Αποστολέας Θέμα: Γνωριμία με H*C  (Αναγνώστηκε 4095 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Trixofilos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Γνωριμία με H*C
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 06, 2010, 08:37:45 μμ »
Ντίνο, να σου ευχηθώ k εγώ τα καλύτερα - happy growing! Κρατα μας ενήμερους!

Αποσυνδεδεμένος Dinos_CY

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 10, 2010, 10:20:07 μμ »
Καλησπερα και παλι.
Περασαν 5 μερεs απο την επεμβαση και το μονο πραγμα που εχω να πω ειναι οτι μου λειπει λιγοs απο τον υπνο μου. Δεν ειχα οτιδηποτε ιδιαιτερεs ενοχλησειs κατα την διαρκεια τηs καθημερινοτηταs.
Σαs ενημερωνω οτι παιδια, πηγα και στην εργασια μου απο την τριτη μερα , στη δευτερη  μερα διοργανωσα τα γενεθλεια του μεγαλου μου γιου σπιτι με φιλουs του.Εγω φανταστητε ! μετα απο την επεμβαση να παιζω μαζυ τουs πινκ-πονκ.
 Σαs παραθετω ακομα λιγεs φωτογραφιεs .   :sleep:

Αποσυνδεδεμένος Μάχος

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 10, 2010, 10:32:11 μμ »
Ντίνο, καλησπέρα και σου ευχομαι όλα κατ'ευχήν.
Αν ξέρεις μου απαντας ο κύκλος μέσ'τον οποίον τοποθετήθηκαν στο crown τι διάσταση είχε ή πόσα μεσχευματα τοποθετήθηκαν ανα τετρ. εκατοστό.
Μάχος

Αποσυνδεδεμένος Hairboost

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 11, 2010, 12:22:28 πμ »
Ευχομαι να εχετε τα αποτελεσματα που επιθυμειτε!
τριχες....

Αποσυνδεδεμένος Dinos_CY

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 13, 2010, 01:04:13 πμ »
 :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Dinos_CY

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 15, 2010, 10:52:18 μμ »
Καλησπερα αγνωστοι φιλοι.Πανε 10 μερες μετα τιν επεμβαση μου και νιωθω καλα.Καλα εννοω στο θεμα ενοχλησεων κατα την ωρα της εργασιας μου και κατα την ωρα του υπνου.Στο θεμα τον μοσχευματων μου τα περιποιουμαι σαν το μικρο παιδι που το περιμενεις να περπατησει ,και εγω περιμενω να τα δω να δυναμωνουν και να μακραινουν.Εσεις του εχετε περισσοτερη εμπειρια , τι νομιζετε; :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος aleksandros

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: NW7 total
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 15, 2010, 11:01:24 μμ »
Eγω νομιζω οτι εχεις βαλει μικρο αριθμο grafts και το ειπαν και αλλα παιδια απο το φορουμ.
Για να γινει σωστη τοποθετηση πρεπει να ειχε ξυριστη η ληπτρια περιοχη πραγμα το οποιο φαινεται οτι δεν εγινε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2010, 11:11:51 μμ από aleksandros »

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 15, 2010, 11:54:53 μμ »
ενταξει ο ανθρωπος δε παει για πυκνοτητα παει για καλυψη.......
αν μακρυνει και λιγο το μαλλι ετσι σπαστο που ειναι κιολας θα ειναι μια χαρα για την ηλικια του....
σχεδον μπορω να "δω¨το τελικο αποτελεσμα.....και η διαφορα δεν θα ειναι ριζικη σε σχεση με πριν αλλα θα ειναι αισθητη.....
βεβαια για ατομα σαν εμενα που αναζητουν το τελειο......η πιο ιδανικη λυση θα ηταν μια δευτερη επεμβαση σε 2 χρονια....αλλα 2000-2500 θυλακια.....
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 15, 2010, 11:56:32 μμ »
Καλησπερα αγνωστοι φιλοι.Πανε 10 μερες μετα τιν επεμβαση μου και νιωθω καλα.Καλα εννοω στο θεμα ενοχλησεων κατα την ωρα της εργασιας μου και κατα την ωρα του υπνου.Στο θεμα τον μοσχευματων μου τα περιποιουμαι σαν το μικρο παιδι που το περιμενεις να περπατησει ,και εγω περιμενω να τα δω να δυναμωνουν και να μακραινουν.Εσεις του εχετε περισσοτερη εμπειρια , τι νομιζετε; :) :) :) :) :)

θα ειναι ενα καλο συντηρητικο αποτελεσμα φιλε dino,αν δεν εχεις κανενα θεμα με permanent  shockloss στα κανονικα σου μαλλια και αν βγουν ολα τα τριχοθυλακια που εβαλες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2010, 11:58:12 μμ από NGL »
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 16, 2010, 12:02:05 πμ »
Για να γινει σωστη τοποθετηση πρεπει να ειχε ξυριστη η ληπτρια περιοχη πραγμα το οποιο φαινεται οτι δεν εγινε.

αλεξ εχεις δικιο σ αυτο....ομως εχει βαλει απ οτι ειδα μονο σε φαλακρες περιοχες (κατεβασε την hairline και εβαλε και στο αδειο crown).

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:27:21 πμ »
Γεια σου Ντίνο!

Να πω k εγώ τη γνώμη μου: με τα 3000 grafts σίγουρα δεν έγινε dense packing, δεν είναι όμως k αναγκαίο να γίνετε σε όλους dense packing. Εσύ p.x. έχεις μαλλιά με μέτρια πυκνότητα μεταξύ crown k hairline. Οποτε η μέτρια πυκνότητα που σου βάλανε θα επιφέρει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Όσο για το ξύρισμα που ανέφερε ο φίλος Αλέξανδρος, δε χρειάζεται να ξυρίσεις μια περιοχή στην οποια δεν έγινε εμφύτευση. Στην δικη σου περίπτωση πως έγινε? Σου βάλανε grafts k ανάμεσα σε υπάρχοντα μαλλιά?

K μια συμβουλή: μην αφήνεις να σε βάζουν σε ανησυχίες, διότι δεν έκανες κανένα λάθος. Η δουλειά φαίνεται καθαρή k 3000 grafts δεν είναι λίγα. Σε 8-9 μήνες θα καταλάβεις πάνω-κάτω πως θα είναι το αποτέλεσμα. Απλά να ξέρεις ότι λίγοι είναι αυτοί που κάνουν μονο μια επέμβαση k είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:50:34 πμ »
Η δουλειά φαίνεται καθαρή k 3000 grafts δεν είναι λίγα. Σε 8-9 μήνες θα καταλάβεις πάνω-κάτω πως θα είναι το αποτέλεσμα.

3000 grafts ειναι πολυ καλος αριθμος και θεωρειται megasession.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα με τα δεδομενα που βλεπουμε..
προσωπικα σε καθε περιπτωση μεταμοσχευσης ανεξαρτητως αριθμου τριχοθυλακιων αυτο που με ανησυχει ειναι οι ασταθμητοι παραγοντες και η αντιδραση του καθε οργανισμου που βεβαια ειναι διαφορετικος..

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 16, 2010, 02:05:59 πμ »

3000 grafts ειναι πολυ καλος αριθμος και θεωρειται megasession.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα με τα δεδομενα που βλεπουμε..
προσωπικα σε καθε περιπτωση μεταμοσχευσης ανεξαρτητως αριθμου τριχοθυλακιων αυτο που με ανησυχει ειναι οι ασταθμητοι παραγοντες και η αντιδραση του καθε οργανισμου που βεβαια ειναι διαφορετικος..

...

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
    • Hasson & Wong στα ελληνικά
  • Norwood: V(πρώην)
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 18, 2010, 11:55:12 μμ »
Συμφωνώ με τον NGL, τα 3000 μοσχεύματα πιστεύω θα δώσουν ένα συντηρητικό αποτέλεσμα που όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση του Ντίνου.
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική

http://www.hairtr*nspl*ntgreece.com

Αποσυνδεδεμένος Dinos_CY

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 21, 2010, 08:18:07 μμ »

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ είμαι και πάλι. Σήμερα πήγα  στην κλινική για να μου αφαιρέσουν τις ραφές.  Σε ορισμένα σημεία πόνεσα αλλά για ομορφιά τραβάμε και πόνους. Ο γιατρός που με είδε ο Κος Ντίνος μου είπε ότι η επούλωση της ουλής κλείνει άψογα και δεν υπάρχουν πήγματα.

Τριχόφιλε, σχετικά με τα ερωτήματα σου δε μου έχουν ξυρίσει την περιοχή κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης και ναι μου έχουν τοποθετήσει μοσχεύματα στα υπάρχοντα μαλλιά.

Best Sites in Greece