Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Μεταμοσχεύση
»
b*****nn k**d - Η Γνωμη σας. - Δεν Μπορω να Βρω Photos. σε κανενα φ
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: b*****nn k**d - Η Γνωμη σας. - Δεν Μπορω να Βρω Photos. σε κανενα φ (Αναγνώστηκε 3222 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
hopefull
Full Member
Norwood: Shaved
Απ: b***mann k**d - Η Γνωμη σας. - Δεν Μπορω να Βρω Photos. σε κανεν
«
Απάντηση #30 στις:
Φεβρουάριος 27, 2010, 02:10:45 πμ »
Παράθεση από: Hairlosscursed στις Φεβρουάριος 27, 2010, 01:18:51 πμ
φιλε hopefull εγω που πηγα και εδω στην Ελλαδα σε πληροφορω πως εβγαλα απο οτι λενε 3000 την μια και αλλες 3000 την αλλη...τα μοσχευματα απο οτι βλεπεις δεν ειναι λιγα...και η ουλη αν την δεις αγκαλιαζει και αυτη το μισο και κεφαλι και ειναι τεραστια...με την διαφορα πως η τοποθετηση και το growth που ειχα απετυχε εντελως....αποτο συνολο των περιπου 6000 μοσχευματων πρεπει να βγηκαν τα 1000!!!!καλο εεεε?
αρα δεν ειναι μονο η ποσοτητα που θα σου βγαλουν αλλα και το πως θα τα διαχειριστουν.... μην ξεχνας πως ο dr Rahal κανει συνεδριες που ο μεσος ορος του δεν ξεπερνα τα 3000 grafts και τα αποτελεσματα του ειναι απιστευτα...γενικοτερα θα προτεινα στον κοσμο να το ψαχνει οταν μιλαμε για θεματα αισθητικης.....αλλος γιατρος ταιριαζει σε εμενα αλλος σε εσενα ....αλλα.....να υπαρχουν καποια στανταρ....οταν τα στανταρ ειναι εκ δεδομενου κατω του μετριου ε δεν αξιζει καν να συζηταμε πλεον ειδικα οταν καποιοι απο εμας το εχουμε δοκιμασει....και οσο για την δοτρια περιοχη....καποτε πηγε ο τσακαλος σε εναν απο αυτους και του ειπαν πως η δοτρια του ειναι φτωχη και δεν ειναι καταλληλος για μεταμοσχευση....απο τοτε λοιπον ο τσακαλος εκανε 3 μεταμοσχευσεις 8000 μοσχευματα στο συνολο και εχει γινει αλλος ανθρωπος.....να ειναι καλα οι ανθρωποι.....τουλαχιστον πηγε απο την αρχη σε καλα χερια.....και τωρα ειναι FULL HEAD...
Cursed ενοειται οτι δεν ειναι μονο η ποσοτητα, δεν ειπα οτι θα παει σε οποιον γιατρο να ναι και θα ναι τουμπανο επειδη θα του βαλει πολλα grafts. Εξυπακουεται οτι αν ειναι να μην βγουν ειναι δωρο αδωρο. Εγω αυτο που λεω οτι δεν ειναι μονο θεμα ελληνων και ξενων απο ποια αποψη...οτι για μενα και οι περισσοτεροι ξενοι παλι για τον π*** ειναι. Εγω προσωπικα το κεφαλι μου θα το εμπιστευομουν μονο σε τρεις συγκεκριμενους γιατρους στον κοσμο.
αν νομιζεις οτι το να μην εχεις growth το παθαινεις μονο απο ελληνα κανεις λαθος, παρα πολλα cases υπαρχουν με κακο growth απο top γιατρους του εξωτερικου, αλλοι βγκαν χειροτερα απο οτι μπηκανε. Και υπαρχει η γνωστη δικαιολογια nobody bats a thousand που ακους στα ξενα forum. H αρχιζουν οι αποκαλυψεις του ιατρικου και καλα ιστορικου του ασθενους οπου δικαιολογει ο γιατρος γιατι δε βγηκανε. τοτε τι τον εβαλες μεσα τον ανθρωπο ρε καραγκιοζη αφου ηταν τοσο μεγαλο το ρισκο???
οσο για το rahal εχω δει πολλα cases με κακο growth πριν προλαβουν να εξαφανιστουν απο τα γνωστα και καλα ανεξαρτητα forums του εξωτερικου. Ο rahal ειναι και παιδι του arm*ni οποτε οσο καλος και αν ειναι για μενα δεν...
Οσο για το τσακαλο και το οτι πηγε απο την αρχη σε καλα χερια...αν εννοεις τον arm*ni καλα χερια που δεν ειχε growth στο crown τοτε εδω διαφωνω καθετα
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 27, 2010, 02:20:16 πμ από hopefull
»
Καταγράφηκε
Trixofilos
Jr. Member
«
Απάντηση #31 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 12:51:17 μμ »
Παράθεση από: merlin στις Φεβρουάριος 25, 2010, 11:31:15 μμ
κανενα νεο? καμια φωτο?
Σύντομα θα βάλω μερικές φωτό ενός φίλου που έκανε μεταμόσχευση στη b*****nn k έπειτα πήγε στη l*****in€ για repair...
@ merlin: μη κανεις απερίσκεπτες κινήσεις!
Καταγράφηκε
NGL
Sr. Member
«
Απάντηση #32 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 01:10:17 μμ »
Παράθεση από: Trixofilos στις Μάρτιος 11, 2010, 12:51:17 μμ
κανενα νεο? καμια φωτο?
Σύντομα θα βάλω μερικές φωτό ενός φίλου που έκανε μεταμόσχευση στη b***mann k έπειτα πήγε στη l***rline για repair...
ανανενουμε με αγωνια τριχοφιλε
Καταγράφηκε
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)
tse
Full Member
Norwood: 3v
«
Απάντηση #33 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 03:53:19 μμ »
merlin είχα πάει πριν καμιά 10 χρόνια στην Θεσσαλονίκη στην εν λόγω κλινική για να συζητήσουμε για θεραπείες και μου στείλανε μετά από λίγο καιρό ταχυδρομικώς το αποτέλεσμα από ένα τριχογράφημα και μου σύστησαν να ξεκινήσω αμέσως θεραπεία γιατί τα αποτελέσματα του τριχογραφήματος δεν ήταν καλά. Τριχόγράφημα όμως δεν είχε γίνει ποτέ
Προφανώς έχουν ένα στάνταρ αποτέλεσμα που το στέλνουν σε όλους ίσως
Από εκεί κατάλαβα πόσο τίμιοι είναι σαν άνθρωποι
Καταγράφηκε
comb
Full Member
Φύλο:
Norwood: V(πρώην)
«
Απάντηση #34 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 07:14:47 μμ »
Χωρίς να το γνωρίζω, μου δίνεται η εντύπωση οτι οι κλινικές στην Ελλάδα αποφεύγουν να βγάζουν φωτογραφίες πριν την επέμβαση, ισχύει αυτό?
Καταγράφηκε
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική
http://www.hairtr
*nspl*ntgreece.com
Trixofilos
Jr. Member
«
Απάντηση #35 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 08:04:13 μμ »
Παράθεση από: comb στις Μάρτιος 11, 2010, 07:14:47 μμ
Χωρίς να το γνωρίζω, μου δίνεται η εντύπωση οτι οι κλινικές στην Ελλάδα αποφεύγουν να βγάζουν φωτογραφίες πριν την επέμβαση, ισχύει αυτό?
A δε μας πειράζει, βγάζουμε εμείς μετά την επέμβαση
Έβγαλα σήμερα αυτές τις φωτό, οι οποιες δείχνουν ξεκάθαρα την εξαίσια δουλειά κάποιον *****
Αυτός ο φίλος μου λοιπόν έκανε πριν 7-8 χρονια μια επέμβαση στην b*****nn. Ο γιατρός, του οποιου όνομα δυστυχώς δεν γνωρίζουμε, είχε ένα μοναδικό ταλέντο: οποιο λάθος θα μπορούσε κανεις να κάνει, το έκανε...mini/micro-grafts, λάθος γωνια εμφύτευσης, λάθος βάθος, χαμηλή πυκνότητα...
Πριν 4 χρονια πήγε αυτός ο φίλος μου στη l*****in€ για repair. Ο γιατρός (Ιρανός) ήταν τουλάχιστον ειλικρινής, του έκανε καλή ουλή (θα μπορούσα να πω k πολύ καλή (δε γνωρίζω όμως ποσα grafts του πήρε)) k γενικά τα grafts που του έβαλε, τα έβαλε σωστά. Δυστυχώς όμως πολύ λίγα για να αλλάξει η εμφάνιση προς το καλύτερο.
Καταγράφηκε
Trixofilos
Jr. Member
«
Απάντηση #36 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 08:08:53 μμ »
...
Καταγράφηκε
comb
Full Member
Φύλο:
Norwood: V(πρώην)
«
Απάντηση #37 στις:
Μάρτιος 11, 2010, 10:28:29 μμ »
Tα προβλήματα είναι εμφανή, αλλά πιστεύω μπορεί να κάνει ένα καλό repair με καλό αποτέλεσμα.
Καταγράφηκε
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική
http://www.hairtr
*nspl*ntgreece.com
Trixofilos
Jr. Member
«
Απάντηση #38 στις:
Μάρτιος 12, 2010, 02:41:17 πμ »
Και πρέπει να κάνει repair γιατί φαίνεται πολύ άσχημο. Ακόμα k να μη ξέρει κάποιος από μεταμοσχεύσεις, είναι ολοφάνερο πως κάτι δε πάει καλά.
Στη φωτό πιο κάτω φαίνεται η ουλή από την δεύτερη επέμβαση στη l***rline (τη σημάδεψα με πράσινο). Στην πραγματικότητα είναι καλύτερη απ ότι φαίνεται στη φωτό. Πιο κάτω διακρίνεται η ουλή της b***mann, αλλα δεν φαίνεται όλη σε αυτή την φωτό. Έχει πλάτος >=1cm k απλώνεται από αfti σε αfti.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2010, 02:46:21 πμ από Trixofilos
»
Καταγράφηκε
Don Corleone
Jr. Member
«
Απάντηση #39 στις:
Αύγουστος 31, 2010, 04:48:41 μμ »
τι γινεται ρε γαμωτο?αυτη η κλινικη εξακολουθει να κανει διαφημισεις στην τηλεοραση
.και ξερετε ποιο ειναι το ανησυχητικο?η διαφημηση ειναι στο ιδιο μοτιβο με τις προηγουμενες,που σημαινει οτι ειχαν επιτυχια και πηγαινε κοσμος..κριμα ρε γαμωτο, ποσοι ακομα πρεπει να σφαχτουν ?(
Καταγράφηκε
badday
Full Member
αραιωση σε ολο το κεφαλι - diffuse thinner
Norwood: 7 ( diffuse thinner )
«
Απάντηση #40 στις:
Σεπτέμβριος 01, 2010, 08:15:09 μμ »
Παράθεση από: Trixofilos στις Μάρτιος 11, 2010, 12:51:17 μμ
κανενα νεο? καμια φωτο?
Σύντομα θα βάλω μερικές φωτό ενός φίλου που έκανε μεταμόσχευση στη b***mann k έπειτα πήγε στη l***rline για repair...
σαν να λεμε απο τη σκυλλα στη Χαρυβδη
Καταγράφηκε
Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας
badday
Full Member
αραιωση σε ολο το κεφαλι - diffuse thinner
Norwood: 7 ( diffuse thinner )
«
Απάντηση #41 στις:
Σεπτέμβριος 01, 2010, 08:17:46 μμ »
Παράθεση από: Trixofilos στις Μάρτιος 11, 2010, 08:04:13 μμ
Παράθεση από: comb στις Μάρτιος 11, 2010, 07:14:47 μμ
A δε μας πειράζει, βγάζουμε εμείς μετά την επέμβαση
Έβγαλα σήμερα αυτές τις φωτό, οι οποιες δείχνουν ξεκάθαρα την εξαίσια δουλειά κάποιον *****
Αυτός ο φίλος μου λοιπόν έκανε πριν 7-8 χρονια μια επέμβαση στην b***mann. Ο γιατρός, του οποιου όνομα δυστυχώς δεν γνωρίζουμε, είχε ένα μοναδικό ταλέντο: οποιο λάθος θα μπορούσε κανεις να κάνει, το έκανε...mini/micro-grafts, λάθος γωνια εμφύτευσης, λάθος βάθος, χαμηλή πυκνότητα...
Πριν 4 χρονια πήγε αυτός ο φίλος μου στη l***rline για repair. Ο γιατρός (Ιρανός) ήταν τουλάχιστον ειλικρινής, του έκανε καλή ουλή (θα μπορούσα να πω k πολύ καλή (δε γνωρίζω όμως ποσα grafts του πήρε)) k γενικά τα grafts που του έβαλε, τα έβαλε σωστά. Δυστυχώς όμως πολύ λίγα για να αλλάξει η εμφάνιση προς το καλύτερο.
μου φαινεται πως ο φιλος σου πρεπει να τα ξυρισει θα φαινονται πολυ καλυτερα τα μαλλια του. Φαινεται να εχει καλο σχημα κεφαλι και κραταει η hairline
Καταγράφηκε
Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας
mindtrapper
Full Member
Φύλο:
Norwood: Shaved (V)
«
Απάντηση #42 στις:
Σεπτέμβριος 01, 2010, 09:31:55 μμ »
Θα κάνει μπαμ η ουλή μετά...
Καταγράφηκε
"Anyone can be confident with a full head of hair. But a confident bald man - there's your diamond in the rough."
- Larry David
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
[
3
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Greek HairLoss Community