Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Γενική συζήτηση
»
Διασημοι/Celebrities
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
5
...
80
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διασημοι/Celebrities (Αναγνώστηκε 91295 φορές)
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hairboost
Sr. Member
Φύλο:
Απ: Διασημοι/Celebrities
«
Απάντηση #30 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 06:12:38 πμ »
Ξερουμε που εχει κανει ο Δαντης?
Καταγράφηκε
τριχες....
dk
Jr. Member
Norwood: 4,5 προς 5, μην πω 5 καθαρο
«
Απάντηση #31 στις:
Μάρτιος 18, 2010, 08:17:04 πμ »
Toυ Συσσωβιτη κατε εμε η καλυτερη γιατι και μεγαλο προβλημα ειχε και φυσιολογικο αποτελεσμα φαινεται για τοσο μεγαλο nw
Τωρα οταν ο αλλος εχει dna για να σταματησει στο 1 ή το 2, ενταξει, ενας καλος γιατρος με ενα λογικο ποσο πιστευω σε κανει κουκλακι ζωγραφιστο
Καταγράφηκε
Mad Max
Απλό μέλος
«
Απάντηση #32 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 01:43:48 μμ »
Παράθεση από: boost στις Μάρτιος 18, 2010, 06:12:38 πμ
Και γω θα ήθελα να μάθω. Ποιο επιτυχημένη μεταμόσχευση δεν έχω δει.
Καταγράφηκε
Panos1982
Hero Member
Φύλο:
Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
«
Απάντηση #33 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 02:05:48 μμ »
Παράθεση από: Mad Max στις Απρίλιος 12, 2010, 01:43:48 μμ
Παράθεση από: boost στις Μάρτιος 18, 2010, 06:12:38 πμ
Και γω θα ήθελα να μάθω. Ποιο επιτυχημένη μεταμόσχευση δεν έχω δει.
πιο επιτυχημενη απο ποιον?
?
Καταγράφηκε
finasteride 1mg/24h απο 1-3-2009 ως 31-1-2011 (χωρις παρενεργειες )
finasteride 0,5mg/48h 1-2-2011 ως 20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)
Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα... )
best1210
Full Member
«
Απάντηση #34 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 06:24:06 μμ »
δαντη συμφωνω κ εγω
τον εχω δει απο κοντα κ εχει τρομερο αποτελεσμα..
το πριν ειναι που ειναι με ξανθα μαλλια για να μην φαινεται μαλλον το προβλημα..'
αν βρειτε βιντεο θα δειτε οντως τεραστια διαφορα..ειχε πολυ αραια μαλλια κ τωρα τουμπανο..
Καταγράφηκε
georgehairs
Full Member
Norwood: 2-2A
«
Απάντηση #35 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 06:34:12 μμ »
γιατι με ξανθα φαινεται λιγοτερο το "προβλημα"?
Καταγράφηκε
1mg Finasteride/24Hrs
Shampoo T-Gel(Greasy Hair), shampoo Stieprox και Ducray Elution ενναλαξ
best1210
Full Member
«
Απάντηση #36 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 06:46:22 μμ »
Παράθεση από: georgehairs στις Απρίλιος 12, 2010, 06:34:12 μμ
γιατι με ξανθα φαινεται λιγοτερο το "προβλημα"?
απλα θεωρω οτι τα βαψε για να μην φαινονται τα μεταμοσ μαλλια..υποθετω..
αυτο εννοοω..
Καταγράφηκε
best1210
Full Member
«
Απάντηση #37 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 06:46:59 μμ »
για συσσωβιτη δεν ξερω
τοσο καλη επεμβαση?
αν εχετε βαλτε καμια φωτο..
Καταγράφηκε
dk
Jr. Member
«
Απάντηση #38 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 08:11:41 μμ »
Παράθεση από: best1210 στις Απρίλιος 12, 2010, 06:46:59 μμ
για συσσωβιτη δεν ξερω
τοσο καλη επεμβαση?
αν εχετε βαλτε καμια φωτο..
Iσως σου βρω το βραδυ απλα μου εχει κανει εντυπωση η τεραστια διαφορα
Θυμαμαι σε επισοδειο Το Κοκκινο Δωματιο ηταν nw5 χαλαρο μην πω 6 και μετα εσκασε 2-3 σχετικα, με απλα ψηλη hairline
Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πετυχημενο γιατι ειχε μεγαλο προβλημα και δεν προσπαθησε να γινει Τσαλικης, ειδε μεχρι που μπορει να φτασει ο ισκιος του και το εκανε
Καταγράφηκε
best1210
Full Member
«
Απάντηση #39 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 08:16:17 μμ »
εχεις δει εσυ καμια εμφανιση του τελευταια κ ειδες το αποτελεσμα?
δεν θυμαμαι να εχει πρωταγωνιστησει καπου τελευταια..εκτος αν τον ειδες απο κοντα..
Καταγράφηκε
hopefull
Full Member
Norwood: Shaved
«
Απάντηση #40 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 08:48:27 μμ »
Παράθεση από: geofish στις Μάρτιος 08, 2010, 12:00:40 πμ
Θα συμφωνήσω με τον lalako. Εμένα του καπουτζίδη δεν μου αρέσει. Κάνει μπαμ.
Γεο αν δεν σου αρεσει του καπουντζιδη μη κανεις ποτε μεταμοσχευση διοτι ολες οι μεταμοσχευσεις(οι καλες) ετσι ειναι. Αν το μαλλι σου ειναι μαυρο και με χοντρη τριχα ετσι θα φαινεται η hairline δε μπορει να κανει κατι ο γιατρος διαφορετικο. αν παρατηρησεις πολλοι που κανουν μεταμοσχευση καποια στιγμη βαφουν τα μαλλια τους σε ενα πιο ανοιχτο χρωμα ακριβως για αυτο το λογο μπας και σπασει η σκληρη hairline. Τα μαλλια απο το πλαι δεν εχουν την ιδια υφη με τα φυσικα μαλλια που υπαρχουν πανω.
Πολλοι θα παρατηρησουν αυτο το effect αλλα σε μικροτερο βαθμο απο οτι φαινεται στα μεταμοσχευμενα μετα απο χρονια χρηση regaine οπου τα μαλλια πανω γινονται πιο σκληρα και χοντρα σαν σταχια. αυτο απο τη μια αυξανει την καλυψη οποτε αυτοι με σκληρο χοντρο μαυρο μαλλι εχουν καλυτερη πυκνοτητα αλλα μικραινει τη φυσικοτητα.
Αυτα ειναι και υποκειμενικα αλλος μπορει να του αρεσει πολυ και να πεταει απο τη χαρα του οταν θα κανει μεταμοσχευση αλλος μπορει να φρικαρει και να του φαινεται ψιλοψευτικο και να τρελαθει.για αυτο παιδια οποιος το σκεφτεται σοβαρα οτι και αν ακουτε στα forums καλο θα ειναι να πατε να δειτε live περιστατικα και να μη στηριζεστε σε φωτογραφιες, video και μαρτυριες ανθρωπων που ουτε τους ξερετε και μπορει να εχετε διαφορετικα κριτηρια. Απο κοντα μονο κρινετε!
«
Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2010, 08:55:22 μμ από hopefull
»
Καταγράφηκε
Orion
Jr. Member
«
Απάντηση #41 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 10:42:05 μμ »
Παράθεση από: best1210 στις Απρίλιος 12, 2010, 06:24:06 μμ
δαντη συμφωνω κ εγω
τον εχω δει απο κοντα κ εχει τρομερο αποτελεσμα..
το πριν ειναι που ειναι με ξανθα μαλλια για να μην φαινεται μαλλον το προβλημα..'
αν βρειτε βιντεο θα δειτε οντως τεραστια διαφορα..ειχε πολυ αραια μαλλια κ τωρα τουμπανο..
Το clip "Κομματια" ειναι απο το 99'
Και αυτο απο μια εκπομπη του Alpha πριν ενα μηνα
Καταγράφηκε
best1210
Full Member
«
Απάντηση #42 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 11:47:42 μμ »
αν την εχει κανει ελληνας γιατρος τοτε πρεπει να ναι ο κορυφαιος στην ελλαδα..
τρομερο το αποτελεσμα..πριν 11 χρονια στο πρωτο βιντεο κ τωρα μοιαζει πολυ πιο νεος..
Καταγράφηκε
dk
Jr. Member
«
Απάντηση #43 στις:
Απρίλιος 13, 2010, 12:13:36 πμ »
Παράθεση από: hopefull στις Απρίλιος 12, 2010, 08:48:27 μμ
Παράθεση από: geofish στις Μάρτιος 08, 2010, 12:00:40 πμ
Θα συμφωνήσω με τον lalako. Εμένα του καπουτζίδη δεν μου αρέσει. Κάνει μπαμ.
Γεο αν δεν σου αρεσει του καπουντζιδη μη κανεις ποτε μεταμοσχευση διοτι ολες οι μεταμοσχευσεις(οι καλες) ετσι ειναι. Αν το μαλλι σου ειναι μαυρο και με χοντρη τριχα ετσι θα φαινεται η hairline δε μπορει να κανει κατι ο γιατρος διαφορετικο. αν παρατηρησεις πολλοι που κανουν μεταμοσχευση καποια στιγμη βαφουν τα μαλλια τους σε ενα πιο ανοιχτο χρωμα ακριβως για αυτο το λογο μπας και σπασει η σκληρη hairline. Τα μαλλια απο το πλαι δεν εχουν την ιδια υφη με τα φυσικα μαλλια που υπαρχουν πανω.
Πολλοι θα παρατηρησουν αυτο το effect αλλα σε μικροτερο βαθμο απο οτι φαινεται στα μεταμοσχευμενα μετα απο χρονια χρηση regaine οπου τα μαλλια πανω γινονται πιο σκληρα και χοντρα σαν σταχια. αυτο απο τη μια αυξανει την καλυψη οποτε αυτοι με σκληρο χοντρο μαυρο μαλλι εχουν καλυτερη πυκνοτητα αλλα μικραινει τη φυσικοτητα.
Αυτα ειναι και υποκειμενικα αλλος μπορει να του αρεσει πολυ και να πεταει απο τη χαρα του οταν θα κανει μεταμοσχευση αλλος μπορει να φρικαρει και να του φαινεται ψιλοψευτικο και να τρελαθει.για αυτο παιδια οποιος το σκεφτεται σοβαρα οτι και αν ακουτε στα forums καλο θα ειναι να πατε να δειτε live περιστατικα και να μη στηριζεστε σε φωτογραφιες, video και μαρτυριες ανθρωπων που ουτε τους ξερετε και μπορει να εχετε διαφορετικα κριτηρια. Απο κοντα μονο κρινετε!
Συμφωνω
Απο την αλλη βεβαια, δεν ξερω αν φταιει το δικο μας ψυχολογικο, εχω δει ανθρωπους που εχουν κανει μεταμοσχευση σχετικα μπολικη(ειχαν δλδ σοβαρο προβλημα)
Να πω την αμαρτια μου?
Ναι, απο κοντα τους καταλαβαινεις, ναι, του συζητας, ναι, μερικοι τους κουτσομπολευουν.
Αλλα τοσο η δικη μου αποψη οσο και των αλλων ειναι οτι εκτος αν μιλαμε για γελοιο αποτελεσμα(που σε κορυφαιους γιατρους και με αρκετα χρηματα δεν νομιζω να δεις γελοιο αποτελεσμα) ειναι καλυτερα, τι να λεμε...
Εκει που χτυπαει ασχημα ειναι σε καποιον με ενα ορατο αλλα μικρο προβλημα που κανει μια 'ψευτικη'. Εκει λες 'τσαμπα ο κοπος΄
Σε καποιον με σοβαρο προβλημα, μετα το ΄ρε συ, εκανε μεταμοσχευση ε?', η αληθεια ειναι οτι εκτος αν εχει αποτυχει η επεμβαση το βλεπεις, λες 'μπορει να μην δειχνει 100% φυσικο, αλλα απο την εναλλακτικη=καραφλα, καλυτερος ειναι'
Καταγράφηκε
hopefull
Full Member
Norwood: Shaved
«
Απάντηση #44 στις:
Απρίλιος 13, 2010, 12:20:38 πμ »
Παράθεση από: best1210 στις Απρίλιος 12, 2010, 11:47:42 μμ
αν την εχει κανει ελληνας γιατρος τοτε πρεπει να ναι ο κορυφαιος στην ελλαδα..
τρομερο το αποτελεσμα..πριν 11 χρονια στο πρωτο βιντεο κ τωρα μοιαζει πολυ πιο νεος..
B***man C*** ...αλλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι ολο μεταμοσχευση... το μπροστα ειναι το πιο ευκολο σημειο για να αντιμετωπιστει με μεταμοσχευση.Πισω στο crown που ειναι μαυρη τρυπα για grafts και χρειαζεται παααααρα πολλα για να εχεις καλη καλυψη(που συνηθως δε τα χει η donor)...φοραει περουκινι
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
4
5
...
80