Αποστολέας Θέμα: Τριχοπτωση  (Αναγνώστηκε 1442 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sovagg

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5(diffuse thinner)
Απ: Τριχοπτωση
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 14, 2010, 06:10:30 μμ »
Καλη συνεχεια σου ευχομαι φιλε
05/10/2009-ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ(1/2 propecia/μερα)---------TEΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 20/07/2010
Minoxidil 5%+7 avodart(2ml/ημερα)
Fungoral cream(3-4 φορες/εβδομαδα)
Fungoral Shampoo 2%
Frezyderm Hair Force shampoo

Συνδεσου για να απενεργοποιηθεί αυτό το banner.

Αποσυνδεδεμένος NoMoreLoss

• Full Member
  • κάνε κάτι
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 14, 2010, 06:53:41 μμ »
Undead απο τις φωτό που είδα έχεις μεγάλο πρόβλημα..............στο μυαλό.
Αν εσύ έχεις ΑΑ τότε εμείς πάμε για αυτοκτονία. Δεν έχεις τίποτα φίλε και μην κάνεις καμιά θεραπεία αυτή είναι η άποψη μου.
Minoxidil 5% (x2)
Fungoral (x2 ανα εβδομάδα)
Frezyder hairforce shampoo + Epicrin shampoo+BioCalpil shampoo
Λάδι http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
Σε δοκιμή Xalatan(latanoprost)
βιταμίνες BioCalpil

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 14, 2010, 07:06:22 μμ »
Κι εγώ συμφώνω με τον  NoMoreLoss! Για τί θεραπεία μιλάτε;;; είναι αυτό ΑΑ;

Undead στο πρώτο σου post γράφεις ότι έχεις τριχόπτωση και έχεις τρελαθεί...Σου πέφτουν 30 με 40 τρίχες...Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τριχόπτωση είναι φυσιολογικός αριθμός!!!!!!!!!! Και έχεις φουλ μαλλί! Να μην αγχωνέσαι ότι θα μείνεις καραφλός γιατί έχεις μαλλιά!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Undead

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 20, 2010, 01:18:47 μμ »
E μας εχει βγαλει η δερματολογος σε ολη την οικογενεια προβλημα με τα μαλλια.... 400 E συνολικα χασαμε... Αυτο που με κανει πολυ εντυπωση ειναι οτι πηρε τριχες απο πισω και μπροστα... καμποσες πηρε... και μετα δεν ξερω πως εκανε την διαγνωση... Σε εσας με πιον τροπο σας εκαναν την διαγνωση ;;; Ε ρε τι παθαμε στα καλα του καθουμενου...!!!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 20, 2010, 07:16:22 μμ »
Undead κατά την άποψη μου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να έχεις φοβία ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά! Μην έχεις άγχος, να τρως σωστά και αν πιστεύεις ότι το μαλλί  σου πέφτει τότε το παρακολουθείς. Αυτές τις φωτογραφίες που έχεις βάλει εγώ δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Τώρα θα μου πεις θέλεις να το προλάβεις, σωστό αλλά στη φάση που είσαι δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι. Και να σταματήσεις να το σκέφτεσαι… Για μένα είναι λάθος σε αυτό το κεφάλι να ξεκινήσεις regaine. Τουλάχιστον αν βάζεις regaine, να ψεκάζεις μόνο στο μικρό σημείο που βλέπεις εσύ ότι έχει αραίωση.

Αποσυνδεδεμένος faliriotis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 20, 2010, 09:24:15 μμ »
Παιδια μπορει κανεις να περιγραψει τι ακριβως κανει το Β sitosteroll (follon) και σε ποια μορφη κυκλοφορεί (χαπια??)?
- 1mg proscar / day
- Xandrox 5% (w/o propylene glycol) x2/day
- Libroman x2/week, Stieprox, aloe vera shampoo
- aloe vera gel
- Biotine 5mg (eod)

Αποσυνδεδεμένος Undead

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 21, 2010, 12:06:53 πμ »
Undead κατά την άποψη μου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να έχεις φοβία ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά! Μην έχεις άγχος, να τρως σωστά και αν πιστεύεις ότι το μαλλί  σου πέφτει τότε το παρακολουθείς. Αυτές τις φωτογραφίες που έχεις βάλει εγώ δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Τώρα θα μου πεις θέλεις να το προλάβεις, σωστό αλλά στη φάση που είσαι δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι. Και να σταματήσεις να το σκέφτεσαι… Για μένα είναι λάθος σε αυτό το κεφάλι να ξεκινήσεις regaine. Τουλάχιστον αν βάζεις regaine, να ψεκάζεις μόνο στο μικρό σημείο που βλέπεις εσύ ότι έχει αραίωση.

Που να ξερω Χριστινακη τι γινετε... τα μαλλια μου μια χαρα τα βλεπω οπως ηταν ετσι ειναι... λες απο τα 14-15 να αρχιζα να χανω ;;; Τι να πω δν ξερω... Δεν νομιζω να κανω τπτ κακο με το regain ...

Αποσυνδεδεμένος Undead

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 21, 2010, 01:17:33 μμ »
Αα μια ερωτηση που με καιει καπως... σταματωντας την χρηση regain ... υπαρχει περιπτωση να επηρεαστουν οι φυσιολογικες τριχες ??? Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω... να σταματησω η να συνεχησω και μετα απο 2 μηνες βλεπουμε πως εχουν τα πραγματα ;;; Γιατι το regain μου χαλαει τα μαλλια τα κανει καπως λιπαρα... Και κατι ακομα... Ακομα και αν ο αριθμος των τριχων δεν ξεπερναει τις 50-100 υπαρχει κινδυνος ΑΑ ???? Ευχαριστω ρε παιδια αλλα να ξερετε οτι με ΚΑΘΙΣΙΧΑΖΕΤΕ με τις απαντησεις σας....

Αποσυνδεδεμένος Undead

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 25, 2010, 03:05:16 μμ »
Ρε παιδια απαντηστε μ λιγο... Μετα απο 10 μερες μινοξιδιλης και καποιων χαπιων follon δεν πεφτει τριχα! Τραβαω δλδ τα μαλλια απο πανω και με το ζορι βγαζω 1 τριχα... Βεβαια και στον δερματολογο πριν 1 μηνα που ειχα παει το ιδιο συνεβηκε... Και παρολα αυτα με ενα χτενισματακι θα πεσουν 10 τριχες η θα κολλησουν 5-6 πανω στην πετσετα... Εν το μεταξυ οι τριχες ειναι χοντρες με ενα κιτρινακι κατω κατω... Τι ειναι ακριβως αυτο ; Πατερας 50ετων, μητερα εχουν μαλλια
Τεσπα το αγχος,λυπες και αυτα πλεον δεν υπαρχουν... και ο δερματολογος εβγαλε ΑΑ. Αϊνταααα... να παω λετε σε κανα αλλον δερματολογο;;; Εν το μεταηυ μ ειπε οτι και μια αλλη φορα σε καποιον φαινοτανε οτι δν εχει τπτ και το με την εξεταση του εβγαλε ΑΑ.. ΕΛΕΟΣ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2010, 03:24:21 μμ από Undead »

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 25, 2010, 07:47:05 μμ »
Ρε παιδια απαντηστε μ λιγο... Μετα απο 10 μερες μινοξιδιλης και καποιων χαπιων follon δεν πεφτει τριχα! Τραβαω δλδ τα μαλλια απο πανω και με το ζορι βγαζω 1 τριχα... Βεβαια και στον δερματολογο πριν 1 μηνα που ειχα παει το ιδιο συνεβηκε... Και παρολα αυτα με ενα χτενισματακι θα πεσουν 10 τριχες η θα κολλησουν 5-6 πανω στην πετσετα... Εν το μεταξυ οι τριχες ειναι χοντρες με ενα κιτρινακι κατω κατω... Τι ειναι ακριβως αυτο ; Πατερας 50ετων, μητερα εχουν μαλλια
Τεσπα το αγχος,λυπες και αυτα πλεον δεν υπαρχουν... και ο δερματολογος εβγαλε ΑΑ. Αϊνταααα... να παω λετε σε κανα αλλον δερματολογο;;; Εν το μεταηυ μ ειπε οτι και μια αλλη φορα σε καποιον φαινοτανε οτι δν εχει τπτ και το με την εξεταση του εβγαλε ΑΑ.. ΕΛΕΟΣ!!!

φιλε εσυ απλα δεν εχεις προβλημα....τελος......κομπλε εισαι....
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Best Sites in Greece