Αποστολέας Θέμα: My comeback!!  (Αναγνώστηκε 15273 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: norwood 2A
Απ: My comeback!!
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 02, 2010, 03:56:54 πμ »
Βρε δεν αμφισβητουντε ,απλα λεμε πως αν ειχε καποιο αποτελεσμα το ειδε απο τη χρηση της μινοξ,αυτο ερχετε σε αντιδιαστολη με το γεγονος οτι οι τριχες που σου δυναμωνει η μινοξ ειναι "δανεικες ",επομενος δημιουργητε το ευλογο ερωτημα,ως προς τι τοση χαρα??
Αφου μολις σταματησει τη μινοξ(γιατι καποια στιγμη θα τη σταματησει,οταν ειδικα θα εχει γινει αγνωριστος και κακασχημος απο το πρηξιμο στο προσωπο)θα πεσουν ολες φωτοβολιδα...
Αnyway ομως καθενας πρατει συμφωνα με τη λογικη του.

Οσο αναφορα για τις ηλικιες θα συμφωνησω οτι τι 18 τι 23 τι 27 τι 35 τι 40 , παντα θα θες να εχεις μαλλια  ανεξαρτητως ηλικιας ,(προπαντων ειδικα αν στη ζωη σου δεν ετυχε να βρεις το αλλο σου μισο ακομη,καθε τι που απειλη την εμφανιση σου σε τρελαινει,και το μαλλι ειναι κατι που σου προσφερει (9 στις 10)10 κλικ πανω στην εμφανιση,επομενος...)

αυτη η παρενεργεια με πρηξιμο στο προσωπο απο χρηση μινοξ σε τι ποσοστο χρηστων εμφανιζεται?

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 02, 2010, 01:41:15 μμ »
σχεδόν σε όλους.. :-[

4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 02, 2010, 01:49:57 μμ »

δηλαδη καποιος που θελει να χρησιμοποιει μινοξ πρεπει να ειναι αποφασισμενος οτι για οσο χρονο(χρονια) τη χρησιμοποιει θα εχει πρησμενο προσωπο?

δεν ξερω, την αποψη μου λεω, αλλα αξιζει τον κοπο τελικα?

κ πες οτι τους μαυρους κυκλους αν τους εμφανισεις ως παρενεργεια τους καταπολεμας με καποια σχετικη κρεμα, για το πρηξιμο στο προσωπο τι να κανει κανεις?

μηπως φτιαχνεις το ενα κ χαλας το αλλο τελικα?

Αποσυνδεδεμένος spi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 02, 2010, 03:56:09 μμ »
Σχεδον σε ολους?Μα ρε παιδια καποιοι λενε οτι χρησιμοποιουν μινοξ μεχρι και 15 χρονια,τι 15 χρονια ειχαν πρηξιμο στο προσωπο?Και εξαλλου αφου λεμε οτι οταν εχεις το επιθυμητο για σενα αποτελεσμα τοτε την μινοξ,τα dht blockers κλπ τα χρησιμοποιεις σαν αναμνηστικα.(Αληθεια τι εννοειται αναμνηστικα και αραια?καθε ποσο δηλαδη?).Εφοσον λοιπον δεν τα χρησιμοποιεις συχνα δεν πρεπει αυτα τα sides να εξασθενουν και να σταματανε,ισως?να το βρασω αν κρατησω τα μαλλια μου και χασω,γινω αγνωριστος οπως ειπε ενα παλικαρι,το προσωπο μου.οχι μονο δεν αξιζει τον κοπο αλλα λεω και ενα δε παει να γ!@@$#ει και τελειωνει το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος 3746741

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 02, 2010, 04:04:13 μμ »
Σχεδον σε ολους?Μα ρε παιδια καποιοι λενε οτι χρησιμοποιουν μινοξ μεχρι και 15 χρονια,τι 15 χρονια ειχαν πρηξιμο στο προσωπο?Και εξαλλου αφου λεμε οτι οταν εχεις το επιθυμητο για σενα αποτελεσμα τοτε την μινοξ,τα dht blockers κλπ τα χρησιμοποιεις σαν αναμνηστικα.(Αληθεια τι εννοειται αναμνηστικα και αραια?καθε ποσο δηλαδη?).Εφοσον λοιπον δεν τα χρησιμοποιεις συχνα δεν πρεπει αυτα τα sides να εξασθενουν και να σταματανε,ισως?να το βρασω αν κρατησω τα μαλλια μου και χασω,γινω αγνωριστος οπως ειπε ενα παλικαρι,το προσωπο μου.οχι μονο δεν αξιζει τον κοπο αλλα λεω και ενα δε παει να γ!@@$#ει και τελειωνει το θεμα.

Αυτο ακριβως ρωταω κ εγω!

Τι να πω,ας μας πουν αυτοι που χρησιμοποιουν μινοξ για χρονια καλυτερα την εμπειρια τους!

Αποσυνδεδεμένος tropheus

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 02, 2010, 04:11:15 μμ »
Τι να πω,ας μας πουν αυτοι που χρησιμοποιουν μινοξ για χρονια καλυτερα την εμπειρια τους!

Με το πέρασμα του καιρού το πρήξιμο υποχωρεί (αλλά δεν εξαφανίζεται) όπως άλλωστε υποχωρούν και τα αποτελέσματα της minoxidil.
Οι θεραπείες δε δίνουν μόνιμα αποτελέσματα γιατί :
1. Fin/dut αυξάνουν την τεστοστερόνη
2. Fin/dut αυξάνουν τους υποδοχείς των ανδρογόνων
3. H minox δίνει regrowth για λίγο καιρό
4. Τα μαλλιά γίνονται πιο ευάλωτα στα ανδρογόνα όσο μεγαλώνουμε
5. Δεν επιδρούν αρνητικά μόνο τα ανδρογόνα

Αποσυνδεδεμένος spi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 02, 2010, 04:20:10 μμ »
την μινοξ,regaine χρησιμοποιω εγω, την βαζουμε για regrowth ετσι δεν ειναι?μετα απο καιρο ομως λογικα δεν φτανουμε σε ενα επιπεδο που δεν μπορει να παει καλυτερα?χρησιμοποιουμε μινοξ μια φορα την εβδομαδα,δε ξερω ποτε μια ενδεικτικη ημερομηνια λεω εγω γιατι κανεις δε μου εχει απαντησει μεχρι τωρα :P, ωστε ο οργανισμος να μην ξεσυνηθισει και σταματησει να ενεργει.Τα συμπτωματα εξασθενουν και σε καποια χρονια μετα απλα η μινοξ δεν σου δινει το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα μεχρι να περασει και αυτο.μετα απο χρονια ομως δε θα σε νοιαζει και τοσο η εμφανιση σου,αποψη μου φυσικα.Αν ομως το πρηξιμο αρχισει να γινεται ολο και περισσοτερο τοτε για μενα προσωπικα καλυτερα να μην εχω μαλλι.Και κατι ακομα,οι κυκλοι κατω απο τα ματια δεν προκαλουνται απο revivogen?και το regaine εχει τετοιο side?

Αποσυνδεδεμένος pingman

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 05, 2010, 06:58:29 μμ »
Βρε δεν αμφισβητουντε ,απλα λεμε πως αν ειχε καποιο αποτελεσμα το ειδε απο τη χρηση της μινοξ,αυτο ερχετε σε αντιδιαστολη με το γεγονος οτι οι τριχες που σου δυναμωνει η μινοξ ειναι "δανεικες ",επομενος δημιουργητε το ευλογο ερωτημα,ως προς τι τοση χαρα??
Αφου μολις σταματησει τη μινοξ(γιατι καποια στιγμη θα τη σταματησει,οταν ειδικα θα εχει γινει αγνωριστος και κακασχημος απο το πρηξιμο στο προσωπο)θα πεσουν ολες φωτοβολιδα...
Αnyway ομως καθενας πρατει συμφωνα με τη λογικη του.

Οσο αναφορα για τις ηλικιες θα συμφωνησω οτι τι 18 τι 23 τι 27 τι 35 τι 40 , παντα θα θες να εχεις μαλλια  ανεξαρτητως ηλικιας ,(προπαντων ειδικα αν στη ζωη σου δεν ετυχε να βρεις το αλλο σου μισο ακομη,καθε τι που απειλη την εμφανιση σου σε τρελαινει,και το μαλλι ειναι κατι που σου προσφερει (9 στις 10)10 κλικ πανω στην εμφανιση,επομενος...)

Αυτό το "δανεικές" έχει αρχίσει να με εκνευρίζει λίγο.. Εγώ δεν είδα κανέναν να μου χαρίζει τις τρίχες. Όταν κάνεις κάποια θεραπεία πρέπει να ξέρεις και τι περιμένεις. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα βάλει 10 φορές και μετά έλυσε το πρόβλημα του. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε πιο σοβαρά θέματα υγείας εδώ θα γίνει? "Δανεικές" δεν είναι αλλά δεν είναι αυτό το κάτι που ψάχνουν κάποιοι στιν "Ουτοποιία" που ζούνε..

Αποσυνδεδεμένος badday

• Full Member
  • αραιωση σε ολο το κεφαλι - diffuse thinner
    • Προφίλ
  • Norwood: 7 ( diffuse thinner )
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 08:11:50 μμ »
απιστευτα αποτελεσματα χωρις φιναστερινη!!
Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 κροταφους αλλα diffuse thinner σε pattern nw5
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 09:15:26 μμ »
σχεδον σε ολους????κ ποτε περιπου εμφανιζεται το πρηξιμο αφου την ξεκινησεις??οσο περναει ο καιρος πρηζεσαι ολο κ πιο πολυ??

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 09:45:46 μμ »
θα σας πω για το minox γιατι εχω κανει διατριβη πανω σε αυτο. το χρησιμοποιουσα κοντα 10 χρονια.

Καταρχας εννοειται οτι αλλο να καραφλιασεις στα 21 και αλλο στα 28-30. Οσο μεγαλωνεις τα πραγματα τα βλεπεις αλλιως. εγω βλεπω παλιες μου φωτογραφιες και παντα ειχα το πρηξιμο στο προσωπο αλλα οσο πιο μικρος εισαι και πιο πολλα μαλλια εχεις τοσο λιγοτερο ασχημο φαινεται. overall οταν μου κρατουσε τα μαλλια και ειχα και πρηξιμο ημουν φυσικα πιο ωραιος απο οτι με ξυρισμενο και χωρις minox. αρα το trade αξιζει αμα σου κρατα τα μαλλια.

το trade δεν αξιζει οταν αρχιζεις και αραιωνεις πολυ διοτι πολυ απλα καποια στιγμη σταματαει να δουλευει οπως δουλευε. Εκει τα κοβεις κοντα, οταν λοιπον τα κοβεις πολυ κοντα τοσο πιο πολυ minox μπαινει μεσα απο το δερμα γιατι δε καθεται και στα μαλλια οπως πριν. εκει λοιπον παρολο το οτι δε δουλευει ετσι κι αλλιως τοσο καλα για τα μαλλια... δουλευει μια χαρα για τα sides lol. οποτε εισαι με κοντοξυρισμενο μαλλι και φουσκωμενο προσωπο-το αποτελσμα ειναι ασχημο.

βεβαια μετα απο τοσα χρονια στη μινοξ νομιζεις οτι αυτο ειναι το προσωπο σου και δε καταλαβαινεις τη διαφορα που θα δεις. Εγω λοιπον απο τοτε που το κοψα ολο ακουω ομορφυνες, αδυνατισες, ξανανιωσες φαινεσαι πολυ ξεκουραστος και φρεσκος και αλλα τετοια. Αν συγκρινω με το πριν η διαφορα ειναι μεγαλη και το παρατηρω επειδη με κοιτανε πολυ περισσοτερο κοπελες απο οτι παλια.

Οι θεραπειες απλα θελουν να τις εκμεταλευτεις σωστα και να σε βοηθησουν στα δυσκολα. Δε θελω να με φανταστω χωρις minox στο πανεπιστημιο να βγαζα τις φρικες εκεινη την εποχη που ειναι τα καλυτερα χρονια ανεμελιας και παρταλιασματος. Αρα για μενα μη τη φοβαστε το side του φουσκωματος ειναι αστειο μπροστα στο να σου κρατησει τα μαλλια.

υ.γ. το μονο πακετο ειναι οτι αμα δοκιμασεις να τα ξυρισεις και εισαι στη  minox και εχεις το side του φουσκωματος απλα παθαινεις μεγαλο σοκ. αμα το προσωπο ειναι λεπτο και φρεσκο και τα ξυρισεις τοτε ειναι ποοοοοοολυ διαφορετικο το αποτελεσμα
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2010, 09:55:24 μμ από hopefull »

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 01:33:42 πμ »
κ σε ποσο καιρο εμφανιζεται το πρηξιμο???ειμαι στις 2 εβδομαδες κ δεν εχω τιποτα ακομη...βεβαια περυσι που χρησιμοποιησα μινοξ 3 μηνες μου ειχαν πει οτι παχυνα στο προσωπο αλλα ειχα παρει κ 6 κιλα κ οταν παχαινω στο προσωπο τα βαζω...κ δεν ξερω που οφειλοταν τα μαγουλακια στο προσωπο...στη μινοξ η στα επιπλεον κιλα....αν δεν εμφανισω στο μηνα πανω πρηξιμο ισως κ να το γλιτωσω???

Αποσυνδεδεμένος kakashi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 01:35:19 πμ »
α κ αν το εμφανισεις το πρηξιμο δεν γινεται να το εξαφανισεις με αεροβικη γυμναστικη αν κανεις καθε μερα??

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 01:45:18 πμ »
α κ αν το εμφανισεις το πρηξιμο δεν γινεται να το εξαφανισεις με αεροβικη γυμναστικη αν κανεις καθε μερα??

δε θυμαμαι σε ποσο καιρο εμφανιστηκε γιατι οταν αρχισα μινοξ εγω τοτε ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει τετοια παρενεργεια. Αν κανεις αεροβικη, πινεις πολλα νερα, κοψεις τελειως αλατι απο τα φαγητα και βαζεις μια φορα την ημερα(βραδυ εννοειται) τοτε μπορει και να μην το παρατηρησεις καν.

Αποσυνδεδεμένος badday

• Full Member
  • αραιωση σε ολο το κεφαλι - diffuse thinner
    • Προφίλ
  • Norwood: 7 ( diffuse thinner )
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 03:50:25 μμ »
και αφου κοψεις την μινοξ σε ποσο καιρο φευγει το πρηξιμο;
Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας

Best Sites in Greece