γιατι ειμαι ο ενας και μοναδικος και πρεπει οπωσδηποτε να συνεχιστει το σπανιο ειδος μου... :P

ε αυτο ξαναπες το.... :D :D :D
αληθεια πανο εισαι 27(οχι και τοσο μικρη ηλικια)...σου εχει περασει απο το μυαλο το ποτε θα γινει????ποτε δηλαδη θα σοβαρευτεις και θα το επιδιωξεις :D

Ρε Γιαννη τι του λες του ανθρώπου;; ;D
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 09, 2010, 07:02:44 μμ »
αλλα εγω το σπερματογραφημα θα το κανω......γιατι ειμαι ο ενας και μοναδικος και πρεπει οπωσδηποτε να συνεχιστει το σπανιο ειδος μου... :P

αληθεια πανο εισαι 27(οχι και τοσο μικρη ηλικια)...σου εχει περασει απο το μυαλο το ποτε θα γινει????ποτε δηλαδη θα σοβαρευτεις και θα το επιδιωξεις :D

τι τον ρωταω???μια ευλογη ερωτηση....
για μενα ο αντρας απο τα 18-25 θεωρειται νεολαια.....απο τα 25-28 ειναι μια μεταβατικη περιοδος και μαλλον απο τα 30 περιπου και μετα πρεπει να σκεφτεται λιγο γαμο,παιδια κτλπ.....

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.....
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 09, 2010, 07:24:08 μμ »

τι τον ρωταω???μια ευλογη ερωτηση....
για μενα ο αντρας απο τα 18-25 θεωρειται νεολαια.....απο τα 25-28 ειναι μια μεταβατικη περιοδος και μαλλον απο τα 30 περιπου και μετα πρεπει να σκεφτεται λιγο γαμο,παιδια κτλπ.....

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.....

Μετα τα 30 πέταξε το πουλι :D :D  Ακους Πανοοοοοοοοοοοοοοο ;D
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 09, 2010, 10:43:30 μμ »
γιαννη δεν υπαρχουν στανταρ σε αυτα που λες......η στιγμη που θα παντρευτεις κ θα κανεις παιδια δε παει με την ηλικια σου.....παει με το ποτε θα νιωσεις οτι θες να το κανεις...ιετε εισαι 22 ειται 30 ειτε 40......οταν νιωσεις οτι εισαι ετοιμος και κατι μεσα σου στο ζηταει...τοτε το κανεις....
εγω τωρα ειμαι ακαταλληλος να κανω οικογενεια.....γιατι ζω πολυ διαφορετικα....και δε θα μπορεσω να το υποστηριξω......ειτε ειμαι 27 ειτε ημουν 37.....

Αναρ......ασε δε μασαω παο 30 και τετοιες ιστοριες......θα γινει μαχη σου λεω...... :D :D
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 10, 2010, 05:12:57 μμ »
γιαννη δεν υπαρχουν στανταρ σε αυτα που λες......η στιγμη που θα παντρευτεις κ θα κανεις παιδια δε παει με την ηλικια σου.....παει με το ποτε θα νιωσεις οτι θες να το κανεις...ιετε εισαι 22 ειται 30 ειτε 40......οταν νιωσεις οτι εισαι ετοιμος και κατι μεσα σου στο ζηταει...τοτε το κανεις....
εγω τωρα ειμαι ακαταλληλος να κανω οικογενεια.....γιατι ζω πολυ διαφορετικα....και δε θα μπορεσω να το υποστηριξω......ειτε ειμαι 27 ειτε ημουν 37.....

Αναρ......ασε δε μασαω παο 30 και τετοιες ιστοριες......θα γινει μαχη σου λεω...... :D :D

Πάω πάσο τα εχω δει ολα με σένα ;D   
ΚΩΣΤΑΣ

Best Sites in Greece