Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
Γνωριμία με H*C
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Γνωριμία με H*C (Αναγνώστηκε 4290 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
jonn70
Jr. Member
Απ: Γνωριμία με H*C
«
Απάντηση #45 στις:
Μάρτιος 22, 2010, 03:40:47 μμ »
γεια σου ντινο και απο εμενα, φενεται οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια.
απο οτι θυμαμαι πρεπει να εχουν περασει καμια 20 μερες απο τοτε που εκανες την επεμβαση?
το λεω αυτο γιατι στις τελευταιες φωτο που εβαλες μπροστα στους κροταφους και επανω δεν διακρινονται καθολου σημαδια απο την μεταμοσχευση.
αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον. οπως και που δεν σου κουρεψαν το κεφαλι για να μπουν μοσχευματα αναμεσα στα δικα σου μαλλια. αληθεια τα δικα σου μαλλια παρεμειναν οπως πριν την μεταμοσχευση η ειδες καποια αλαγη στην εικονα τους μετα?
σε ρωταω γιατι σκεφτομαι για μεταμοσχευση, και ειμαι αναμεσα σε 2 κλινικες και η μια ειναι εκει που εκανες εσυ. στην περιπτωση την δικη μου μαλλον ολα τα μοσχευματα θα μπουν αναμεσα στα δικα μου μαλλια αφου δεν σκεφτομαι να κατεβασω την hairline πιο κατω. μου φενεται περιεργο γιατι στην 1 κλινικη που επισκευτηκα μου προτειναν μετην μεθοδο στριπ. ο αριθμος μοσχευματων που θα βαλω εγω θα ειναι περιπου 1000. ειμαι κλιμακα 2 - 2+
για αυτο και οι παραπανω ερωτησεις μου? αργοτερα ισως ανοιξω θεμα και βαλω και φωτο.
σου ευχομαι και εγω καλη επιτυχια που απο οτι φενεται θα την εχεις.
Καταγράφηκε
Dinos_CY
Απλό μέλος
Norwood: 3v
«
Απάντηση #46 στις:
Μάρτιος 24, 2010, 08:29:47 μμ »
Γεια σου John,
Την επέμβαση την έκανα στις 5 Μαρτίου άρα μέχρι σήμερα έχουν περάσει 19 μέρες. Τις τελευταίες φωτογραφίες που υπάρχουν στη σελίδα 3 τις έβγαλα την ημέρα που αφαίρεσα τις ραφές στις 19 Μαρτίου δηλαδή 14 μέρες μετά την επέμβαση.
Όπως λες δε μου κούρεψαν καθόλου μαλλιά για να μου τοποθετήσουν τα επιπρόσθετα ενδιάμεσα και απ’ότι ξέρω αυτή είναι η συνήθης πρακτική. Τα δικά μου μαλλιά παρέμειναν όπως και πριν τη μεταμόσχευση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Αν θες να δεις περισσότερα παραδείγματα αποτελεσμάτων μπες στην ιστοσελίδα τους ή ακόμη και στο YouTube αναζητώντας H*C medical ή H*C hair clinic. Καλό όμως είναι να κάνεις την έρευνα σου και με τις δύο κλινικές για να αποφασίσεις πια είναι η καλύτερη για σένα.
Καταγράφηκε
Dinos_CY
Απλό μέλος
«
Απάντηση #47 στις:
Απρίλιος 21, 2010, 09:58:15 μμ »
Παιδιά επέστρεψα και πάλι μετά από 45 μέρες από την επέμβαση νιώθω πολύ καλά. Ο καιρός πέρασε τόσο γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω έχει επουλωθεί η πληγή. Τα μαλλιά που έχω εμφυτέψει έχουν σχεδόν πέσει όλα. Έχω ξεικήσει να νιώθω καλύτερα γιατί οι μέρες αναμονής για να εμφανιστούν τα φυσικά μου μαλλιά λιγοστεύουν. Τελικά έχω καταλάβει ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει από την μέρα που έκανα την επέμβαση και όχι από την μέρα που το σκέφτηκα. Παιδιά μην το πολυσκέφτεστε, κάντε το μην στο πολυσκέφτεστε, δεν θα χάσετε.
Τζων, τελικά απόφάσισες τι θα κάνεις? Άν θες στείλε μου στο προσωπικό μου email
meagapi.cy@gmail.com
Ανάρτησα και μερικές φωτογραφίες μιας και έχω αλλάξει το επάγγελμα της γυναίκας μου και την έχω κάνει φωτογράφο !
Καταγράφηκε
jonn70
Jr. Member
«
Απάντηση #48 στις:
Απρίλιος 23, 2010, 12:34:28 πμ »
γεια σου ντινο, σιγουρα ο χρονος που περναει τωρα δουλευει υπερ σου.
ναι εχω αποφασισει να κανω και εγω μεταμοσχευση το πιθανοτερο στην ιδια κλινικη που την εκανες και εσυ. αλλα λιγο αργοτερα λογω φορτου εργασιας,αλλα και να συμπληρσω και το ποσο της επεμβασης. αν χρειαστω καποια πληροφορια θα σου στειλω προσωπικο μυνημα.
ο χρονος που περναει να σου φερει το αποτελεσμα που προσδοκας.
Καταγράφηκε
Dinos_CY
Απλό μέλος
«
Απάντηση #49 στις:
Ιανουάριος 12, 2011, 05:46:35 μμ »
Γειά σας παιδιά! Επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Με χαρά και ικανοποίηση θέλω να σας πω και να σας δείξω με τις φωτογραφίες μου πόσο επιτυχής ήταν η επέμβαση που έκανα.
Καταγράφηκε
Dinos_CY
Απλό μέλος
«
Απάντηση #50 στις:
Ιανουάριος 12, 2011, 05:51:02 μμ »
Ακόμη 2 φωτογραφίες μου.
Καταγράφηκε
ΚΩΝ/ΝΟΣ
Jr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #51 στις:
Ιανουάριος 12, 2011, 07:32:00 μμ »
πολυ καλα τα αποτελεσματα σου.
η δοτρια πωσ ειναι?
Καταγράφηκε
Typhoon
Jr. Member
Norwood: 2-3
«
Απάντηση #52 στις:
Ιανουάριος 12, 2011, 07:53:44 μμ »
Ντίνο εξαιρετικά αποτελέσματα !! Μπράβο !! Και εξαιρετική (για μένα τουλάχιστον) φυσικότητα. Αν θες δείξε κάποιες φωτογραφίες και από το crown (πίσω μέρος) ώστε να δούμε και εκεί την πρόοδό σου. Αν και από ότι βλέπω από κάποιες πλάγιες και εκεί πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά !
ΥΓ. Όπως λέει και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ αν μπορείς πες μας (ή εναλλακτικά δείξε μας) την κατάσταση της δότριας περιοχής.
Καταγράφηκε
jonn70
Jr. Member
«
Απάντηση #53 στις:
Ιανουάριος 13, 2011, 12:23:35 μμ »
ντινο ομορφο το αποτελεσμα!
δεν χρειαζοταν να γινει περισοτερη καλυψη και πυκνωση γιατι ετσι δειχνει πιο φυσικη η γενικη εικονα.
το θεμα ειναι να μεινουν ως εχουν απο δω και στο εξης και τα υπολοιπα μαλλια εκτος τα μεταμοσχευμενα, και ολα ειναι οκ!!
Καταγράφηκε
Hairboost
Sr. Member
Φύλο:
«
Απάντηση #54 στις:
Ιανουάριος 19, 2011, 11:01:31 μμ »
dino μια φωτογραφια στο vertex αν μπορεις
Καταγράφηκε
τριχες....
Εκτύπωση