Αποστολέας Θέμα: My comeback!!  (Αναγνώστηκε 17394 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 με αραίωση σε NW5a
My comeback!!
« στις: Μάρτιος 01, 2010, 04:33:35 μμ »
Γειά σας παιδιά!!!

Πρώτα απ'όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία μου από το φόρουμ, αλλά λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν προλάβαινα να μπώ (εππαγελματικά, σχολή). Εδώ είναι οι φώτο από τα αποτελέσματα της θεραπείας μου.

ΠΡΙΝ (Δεκέμβριος 2008):

Να σημειώσω οτι το μαλλί το είχα πάρει όλο με μηχανή (2η σκάλα) τον Σεπτέμβριο 2008. Και φαίνεται στις φωτο οτι ενώ τα πίσω μεγάλωναν κανονικα τα μπροστά δν είχαν μεγαλώσει καθόλου!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 15, 2011, 06:23:54 μμ από sito »
Minoxidil 5% 1ml/2*day (01/09 - 06/09) 1ml/day (06/09 - τώρα)
SuperZix II 2ml/2*day (07/11 - τώρα)
Fungoral 2% Ανά 3-4 μέρες περίπου (12/08 - τώρα)
1/5 Proscar (12/08 - 02/09)
Homemade Spiro 2% (02/09 - 06/09)
Revivogen 2ml/day (06/09 - 06/11) 
Τα αποτελέσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg27833.html#msg27833

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: My comeback!!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 01, 2010, 04:40:01 μμ »
ΜΕΤΑ:

(Ιουλιος 2009):

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:
Ιούλιος 2011

Αποτελέσματα Ιουλίου 2011:
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg55208.html#msg55208
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 06, 2011, 02:57:42 μμ από sito »
Τα αποτελέσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg27833.html#msg27833

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 01, 2010, 04:48:03 μμ »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΓΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :3m: :3m: :11m: :11m:

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος για την θεραπεια που ακολουθησες για να βοηθησεις και τα υπολοιπα μελη......?

ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitris173475

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 (thinning)
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 01, 2010, 04:49:13 μμ »
Απλά τέλεια. Μπορείς να σβήσεις πιστεύω το λογαριασμό σου στο φόρουμ :).
Όσον αφορά τη θεραπεία, ήμουν σίγουρος ότι ήταν big3 πριν καν ανοίξω το αντίστοιχο thread. Εκεί λες ότι είχες κάποια sides, ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα.

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 01, 2010, 05:10:57 μμ »
Άρχικα ξεκίνησα μ'ένα φιδέλαιο (τέλη Νοεμβρίου 2008). Χριστούγεννα 2008 το σταμάτησα και άρχισα με προσκαρ και φουγκόραλ και τον Ιανουάριο 2009 Μινοξ (δεν τα είχα αρχίσει ταυτόχρονα γτ άργησε να μου έρθει το μινοξ). Μετα από 2 μήνες περίπου (αν θυμάμαι καλά), έκοψα το προσκάρ γτ είχα sides  (μετά απο 1 μήνα κ κάτι επανήλθα πλήρως). Το πρόσκαρ το αντικατέστησα με homemade spiro 2%, το οποίο χρησιμοποίησα μέχρι τον Ιούνιο 2009 οπότε και άρχησα το ρεβιβοτζεν.

Από τον Ιούνιο 2009 μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ:

Μινοξ 5% : 1μλ το πρωί
Ρεβιβο: 2μλ το βράδυ
φουγκοραλ: 3μέρες/βδομάδα
Τ-τζελ για κανονικα/λυπαρά μαλλιά για καθημερινό σαμπουάν

Βέβαια από τον Ιούλιο και μετά έχω μπεί σε φάση συντήρησης, δηλαδή δεν χρησιμοποιώ καθημερινά τα προϊόντα (πλήν του φουγκοραλ το οποίο χρησιμοποιώ κανονικά). Σήμερα τα μαλλία μου είναι όπως στις φώτο του μετα (ίσως λίγο καλύτερα), θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες.

Υ.Γ.: Η μόνη "παρενέργεια" που έχω είναι οτι τα νεα μαλλιά είναι σπαστά, πιο σκληρά, πιο χοντρά και πιο σκούρα, ενώ έχω ίσιο , λεπτό και πολύ μακακό μαλλί. Κ συνέχεια με ρωτάνε αν βάφω τα μπροστά μαλλιά!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 15, 2011, 06:23:23 μμ από sito »

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 01, 2010, 05:16:58 μμ »
Άρχικα ξεκίνησα μ'ένα φιδέλαιο (τέλη Νοεμβρίου 2008). Χριστούγεννα 2008 το σταμάτησα και άρχισα με προσκαρ και φουγκόραλ και τον Ιανουάριο 2009 Μινοξ (δεν τα είχα αρχίσει ταυτόχρονα γτ άργησε να μου έρθει το μινοξ). Μετα από 2 μήνες περίπου (αν θυμάμαι καλά), έκοψα το προσκάρ γτ είχα sides με τις "σηκωμάρες" (μετά απο 1 μήνα κ κάτι επανήλθα πλήρως). Το πρόσκαρ το αντικατέστησα με homemade spiro 2%, το οποίο χρησιμοποίησα μέχρι τον Ιούνιο 2009 οπότε και άρχησα το ρεβιβοτζεν.

Από τον Ιούνιο 2009 μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ:

Μινοξ 5% : 1μλ το πρωί
Ρεβιβο: 2μλ το βράδυ
φουγκοραλ: 3μέρες/βδομάδα
Τ-τζελ για κανονικα/λυπαρά μαλλιά για καθημερινό σαμπουάν

Βέβαια από τον Ιούλιο και μετά έχω μπεί σε φάση συντήρησης, δηλαδή δεν χρησιμοποιώ καθημερινά τα προϊόντα (πλήν του φουγκοραλ το οποίο χρησιμοποιώ κανονικά). Σήμερα τα μαλλία μου είναι όπως στις φώτο του μετα (ίσως λίγο καλύτερα), θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες.

Υ.Γ.: Η μόνη "παρενέργεια" που έχω είναι οτι τα νεα μαλλιά είναι σπαστά, πιο σκληρά, πιο χοντρά και πιο σκούρα, ενώ έχω ίσιο , λεπτό και πολύ μακακό μαλλί. Κ συνέχεια με ρωτάνε αν βάφω τα μπροστά μαλλιά!!!!!!!!

XAχαχαχαχαχαχα  φιλε πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που χαιρομαι για παρενεργεια........!!! ;D
Παντως απο οτι καταλαβα πηρες αποτελεσμα και απο την σπιρονολακτονη....και το συνεχισες μετα με το revivogen.......
Πραγματικα εγω ανηκω στην κατηγορια που εκραζα το revivogen.....αλλα με το αποτελεσμα σου νομιζω οτι θα προσεχω πολυ αν ξαναμιλησω για αυτο......
Παντως απο οτι καταλαβα και απο την χρονικη διαρκεια που αναφερεις για την θεραπεια σου τα αποτελεσματα τα ειδες με μινοξιδιλη / σπιρονολακτονη /fungoral?
Αυτο καταλαβα.....
Και μετα απλα προσεθεσες το ρεβιβο και αφαιρεσες  την σπιρο και συνεχισες να βλεπεις καλα αποτελεσματα.....εχω αδικο κατι σε ολα αυτα?
Επισης μινοξιδιλη ποια χρησιμοποιησες και αν εξαρχης εκανες μια φορα χρηση την ημερα η απλα το μειωσες στη φαση συντηρησης που αναφερεις?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 01, 2010, 05:19:12 μμ από magic810 »
Regaine x 2

Proscar 1/5

Αποσυνδεδεμένος eniote

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 01, 2010, 05:20:37 μμ »
bravo.... φιλος! Επιτελους αποτελεσματα απο κάποιον που χρησιμοποιεί την ίδια θεραπεία με εμένα...
Μόνο που εγώ βάζω 2μλ απο μινοξ... Αντε να δούμε....
Και πάλι μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος dimitris1991

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+ κάτι
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 01, 2010, 05:24:46 μμ »
απο μινοξ καμια παρενεργεια?

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 01, 2010, 05:57:35 μμ »
απο μινοξ καμια παρενεργεια?

Τριχοφυΐα σώματος. Τώρα δεν ξέρω εάν είναι από μίνοξ ή είναι της ηλικίας (στα 23 είμαι), γενικά κ από τις 2 μεριές έχω πολύ τριχωτό σόι (ίσως απλά να επιτάχυνε την διαδικασία)
Επίσης έχω παρατηρήσει οτι τα νύχια μου μεγαλώνουν πιο γρήγορα (άκυρο εε;)
Και να μν ξεχάσω και λίγο ξηροδερμία και κνησμό αλλά σε υποφερτό στάδιο.

XAχαχαχαχαχαχα  φιλε πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που χαιρομαι για παρενεργεια........!!! ;D
Παντως απο οτι καταλαβα πηρες αποτελεσμα και απο την σπιρονολακτονη....και το συνεχισες μετα με το revivogen.......
Πραγματικα εγω ανηκω στην κατηγορια που εκραζα το revivogen.....αλλα με το αποτελεσμα σου νομιζω οτι θα προσεχω πολυ αν ξαναμιλησω για αυτο......
Παντως απο οτι καταλαβα και απο την χρονικη διαρκεια που αναφερεις για την θεραπεια σου τα αποτελεσματα τα ειδες με μινοξιδιλη / σπιρονολακτονη /fungoral?
Αυτο καταλαβα.....
Και μετα απλα προσεθεσες το ρεβιβο και αφαιρεσες  την σπιρο και συνεχισες να βλεπεις καλα αποτελεσματα.....εχω αδικο κατι σε ολα αυτα?
Επισης μινοξιδιλη ποια χρησιμοποιησες και αν εξαρχης εκανες μια φορα χρηση την ημερα η απλα το μειωσες στη φαση συντηρησης που αναφερεις?

Επειδή την έψαξα σε πολύ αρχικό στάδιο της τριχόπτωσης πιστεύω οτι όλο το εμφανησιακό αποτέλεσμα το έκανε το μινοξ (εξ ου κ το γρήγορο αποτέλεσμα), και απλά οτι με την σπιρο κ στην συνέχεια με το ρεβίβο κρατάς τους θύλακες "καθαρούς". Βασικά όταν άρχισα ρεβιβο ένοιωσα την ποιότητα του μαλλιού κάπως καλύτερη.

Αρχικά χρησιμοποιούσα 1μλ πρωί και 1μλ βράδυ μινοξ. Τους πρώτους 3 μήνες του δρ. λεε (χωρις προπυλενογλυκολη) και στην συνέχεια κιρκλαντ

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 01, 2010, 06:08:03 μμ »
Να φανταστω οτι δεν εχεις τριχοπτωση πλεον.......και οτι εχεις σταθεροποιηθει.....??

Και παλι μπραβο φιλε μου....πραγματικα το χαρηκα πολυ και ελπιζω το αποτελεσμα σου να δωσει κουραγιο και στα αλλα παιδια.... ;)

Τι εγινε ρε παιδια με αυτην την kirkland μπας και βαζουν και τιποτα αλλο εκει μεσα....πολλα αποτελεσματα απο αυτην την μινοξιδιλη.... :P
Regaine x 2

Proscar 1/5

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 01, 2010, 06:38:38 μμ »
Μπράβο, πολύ καλό αποτέλεσμα.
Μήπως το αποτέλεσμα σου το έδωσε το φιδέλαιο που έβαλες στην αρχή;  ;D
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος NoMoreLoss

• Sr. Member
  • ξυπνάτε θα μας φάνε οι βλάχοι
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 01, 2010, 07:30:16 μμ »
φίλε τα αποτελέσματα είναι το κάτι άλλο σε βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι είσαι 23 και όχι 33 που είμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα(λέω τώρα δεν ξέρω) δηλαδή το έπιασες απο την αρχή το πρόβλημα και του έδωσες και κατάλαβε. και πάλι μπράβο
Frezyder hairforce shampoo
Λάδι http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1075.0.html
οξυζενέ echofarm 3%

Αποσυνδεδεμένος XxxxX

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 02, 2010, 12:18:05 πμ »
καλυτερα συνεχεισε την προηγουμενη θεραπεια γιατι με το ρεβιβογκεν σε βλεπω να χανεις το αποτελεσμα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(αφου δουλεψε για ποιο λογο την αλλαξες δεν το καλαβαινω ειναι λιγο κουλο αυτο :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratchτελος παντων συγχαριτηρια για την μαχη απ οτι δειχνει θα εισαι μια χαρα!!!

Αποσυνδεδεμένος faliriotis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 02, 2010, 12:33:48 πμ »
 :bravo:
Φιλε Sito το καλυτερο αποτελεσμα που εχω δει μεχρι τωρα.  Πολυ καλα αποτελέσματα και στους κροταφους.

Σιγουρα οπως αναφερει και ο NoMoreLoss η ηλικια σου καθως και το γεγονος οτι ξεκινησες αμεσα θεραπεία συνεβαλαν καθοριστικα.

Λες οτι χρησιμοποιουσες μινοξ χωρις p/g (προφανως για να περιορισεις φαγουρα και ξηροδερμια). Γιατι το αλλαξες σε κιρκλαντ?
- 1mg proscar / day
- Xandrox 5% (w/o propylene glycol) x2/day
- Libroman x2/week, Stieprox, aloe vera shampoo
- aloe vera gel
- Biotine 5mg (eod)

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 02, 2010, 10:02:09 πμ »