ηθελα να γραψω κι εγω αλλα τα ειπαν ολα ο ngl k τριχοφιλος......
Να συμπληρωσω οτι σε μια φωτο βλεπω κι εγω τα θυλακια οπως ειπε ο τριχοφιλος.....
και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ως εξης.....θα βγει καινουργιο μαλλι και θα αλλαξει το στυλ της παλιας σου hairline ομως η πυκνοτητα θα ειναι τετοια που οταν σε κοιταει καποιος ακομα και φυσικο να ειναι το αποτελεσμα....το κεφαλι σου δεν θα εχει την οψη ενος μη-καραφλου....τα μεταμοσχευμενα θυλακια θα ειναι αραια και οταν σε κοιταει καποιος θα νομιζει οτι αυτες οι τριχες ειναι οι τελευταιες που εμειναν κ συντομα θα πεσουν κι αυτες....θα εξακολουθεις να δειχνεις δλδ σαν καποιος που "καραφλιαζει"
Αυτη την εντυπωση εχω.....ελπιζω το αποτελεσμα να με διαψευσει και να ειναι καλυτερο απ οτι φανταζομαστε ολοι.....
Αλλα οπως ειπε ο τριχοφιλος ναι μεν τα 800 ειναι λιγα...αλλα ευτυχως δε σου χαλασαν τη δοτρια οποτε η επιτυχια βρισκεται μια μεταμοσχευση πιο περα.....
Οπως και να εχει καλη τυχη ευχομαι....
Λοιπόν παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω με σας έχοντας τις αμφιβολίες μου για το αποτέλεσμα τα 800 μοσχεύματα τώρα που το έψαξα μου φαίνονται ελάχιστα.Το να δείχνει στο μέλλον οτι απλώς υπάρχει κάποια αραίωση σαν κάποιον που καραφλιάζει είναι υποφερτό γιατί κοντά στα 40 είμαι λογικό ακούγεται.Αλλά όπως αναφέρθηκε αν οι τρίχες βγούν σε στρατιωτική παράταξη τότε θα κάνει μπάμ οτι έγινε επέμβαση.
Δυστυχώς φωτό απο αμέσως μετά την επέμβαση δεν έχω γιατί τότε δεν είχα ανακαλύψει το forum ώστε να τις παραθέσω.Επισυνάπτω όμως εδώ μια φωτό απο την δότρια περιοχή για να μου πείτε την άποψη σας για την ουλή και για δυνατότητα μελλοντικής επέμβασης των 4000-5000 θυλακίων όπως αναφέρθηκε.Το μήκος της ουλής είναι περιπού 8cm και υπάρχει ακόμα μετα απο 47 μέρες κάποια κοκκινίλα που λογικά θα φύγει σε κανα μήνα.
Σε περίπτωση δεύτερης επέμβασης πόσος χρόνος χρειάζεται να περάσει απο την πρώτη?
Και ένα πολύ βασικό ερώτημα ξυρίζεις το κεφάλι σου σε τέτοιες περιπτώσεις?
Απο οτι έχω καταλάβει στον Hasson το ξυρίζεις στα σίγουρα.
Καταρχην πρεπει να περιμενεις εναν χρονο ωστε να δεις το τελικο αποτελεσμα αυτης της επεμβασης.....και μετα αποφασιζεις για το αν θες να διορθωσεις η οχι.....
Η ουλη σου ειναι μια χαρα ηδη μην σε ανυσηχει αυτο.....δεν εχεις προβλημα δοτριας.....
Τωρα οσο αναφορα την δευτερη επεμβαση αν αποφασισεις να κανεις.....νομιζω 3000 θυλακες+αυτα τα 800 που ηδη εχεςι βαλει θα ειναι υπερ αρκετα.....και θα σε αναδειξουν παρα πολυ....θα εχεις ενα υγιες και φουλ hairline και κανεις δε θα καταλαβαινει οτι πασχεις απο τριχοπτωση η οτι εχεις κανει καποια επεμβαση στο κεφαλι σου....μιας και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ φυσικο......
Τωρα για το ποιον γιατρο θα πας και τι θα κανεις (αν τελικα δεν μεινεις ευχαριστημενος).....εχεις εναν χρονο μπροστα σου να κανεις την ερευνα σου.....και να παοφασισεις.....