Αποστολέας Θέμα: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ 800 ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.  (Αναγνώστηκε 2438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ 800 ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 21, 2010, 01:36:43 πμ »
ηθελα να γραψω κι εγω αλλα τα ειπαν ολα ο ngl k τριχοφιλος......
Να συμπληρωσω οτι σε μια φωτο βλεπω κι εγω τα θυλακια οπως ειπε ο τριχοφιλος.....
και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ως εξης.....θα βγει καινουργιο μαλλι και θα αλλαξει το στυλ της παλιας σου hairline ομως η πυκνοτητα θα ειναι τετοια που οταν σε κοιταει καποιος ακομα και φυσικο να ειναι το αποτελεσμα....το κεφαλι σου δεν θα εχει την οψη ενος μη-καραφλου....τα μεταμοσχευμενα θυλακια θα ειναι αραια και οταν σε κοιταει καποιος θα νομιζει οτι αυτες οι τριχες ειναι οι τελευταιες που εμειναν κ συντομα θα πεσουν κι αυτες....θα εξακολουθεις να δειχνεις δλδ σαν καποιος που "καραφλιαζει"
Αυτη την εντυπωση εχω.....ελπιζω το αποτελεσμα να με διαψευσει και να ειναι καλυτερο απ οτι φανταζομαστε ολοι.....
Αλλα οπως ειπε ο τριχοφιλος ναι μεν τα 800 ειναι λιγα...αλλα ευτυχως δε σου χαλασαν τη δοτρια οποτε η επιτυχια βρισκεται μια μεταμοσχευση πιο περα.....
Οπως και να εχει καλη τυχη ευχομαι....
Λοιπόν παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω με σας έχοντας τις αμφιβολίες μου για το αποτέλεσμα τα 800 μοσχεύματα τώρα που το έψαξα μου φαίνονται ελάχιστα.Το να δείχνει στο μέλλον οτι απλώς υπάρχει κάποια αραίωση σαν κάποιον που καραφλιάζει είναι υποφερτό γιατί κοντά στα 40 είμαι λογικό ακούγεται.Αλλά όπως αναφέρθηκε αν οι τρίχες βγούν σε στρατιωτική παράταξη τότε θα κάνει μπάμ οτι έγινε επέμβαση.
Δυστυχώς φωτό απο αμέσως μετά την επέμβαση δεν έχω γιατί τότε δεν είχα ανακαλύψει το forum ώστε να τις παραθέσω.Επισυνάπτω όμως εδώ μια φωτό απο την δότρια περιοχή για να μου πείτε την άποψη σας για την ουλή και για δυνατότητα μελλοντικής επέμβασης των 4000-5000 θυλακίων όπως αναφέρθηκε.Το μήκος της ουλής είναι περιπού 8cm και υπάρχει ακόμα μετα απο 47 μέρες κάποια κοκκινίλα που λογικά θα φύγει σε κανα μήνα.
Σε περίπτωση δεύτερης επέμβασης πόσος χρόνος χρειάζεται να περάσει απο την πρώτη?
Και ένα πολύ βασικό ερώτημα ξυρίζεις το κεφάλι σου σε τέτοιες περιπτώσεις?
Απο οτι έχω καταλάβει στον Hasson το ξυρίζεις στα σίγουρα.   

Καταρχην πρεπει να περιμενεις εναν χρονο ωστε να δεις το τελικο αποτελεσμα αυτης της επεμβασης.....και μετα αποφασιζεις για το αν θες να διορθωσεις η οχι.....
Η ουλη σου ειναι μια χαρα ηδη μην σε ανυσηχει αυτο.....δεν εχεις προβλημα δοτριας.....
Τωρα οσο αναφορα την δευτερη επεμβαση αν αποφασισεις να κανεις.....νομιζω 3000 θυλακες+αυτα τα 800 που ηδη εχεςι βαλει θα ειναι υπερ αρκετα.....και θα σε αναδειξουν παρα πολυ....θα εχεις ενα υγιες και φουλ hairline και κανεις δε θα καταλαβαινει οτι πασχεις απο τριχοπτωση η οτι εχεις κανει καποια επεμβαση στο κεφαλι σου....μιας και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ φυσικο......
Τωρα για το ποιον γιατρο θα πας και τι θα κανεις (αν τελικα δεν μεινεις ευχαριστημενος).....εχεις εναν χρονο μπροστα σου να κανεις την ερευνα σου.....και να παοφασισεις.....
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος arisk

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 21, 2010, 09:44:59 πμ »
Φίλε Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο αναμονή λοιπόν του τελικού αποτελέσματος και αξιολόγηση της κατάστασης.Ωστόσο θα ανεβάζω φωτό κάθε 15 μέρες για να βλέπουν όλοι την εξέλιξη.

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
    • Hasson & Wong στα ελληνικά
  • Norwood: V(πρώην)
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 21, 2010, 10:46:47 πμ »
arisk,  σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα παιδιά που αναφέρουν οτι πιθανότατα θα θελήσεις και δεύτερη επέμβαση, η δότριά σου πάντως δεν έχει πρόβλημα, είναι πολύ πυκνή. Τώρα τα 4000-5000 νομίζω είναι κάπως υπερβολικά αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις ακριβώς να πετύχεις. Δεν έχεις τριχόπτωση στο υπόλοιπο κεφάλι, ετσι?

Για την ώρα πάντως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα βλέπεις.
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική

http://www.hairtr*nspl*ntgreece.com

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 21, 2010, 12:32:56 μμ »
Τώρα τα 4000-5000 νομίζω είναι κάπως υπερβολικά αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις ακριβώς να πετύχεις. Δεν έχεις τριχόπτωση στο υπόλοιπο κεφάλι, ετσι?

σιγουρα comb ειναι υπερβολικα,αλλα τα εχει...
κι αμα τα εχει γιατι να πανε ''χαμενα''? ;D
φανταζεσαι την περιπτωση του arisk με 4000+ grafts?
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 21, 2010, 01:27:26 μμ »
θα ειναι σιγουρα τουμπανο....και ειναι και σε ηλικια μια χαρα.....οποτε.... ;D
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 21, 2010, 02:51:24 μμ »
Φιλε καλωσηρθες και κριμα που δε βρηκες αυτο το forum πιο πριν αλλα ενταξει δε πειραζει τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα ακομα και στη χειροτερη των περιπτωσεων. εγω εχω δει καλα αποτελεσματα μεχρι και απο τη lazerine που εκλεισε lol. Δυστυχως θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με τα παιδια οτι ισως βιαστηκες λιγο και σε ξενο γιατρο με καλο feeedback δε θα ειχες το αγχος που εχεις τωρα και θα ησουν πολυ πιο ασφαλης

τωρα τα νουμερα ειναι περιεργη υποθεση και η απαντηση δεν ειναι απλη. Εγω εχω δει πολυ καλα αποτελσματα και μικρα νουμερα(800 με 1200 grafts). Τα grafts δεν ειναι φυστικια και ο καθενας εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο που μπορει να παρει με ασφαλεια. Μην ακους μονο νουμερα και αγχωνεσαι εχει σχεση και το παχος της τριχας σου τα χαρακτηριστικα του μαλλιου σου, το ποσα φυσικα μαλλια εχεις ηδη, αλλα και το σημειο της αραιωσης που πρεπει να καλυφθει(αλλο hairline, αλλο crown, αλλο midscalp, αλλο τα sides)

Μεγαλο ρολο παιζει το placement των grafts και δυστυχως απο τις φωτογραφιες που εβαλες δε μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα. To καλο ειναι οτι εχεις πολυ φυσικο μαλλι απο πισω που θα βοηθησει το illusion και σημαντικο ειναι να τα κρατησεις με θεραπειες.

ευχομαι τα καλυτερα και να εισαι happy αλλα και να μην εισαι μην αγχωνεσαι απο τωρα διοτι εβαλες πολυ λιγα grafts και ακομα και στη χειροτερη τα πραγματα διορθωνονται ευκολα

Επισης δε χρειαζεται να βαζεις καθε 15 μερες φωτογραφιες μονο τον εαυτο σου θα αγχωνεις, μετα το τεταρτο μηνα θα δεις πραγματικες διαφορε και μεχρι τον ενα χρονο. Υπομονη :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 21, 2010, 02:58:56 μμ από hopefull »

Best Sites in Greece