Αποστολέας Θέμα: My comeback!!  (Αναγνώστηκε 17394 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Απ: My comeback!!
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 19, 2011, 07:17:27 μμ »
ωραίος!!! μια χαρά τα βλέπω  :bravo: , σου εύχομαι ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος Silencer

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v με diffuse thinking patern 5v
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 09:35:10 πμ »
Εισαί σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά αναφέρεις μια αραίωση.
Μήπως τελικά (θα μας πουν οι έμπειροι)  αν μια θεραπεία σε κάνει τούμπανο και δεν έχεις sides  :worshipper, όπως εσένα:
1.Να μην την αλλάζουμε
2.Να μπαίνουμε σε συντήρηση αφού έχουμε κλείσει τουλάχιστον 2 χρόνια
3.Η συντήρηση θα γίνεται με λογική μείωση των ποσοτήτων (νομίζω ότι η μινοξιδίλη σε φάση συντήρησης είναι 1ml κάθε μέρα) και ακόμα να μην γίνεται αλλαγή της θεραπείας (εσύ νομίζω άλλαξες την spiro με revivogen?)

Για το πρύξιμο που έχει αναφερθεί σε προγούμενα post, θεωρώ ότι η παρακράτηση υγρών που κάνει η μινοξιδίλη στο πρόσωπο αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα: 3 λίτρα νερο την ημέρα, ύπια διουριτικά (τσάι, καφές...) και ασκησούλα.

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος Silencer

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 10:08:10 πμ »
Φίλε sito,

Τη χρήση έκανες με την spiro; δηλαδή τι ποσοστό και πόσες φορές την ημέρα;. Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι η spiro δίνει αποτελέσματα μόνο αν την χρεισημοποιείς 3 φορές την ημέρα.

Γιατί την σταμάτησες; Είχες sides; Σκέφτεσαι να την ξαναξεκινήσεις;

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 με αραίωση σε NW5a
« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 07:41:59 μμ »
Εισαί σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά αναφέρεις μια αραίωση.
Μήπως τελικά (θα μας πουν οι έμπειροι)  αν μια θεραπεία σε κάνει τούμπανο και δεν έχεις sides  :worshipper, όπως εσένα:
1.Να μην την αλλάζουμε
2.Να μπαίνουμε σε συντήρηση αφού έχουμε κλείσει τουλάχιστον 2 χρόνια
3.Η συντήρηση θα γίνεται με λογική μείωση των ποσοτήτων (νομίζω ότι η μινοξιδίλη σε φάση συντήρησης είναι 1ml κάθε μέρα) και ακόμα να μην γίνεται αλλαγή της θεραπείας (εσύ νομίζω άλλαξες την spiro με revivogen?)

Για το πρύξιμο που έχει αναφερθεί σε προγούμενα post, θεωρώ ότι η παρακράτηση υγρών που κάνει η μινοξιδίλη στο πρόσωπο αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα: 3 λίτρα νερο την ημέρα, ύπια διουριτικά (τσάι, καφές...) και ασκησούλα.

Καλή συνέχεια.

Πρωσοπική μου αποψη, εννοειτε οτι δεν σταματας μια θεραπεια που κανει δουλεια. Αν διαβασεις την  υπογραφη μου εγω ξεκινησα απο τα σκληρα και μετα πηγα στα light. Τελικα στην φαση που ημουνα και τα light καναν δουλειά. Κάποια στιγμή όμως σίγουρα θα πρέπει να παω σε κατι πιο σκληρό.

Αυτό για την συντήρηση πιστευω σχετικό είναι. Εγώ το είχα κάνει και για αρκετο καιρό παρέμεινα σταθερα αλλα καποια στιγμη ξεκινησε παλι να με περνει η κατηφορα, αυτό βέβαια δεν πιστεύ οτι οφείλετε στο οτι σταματησαν να κανουν δουλεια τα προιοντα π χρησιμοποιουσα απλα εφτασε η στιγμη οπου το dna μου εδωσε εντολη να ανεβω norwood, βεβαια (ακομα) δεν τα καταφερε  8)

σπιρο χρησιμοποιουσα 2% (συνταγη του Ακη, βασικα ειναι περικπου 1,8%) 1μλ ημερισιως πριν παω για υπνο
σαιντς δεν ειχα τπτ. Και στη συνεχεια το αντικατεστησα με ρεβιβο.

Τωρα χρησιμοποιω ζιξ, εαν δεν μεινω ευχαριστημενος σκεφτομαι να ξαναξεκινησω σπιρο
Minoxidil 5% 1ml/2*day (01/09 - 06/09) 1ml/day (06/09 - τώρα)
SuperZix II 2ml/2*day (07/11 - τώρα)
Fungoral 2% Ανά 3-4 μέρες περίπου (12/08 - τώρα)
1/5 Proscar (12/08 - 02/09)
Homemade Spiro 2% (02/09 - 06/09)
Revivogen 2ml/day (06/09 - 06/11) 
Τα αποτελέσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg27833.html#msg27833

Αποσυνδεδεμένος Silencer

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 09:25:31 πμ »
Δηλαδή αντικατάστησες την spiro με το revivogen για να κάνεις πιο Light τη θεραπεία σου.
Εδώ είναι και η παρατήρησή μου: Να συνέχιζες την ίδια θεραπεία και αυτήν να την έκανες πιο light, δηλαδή αντί για 1,8% -> 1% ή να μείωνες τις φορές χρήσης.

Δεν μου είπες, την spiro κάθε πότε την έβαζες;

Όλα αυτά στα ρωτάω γιατί θέλω να αποκτήσω τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να καθορίσω τη δικιά μου στρατηγική θεραπείας. Σε καμοιά περίπτωση δεν σε κρίνω και δεν στο παίζω έξυπνος 8).

Έχω μια ιδέα αλλά έχει μεγάλο ρίσκο: Από αυτά που έχω διαβάσει στο φορουμ (πιστεψέ με έχω διαβάζει πάνω από το 80%!!) πολλά παιδιά άλλαξαν θεραπεία ή την έκανα Light όχι λόγω sides αλλά επειδή είδαν μια στασιμότητα ή χειροτέρευση. Φυσικά συμφωνώ με την λογική ότι συνηθίζει ο οργανισμός στη θεραπεία και ότι μια θεραπεία σου δίνει ότι είναι να σου δώσει και μετά δεν σε βοηθάει.

ΑΛΛΑ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους αστάθμιτους παράγοντες. Δηλαδή ο οργανισμός μας = το κεφάλι μας = τα μαλλιά μας έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Π.χ. μπορεί η θεραπεία να είναι 100% αποδοτική και κάποια στιγμή λόγω άγχους - στεναχώριας - εποχιακής τριχόπτωσης - ξαγνικό shed,  "και γω δεν ξέρω τι" τα μαλλία κάνουν ένα νταφτ και πέφτουν σε μικρό ποσοστό και για μικρή χρονική διάρκεια. Και ίσως μετά από ένα χ διάστημα να έρθουν στα ίσια τους. Άρα ο καθένας μας μπορεί να θεωρήσε σε εκείνο το διάστημα ότι κάτι δεν πάει καλά με την θεραπεία και ΚΑΚΟΣ να την αλλάξει - σταματήσει.

Επίσης, αυτη την ιδέα τη βασίζω ,ότι, όυτε στο regaine ούτε στο propecia δεν αναφέρονται διακοπές χρήσης και φάσεις συντήρησεις. Όμως, μπορεί να μην το λένε οι εταιρίες για να μην χάσουν λεφτά.

Φυσικά αυτή η ιδέα έχει μεγάλο ρίσκο: Κάνω μια θεραπεία, γίνεται το νταφτ, το οποίο όμως οφείλεται στην απόδοση της θεραπείας και όχι σε κάτι άλλο, και εγώ αντί να την αλλάξω την συνεχίζω με τα οποία αρνητικά αποτελέσματα.

Κάποιος συναγωνιστής έχει άποψη σε αυτόν τον συλογισμό; ή κάποιος είδε ένα αρνητικό νταφτ το οποίο να έφηγε μετά από κάποιο διάστημα, χωρίς να αλλάξει τη θεραπεία του;;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 30, 2011, 09:57:38 πμ από Silencer »

Αποσυνδεδεμένος danceworld_2001

• Sr. Member
  • βάλε φίνα, βάλε φίνααααααα
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 12:21:10 μμ »
Να σου δώσω εγώ μια απλή στρατηγική και επιτυχημένη:

simpler is better
what works dont change it

Με λίγα λόγια, αν αντέχεις την παρενέργειες, ακολούθα την πλεον επιτυχημένη θεραπεία, το big 3. Όσο ακολουθούσα πιστά τις δόσεις κανένα πρόβλημα, όταν έκοψα την φίνα για 1 έτος ήταν καταστροφικό και το come back στο ίδιο nw αδύνατο. Όταν κάνεις μια θεραπεία όπως το big3, και εφόσον δεν έχεις σημαντικές παρενέργειες, την κρατάς ακέραια εφόρου ζωής. Δεν υπάρχει συντήρηση στην φίνα, μόνο στην μινόξ που απο 2 φορές την ημέρα μπορείς να βάζεις 1. Οτι άλλοι πειραματισμοί μόνο για κακό ειναι.
Kirkland Minoxidil 5%, 4 φορές την εβδομάδα, 9-10 ψεκασιές
Proscar 1/4 κάθε απόγευμα
Propoline Shampoo για τριχόπτωση σε κάθε λούσιμο
Fungoral Shampoo 1 φορά την εβδομάδα
Τα αποτελέσματα μου: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1878.0.html

Αποσυνδεδεμένος Silencer

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 05:39:08 μμ »
Να σου δώσω εγώ μια απλή στρατηγική και επιτυχημένη:

simpler is better
what works dont change it

Με λίγα λόγια, αν αντέχεις την παρενέργειες, ακολούθα την πλεον επιτυχημένη θεραπεία, το big 3. Όσο ακολουθούσα πιστά τις δόσεις κανένα πρόβλημα, όταν έκοψα την φίνα για 1 έτος ήταν καταστροφικό και το come back στο ίδιο nw αδύνατο. Όταν κάνεις μια θεραπεία όπως το big3, και εφόσον δεν έχεις σημαντικές παρενέργειες, την κρατάς ακέραια εφόρου ζωής. Δεν υπάρχει συντήρηση στην φίνα, μόνο στην μινόξ που απο 2 φορές την ημέρα μπορείς να βάζεις 1. Οτι άλλοι πειραματισμοί μόνο για κακό ειναι.
+1000

Δες την τωρινή στρατηγική μου:

Από δευτέρα έχω ξεκινήσει big3 με τη διαφορά ότι θα κάνω 2weeks:0,5mg/day -> 2weeks:0,8mg/day και μετά 1mg/day.

Από αυτά που έχω διαβάσει εδω μέσα, καλύτερα είναι η σταδιακή αύξηση στην αρχή ώστε να μην έχω τα τυχόν sides που παθαίνεις στην αρχή, επειδή ο οργανισμός αντιδρά-επηρεάζεται προσωρινά στο νέο φάρμακο και μετά προσαρμόζεται.

Επίσεις, 1/day 1ml regaine, 1/day 1ml rogaine foam (το πρωί πριν πάω δουλειά), 1/2days airol,  2/week libroman, 2/week tricomin σαμπουάν, 2/week frezyderm sebum control (καταραμένη σμηγματο...) και 1/week ή αν λουστώ 2 φορές την ημέρα σαμπουάν που έχει αλόη+jojoda.

Έχω δώσει έμφαση στα σαμπουάν όχι γιατί αντιμετωπίζουν την ΑΑ αλλά για την υγεία - καθαρότητα του κεφαλιού επειδή ώρες ώρες δεν παλεύεται.

Τα ΣΚ που δεν πάω δουλειά θα βάζω το βράδυ gel aloe 99% ή emu oil. Αυτό γιατί δεν παίζει να λούζομαι το πρωί πριν πάω δουλειά.

Αα και όποτε το θυμάμε κάψουλα ω3 που έχουν μόνο λάδι σολωμού, κάψουλα που έχει μόνο φυλικό οξύ (έχω λίγο), κάψουλα που έχει μόνο κυστίνη (είμαι στη μέση και θέλω να την αυξήσω) 

Το μόνο που θα κανώ θα είναι αν δεν θα είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και θα προσθέσω (δεν θα μειώσω) κάτι. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι για τοπικό (spiro ή revivo ή doubleA).

Οπααα πολυλογώ. :offt: Τεσπα, εύχομαι σε 8-12 μήνες να ανοίξω thread στις επιτυχείς θεραπείες όπου θα σας τα αναφέρω όλα, ώς υποχρέωση σε εσάς που έχεται βπηθήσει τόσοοοο πολύ και για να βοηθηθούν τα νέα μέλη. Τώρα περιμένω τις ορμονικές-θυροειδή-τοξικολογικές εξετάσεις (τις έκανα το σάββατο πριν ξεκινήσω τη θεραπεία)

Keep fighting
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 30, 2011, 05:45:59 μμ από Silencer »

Αποσυνδεδεμένος nemesisdot

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 02:27:57 μμ »
@sito: Το SZII το φτιάχνεις με ψευδάργυρο ή χωρίς; Και αν ναι, κάθε πότε βάζεις σε συνδυασμό με την μινοξιδίλη;

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 12:53:58 πμ »
@sito: Το SZII το φτιάχνεις με ψευδάργυρο ή χωρίς; Και αν ναι, κάθε πότε βάζεις σε συνδυασμό με την μινοξιδίλη;

Πλεον το ξαναγυρισα σε ρβιβο γιατι με ξαναπηρε η κατηφορα. Το ζιξ αποτι φανηκε δεν δουλεψε σε μενα. οταν το εφτιαχνα το εφτιαχνα με ψευδαργυρο αλλα αφηνα πολλες ωρες κενο πριν την χρηση μινοξιδιλης, τουλαχιστον 8
Τα αποτελέσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg27833.html#msg27833

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 01:02:23 πμ »
όσον αφορα την θεραπεια μου,

ξυρισα το κεφαλι με την 1. παρατηρησα το εξης παραδοξο, ενω ολη οταν ξυριζουν τα μαλλια τους, φαινετεαι πιο πυκνο, σε μενε συνεβη το αντιθετο. προσωπικα το εξηγω στην μινοξ, η οποια μου αλλαξε την υφη της τριχας. μου την εκανε πολυ πιο χοντρη αποτι ειναι τα φυσικα μου, και μπορω να πω οτι σε παχος ειναι σαν αυτες απο τα μουσια και επισης μου τις εχει κανει και σπαστες. Ολα αυτα, πιστευω συμβαλλουν καθοριστικα στο τελικο οπτικο αποτελεσμα.

όπως ανεφερα και σε αλλο θεμα σκεφτομαι να ξεκινησω τον φεβρουάριο περίπου ru.
Αρχικα σε συνδιασμό με μίνοξ. Μετα περιπου στους 12μηνες αφου αξιολογισω τα αποτελέσματα, ειτε θα κοψω σιγα σιγα την μινοξ αν θα ειμαι ευχαριστημενος, αν οχι θα προσθεσω στο οπλοστασιο μου κατι σε στυλ xandrox για το κεντρο της χερλαιν οπου αυτην την στιγμη εχω το προβλημα.

Πάντως γενικα, παρολο που μπορω να πω οτι με εχχει (ειχε) παρει λιγο η κατηφορα, βλεπωντας φωτο απο την εποχη λιγο πριν ξεκινησω η θεραπεια, καταληγω στο συμπερασμα οτι ακομα και τωρα η χερλαιν μου και οι κροταφοι μου ξεκιναν χαμηλοτερα απο πριν, κατι το οποιο ειναι θετικό.

Αποσυνδεδεμένος icesensei

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1.5+ (αραίωση κροτάφους)
« Απάντηση #85 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 03:27:44 πμ »
φίλε sito μπράβο για τα αποτελέσματα σου, είμαι nw1 αυτή τη στιγμή έπειτααπό ένα μικρό διάστημα 6 μηνών ως nw2 ( είμαι στους 4.5+  μήνες θεραπείας, από τους οποίους οι 4 μήνες αυστηρά με συνεπή χρήση κάθε μέρα) . Άρχισα να ψάχνομαι για θεραπείες εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον και το μεγαλύτερο διάστημα είναι περιστασιακή συντήρηση.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ  minoxidilmax 15% και kirkland 5% , αν δεν έχω χρόνο για 2 φορές τη μέρα τότε μόνο minoxidilmax. Λόγω υποχρεώσεων δεν ήμουν τακτικός στη χρήση minoxidil  για 10 μέρες ούτε αντιανδρογόνα καμία υποχώρηση αντίθετα δεν χάνω μαλλιά ούτε λίγο..φυσικά ούτε κερδίζω αυτό είναι προσωρινό θα συνεχίσω κανονικά. Βασικό μέρος της θεραπείας μου είναι αντιανδρογόνα τοπικά και  προσκάρ χάπι. Θα έλεγα ότι εφόσον έχεις καλά αποτελέσματα από minoxidil μην επαναπαύεσαι και χρησιμποίησε δοκιμασμένα προϊόντα όπως προσκαρ, κρέμα spironolactone(εξηγώ παρακάτω γιατί ειδικά spiro) είτε εμπορικά είτε home made και ketoconazole .

Αποδίδω σε μεγάλο βαθμό την καλή συντήρηση που είχα τα τελευταία δέκα χρόνια στη πραγματικά μικρή χρήση proscar (αλλά καλύτερα από καθόλου) και τακτική χρήση fungoral σαμπουάν. Kαταλαβαίνω ότι ο τρόπος που δρα η minoxidil θέλει συνεχή θεραπεία και ήθελα να το καθυστερήσω όπως και έκανα.Το τελευταίο χρόνο δεν πήρα καθόλου προσκάρ αντί π.χ. 50-60 μέρες το χρόνο που έπαιρνα και υποχώρησα. Σίγουρα δεν ανταποκρίνομαι τόσο καλά όσο εσύ στη minox αλλά πιστεύω γενικά καλά ως πολύ καλά σε συνδυασμό με αντιανδρογόνα για επανέκφυση. Βλέπω ότι στηρίζεσαι σε ήπια αντιανδρογόνα και καλά κάνεις αν αυτό θες απλά σου γράφω τη γνώμη μου. Η minox μεγάλωσε το παράθυρο που έχεις να κερδίσεις τα χαμένα μαλλιά, όλα δήλαδη, απο κει και πέρα για να κρατήσει αυτό τα αντιανδρογόνα είναι κλειδί.

Λόγω της ελεύθερης τεστοστερόνης που αυξάνεται αν χρησιμοποιείς προσκάρ ή άλλο προϊόν που μειώνει την DHT καλό είναι  να χρησιμοποιήσεις spiro,ειδικά για τα μπροστινά μαλλία. Xρήστες που πήγαν σε duta που τσακίζει τη DHT ορκίζονται στη αποτελεσματικότητα της, αλλά αρκετοί παραπονιούνται και για αραίωση στα πολύ μπροστινά μαλλιά δλδ. τα μαλλιά στην περιοχή μια "καλής hairline" και σε κροτάφους (αυτό θα μπορούσε να είναι λόγω της αύξησης ελεύθερης τεστοστερόνης αφου η duta μπλόκαρε τη μετατροπή της σε DHT ). Καλή συνέχεια σε όποια θεραπεία επιλέξεις και μπράβο που ανέβασες τις φώτο για όλους εμάς.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2011, 03:57:37 πμ από icesensei »
bepanthen(B5+lipids≥50%)+kirkland λιγοτεροι ερεθισμοί http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3955.0.html

υποκατάστατο για airol + minoxidil ... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2819.msg70507/topicseen.html#msg70507]

Αποσυνδεδεμένος ramones515

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δεκέμβριος 14, 2011, 01:10:09 μμ »
Συγχαρητήρια θέλω και εγώ να δώσω στο παιδί καθώς μου ανέβασε αρκετά το ηθικό καθώς η κατάσταση μου είναι όπως οι πρώτες πρώτες φώτο σε αυτό το thread (ίσως ελάχιστα χειρότερα). Ξεκίνησα και εγώ με Minoxidil και Revivogen από φορά την μέρα το καθένα και μέρα παρά μέρα Hair Force Shampoo και Fungoral.

Θα ήθελα να προσθέσω πως παρόλο που το επίπεδο του φόρουμ είναι πολύ καλό και οι πληροφορίες πραγματικά ανεκτίμητες (και δεν το λέω τυπικά, το εννοώ) μερικοί βγάζουν έναν κομπλεξισμό χωρίς λόγο. Έχω δει αρκετά αλλά τι θα πει "προς τι η χαρά", "δανεικές τρίχες". Εσείς θα πείτε ρε παιδιά πότε να χαρεί ο άλλος; Ενώ έχει αποτελέσματα γιατί να του χαλάσετε την ψυχολογία ενώ δουλεύει η θεραπεία; Καταλαβαίνω την πικρία γιατί δεν δουλεύουν σε όλους αυτά τα σκευάσματα, ίσως και κάποια ζήλια αλλά έλεος...

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #87 στις: Δεκέμβριος 14, 2011, 01:26:05 μμ »

Παράθεση
ξυρισα το κεφαλι με την 1. παρατηρησα το εξης παραδοξο, ενω ολη οταν ξυριζουν τα μαλλια τους, φαινετεαι πιο πυκνο, σε μενε συνεβη το αντιθετο.
αυτο πιστευα και εγω sito αλλα τελικα βλεπω οτι οταν το ειχα πιο μακρυ φαινοταν περισσοτερο πυκνο,τωρα τα αφηνω να μεγαλωσουν 2 ποντους ακομα
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος kapamarou

• Hero Member
  • life is life and me is me
    • Προφίλ
  • Norwood: 2,5 -> παω για ραστα!!!!!
« Απάντηση #88 στις: Δεκέμβριος 14, 2011, 01:30:56 μμ »
Συγχαρητήρια θέλω και εγώ να δώσω στο παιδί καθώς μου ανέβασε αρκετά το ηθικό καθώς η κατάσταση μου είναι όπως οι πρώτες πρώτες φώτο σε αυτό το thread (ίσως ελάχιστα χειρότερα). Ξεκίνησα και εγώ με Minoxidil και Revivogen από φορά την μέρα το καθένα και μέρα παρά μέρα Hair Force Shampoo και Fungoral.

Θα ήθελα να προσθέσω πως παρόλο που το επίπεδο του φόρουμ είναι πολύ καλό και οι πληροφορίες πραγματικά ανεκτίμητες (και δεν το λέω τυπικά, το εννοώ) μερικοί βγάζουν έναν κομπλεξισμό χωρίς λόγο. Έχω δει αρκετά αλλά τι θα πει "προς τι η χαρά", "δανεικές τρίχες". Εσείς θα πείτε ρε παιδιά πότε να χαρεί ο άλλος; Ενώ έχει αποτελέσματα γιατί να του χαλάσετε την ψυχολογία ενώ δουλεύει η θεραπεία; Καταλαβαίνω την πικρία γιατί δεν δουλεύουν σε όλους αυτά τα σκευάσματα, ίσως και κάποια ζήλια αλλά έλεος...
μην σε παιρνει απο κατω,δες εδω  :22m: την πραγματικοτητα,αποφασισε και συνεχισε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3556.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3584.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3572.0.html
παλια :22m:
oral: Proscar 1/4,  proscar1/8,avodart 0,5,loniten,nanocaps,inneov
 topical: spiro1,5%,duta,  spiro+duta,  fungoral  cream,  regaine χ1,  regaine+6 duta, super zix,  axelan χ6,  axelan +airol x2,  axelan+progesterone+airolx2,  Axelan+10mg isotretinoin χ2,axelan+airol Χ2,airol χ1,daktarin,kirklarnd+airol+daktodor,dualgen15%+butavate+airol ,dualgen15%x6,lacurex,tretin tzel    

τωρα ραστα!!
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

• Jr. Member
  • **
  • eyxaristimenos
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #89 στις: Δεκέμβριος 14, 2011, 04:42:43 μμ »

συνχαρητηρια και απο μενα φιλαρακι αλλα ειναι και η ηληκια βλεπεις στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα εγω ειμαι 35 εδω και 3 χρονια κανω βικ 3 και ειμαι καλα θα ελεγα μακαρι να ειχα τα χρονια σου βαλε φινα βαλε φινα εγω που περνω φινα σαν βιαγκρα δουλευει ολα θεμα ψυχολογιας ειναι παρε ενα 1/8 εγω περνω 1/4 kip goin my friend :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper
2 xρονια(avodart 0.5 minox5%fukoral2%)τωρα εδω και ενα μηνα proscar1/4regain 5% χ1 fukoral 2 fores week biocarpil     airol cream0,05  (rhesus o-)

Best Sites in Greece