Αποστολέας Θέμα: My comeback!!  (Αναγνώστηκε 17394 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
Απ: My comeback!!
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 02, 2010, 01:21:30 μμ »
ΓΕΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ..... ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΤΑ  ΞΥΡΙΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΝΩ... ΜΕ ΜΙΝΟΞΙΝΤΙΛ..ΚΑΙ ΣΡΥΡΟ..... ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ.. ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΗΞΩ ΜΑΖΙ  ... ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.....??? ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ.......
γράψε ρε'συ με μικρά γράμματα και πες τι ακριβώς ρωτάς-δεν βγαίνει νόημα.... :chinscratch

χαχαχα.......εννοει οτι θελει να ξυρισει τα μαλλια του..(μαλλον για να αποροφουνται καλυτερα τα τοπικα ισςως???) και να χρησιμοποιησει τοπικα σπυρονολακτονη+μινοξ......και ρωταει αν ενωσει τα 2 μπουκαλακια σε ενα και τα κανει κοκτειλ αν πειραζει???
Εγω αυτο καταλαβα......
Αλλα εχω κ μια ερωτηση....
Αφου ξυριζεις το κεφαλι....γιατι θες να κανεις θεραπεια???για να κρατησεις τα υπαρχοντα??? τι nw εισαι???
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 02, 2010, 01:24:26 μμ »
ΓΕΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ..... ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΤΑ  ΞΥΡΙΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΝΩ... ΜΕ ΜΙΝΟΞΙΝΤΙΛ..ΚΑΙ ΣΡΥΡΟ..... ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ.. ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΗΞΩ ΜΑΖΙ  ... ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.....??? ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ.......
γράψε ρε'συ με μικρά γράμματα και πες τι ακριβώς ρωτάς-δεν βγαίνει νόημα.... :chinscratch

χαχαχα.......εννοει οτι θελει να ξυρισει τα μαλλια του..(μαλλον για να αποροφουνται καλυτερα τα τοπικα ισςως???) και να χρησιμοποιησει τοπικα σπυρονολακτονη+μινοξ......και ρωταει αν ενωσει τα 2 μπουκαλακια σε ενα και τα κανει κοκτειλ αν πειραζει???
Εγω αυτο καταλαβα......
Αλλα εχω κ μια ερωτηση....
Αφου ξυριζεις το κεφαλι....γιατι θες να κανεις θεραπεια???για να κρατησεις τα υπαρχοντα??? τι nw εισαι???

και εγω κατι τετοιο καταλαβα....μπορει να τα ξυρισει με μηχανη.....δεν ειναι το ιδιο,ακομα και ξυρισμενο αν φαινεται ισα ισα η τριχα ειναι αλλιως.....
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος lykos_19

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 02, 2010, 02:10:10 μμ »
Ναι αυτο θελω να κανω... ..!!!!πειραζει να τα κανω μαζι... η οχι....... γιατι εχω πολλα μαλλια και μακρια... και θελω το μισω μπουκαλι μινοχ..γιαυτο ειπα να τα ξυρισω...>>>

Αποσυνδεδεμένος lykos_19

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 05, 2010, 06:54:33 μμ »
ας μου απαντησει καποιος για να ξερω.......>>>που  να ξερω βεβαια..εεε...!!

Αποσυνδεδεμένος heyya

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 05, 2010, 08:08:42 μμ »
Δεν έχω ιδέα για την ανάμειξη που λες, αλλά καλύτερα είναι να βάζεις ξεχωριστά μίνοξ - νολακτόνη!

Αποσυνδεδεμένος spi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:05:49 πμ »
φιλαρακι εγινες ο ηρωας μου  :D  :worshipper Να κανω μια ερωτηση.χρησιμοποιουσα regaine αλλα το εκοψα γτ δε μπορουσα να το βρω.Ειπα να χρησιμοποιω fungoral κρεμα και libroman 2 φορες την εβδομαδα και το σαμπουαν της frezyderm και απο Σεπτεμβριο να ξεκινησω παλι μινοξ γτ δε θελω καλοκαιριατικα να παιδευομαι με αυτα.τι λετε γι αυτη τ κινηση μου?Και επισης να ρωτησω,οταν λες δεν τα εχεις σε καθημερινη βαση και κανεις συντηρηση,εκτος το σαμπουαν τι εννοεις?Το ξαναδιαβασα καπου οτι η μινοξ θελει να παιρνεις αναμνηστικες δοσεις αλλα θελω κατι πιο συγκεκριμενο.δηλαδη μια φορα την εβδομαδα?στις 2 εβδομαδες?πιο συχνα?Βεβαια να μου πειτε κατσε να δεις επιθυμητο αποτελεσμα και μετα τα σκεφτεσαι αυτα αλλα κουβεντα να γινεται.παντως εγω κλεινω τα 22 μου τωρα και τ τελευταιο 1,5 χρονο εχω χασει αρκετο μαλλι αλλα πλεον ειμαι αισιοδοξος.μου εδωσες τρομερο κουραγιο φιλε.ας ελπισουμε λοιπον σε 10-12 μηνες να ειμαι σαν κι εσενα,που πραγματικα επαθα τη πλακα μου με τα αποτελεσματα σου.παντου τριχοφυια.μπροστα,πισω,κροταφους..παντου ;D

Αποσυνδεδεμένος Adriano

• Jr. Member
  • **
  • Hairloss warrior
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 30, 2010, 05:51:03 μμ »
Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά παιδιά...Ο φίλος μας τα πάει μια χαρά...Ελπίζωι σε ανάλογα αποτελέσματα και για μένα...
rogaine foam 5%
fungoral
proscar

Τέρμα και για μένα τα πειράματα!!!

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Den exw ftasi oute stin 2 akoma
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 30, 2010, 07:02:14 μμ »
ΜΕΤΑ:

(Ιουλιος 2009):

Δεν υπαρχει περιπτωση αυτο να εγινε μονο με τοπικα , Αν ειναι αληθινο τοτε χρειαζεται τουλαχιστον ενα σοβαρο DHT blocker τυπου προπεσια

Αποσυνδεδεμένος cmos516

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 01, 2010, 02:13:49 πμ »
Ρε παιδια,εαν οι τριχες της μινοξ που ολοι ξερουμε οτι ειναι "δανεικες"τοτε τι χαιρεστε ολοι?
Βεβαια δεν ξερω τι ειναι αυτο seborrheic alopecia ,εαν εχει απο αυτο το παλικαρι,γιατι ετσι και εχει α.α. δωρον αδωρον το αποτελεσμα(γνωμη μου)
Μπορει καποιος να αναφερει τι ειδους αλοπεκια ειναι αυτη (seborrheic alopecia),εγω εδω και χρονια εχει παει κανα ποντο πισω ,o δεξης κροταφος (εχουν μεινει πολλες λεπτες τριχες)μηπως εχω κατι τετοιο?

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 01, 2010, 10:46:42 πμ »
Ρε παιδια,εαν οι τριχες της μινοξ που ολοι ξερουμε οτι ειναι "δανεικες"τοτε τι χαιρεστε ολοι?
Βεβαια δεν ξερω τι ειναι αυτο seborrheic alopecia ,εαν εχει απο αυτο το παλικαρι,γιατι ετσι και εχει α.α. δωρον αδωρον το αποτελεσμα(γνωμη μου)
Μπορει καποιος να αναφερει τι ειδους αλοπεκια ειναι αυτη (seborrheic alopecia),εγω εδω και χρονια εχει παει κανα ποντο πισω ,o δεξης κροταφος (εχουν μεινει πολλες λεπτες τριχες)μηπως εχω κατι τετοιο?

σωστος ο παιχτης αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξαναμεταναστευσουν οι τριχες....δηλαδη μπορει να διατηρησεις το αποτελεσμα για χρονια....και αλλο να εισαι ετσι στα 23 και αλλο ακομα και στα 27-28....
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 01, 2010, 12:34:22 μμ »

Ενω ο Zidane  στα αρχιδια του XDxDxD

σωστος ο παιχτης αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξαναμεταναστευσουν οι τριχες....δηλαδη μπορει να διατηρησεις το αποτελεσμα για χρονια....και αλλο να εισαι ετσι στα 23 και αλλο ακομα και στα 27-28....

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 01, 2010, 12:59:02 μμ »
και αλλο να εισαι ετσι στα 23 και αλλο ακομα και στα 27-28....

μπα ρε γιαννη......ειναι το ιδιο ακριβως.....τι 23 τι 27 ενα κ το αυτο ειναι......και οι δυο ηλικιες αυτες ειναι too young το be bald......
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 01, 2010, 04:41:11 μμ »
και αλλο να εισαι ετσι στα 23 και αλλο ακομα και στα 27-28....

μπα ρε γιαννη......ειναι το ιδιο ακριβως.....τι 23 τι 27 ενα κ το αυτο ειναι......και οι δυο ηλικιες αυτες ειναι too young το be bald......

οντως εγω θελω να εχω φραντζα μεχρι τα 40 μου οπως οι Κορεατες

Αποσυνδεδεμένος spi

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 01, 2010, 06:50:12 μμ »
Για να καταλαβω αμφισβητουνται τα αποτελεσματα του παιδιου?οτι και να εχει τα αποτελεσματα ειναι πολυ ενθαρυντικα

Αποσυνδεδεμένος cmos516

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούλιος 02, 2010, 03:19:04 πμ »
Βρε δεν αμφισβητουντε ,απλα λεμε πως αν ειχε καποιο αποτελεσμα το ειδε απο τη χρηση της μινοξ,αυτο ερχετε σε αντιδιαστολη με το γεγονος οτι οι τριχες που σου δυναμωνει η μινοξ ειναι "δανεικες ",επομενος δημιουργητε το ευλογο ερωτημα,ως προς τι τοση χαρα??
Αφου μολις σταματησει τη μινοξ(γιατι καποια στιγμη θα τη σταματησει,οταν ειδικα θα εχει γινει αγνωριστος και κακασχημος απο το πρηξιμο στο προσωπο)θα πεσουν ολες φωτοβολιδα...
Αnyway ομως καθενας πρατει συμφωνα με τη λογικη του.

Οσο αναφορα για τις ηλικιες θα συμφωνησω οτι τι 18 τι 23 τι 27 τι 35 τι 40 , παντα θα θες να εχεις μαλλια  ανεξαρτητως ηλικιας ,(προπαντων ειδικα αν στη ζωη σου δεν ετυχε να βρεις το αλλο σου μισο ακομη,καθε τι που απειλη την εμφανιση σου σε τρελαινει,και το μαλλι ειναι κατι που σου προσφερει (9 στις 10)10 κλικ πανω στην εμφανιση,επομενος...)

Best Sites in Greece