Αποστολέας Θέμα: Πρήξιμο στο στήθος  (Αναγνώστηκε 8447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
Απ: Πρήξιμο στο στήθος
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 11:02:52 μμ »
Το regaine τι? Για τα μαλλιά σου αν κάνεις διακοπή ή για το πρήξιμο στο στήθος
Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

Αποσυνδεδεμένος genesis

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 11:03:11 μμ »
μήπως έχει ακουστεί τίποτα για γυναικομαστία από minoxidil ? sorry για το :offt:
αποσο ξερω δεν υπαρχει τετοιο θεμα. απλα η μινοξ μπορει να επιβαρυνει τυχον τσιμπιματακια που εχεις στο αριστερο στηθος. τα οποια, αν καποιος δεν εχει καρδιακο προβλημα, οφείλονται σε πολυ στρεσ και ελλειψη μαγνησιου (γενικα παιδια η ελλειψη μαγνησιου παιζει πολυ και είναι πολυ σημαντικο το μαγνησιο για την υγεια)

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 11:04:30 μμ »
Εχω μπερδευτεί παιδια
Θα περιμένω πρωτα την βιοψία   
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος geofish

• Golden Hairloss Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3NV
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 11:18:54 μμ »
Δεν χρειάζεσαι να μπερδεύεσαι και να στενοχωριέσαι, σου είπα κόφτα όλα μαχαίρι για 3 μήνες, δες την βιοψία (που δεν θα δείξει τίποτα) και κάνε ξανά εξετάσεις αίματος.
Σαν θεραπεία σε αυτό το διάστημα σου προτείνω 3 ώρες το πρωί και 3 το βράδυ στο hairloss forum.  ;)
Minoxidil 6 % homemade χωρίς προπυλενογλυκόλη 1/24 h
0.5 gr βιοτίνης 1/24 h
emu oil /48 h

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 22, 2010, 05:43:03 μμ »
Δεν χρειάζεσαι να μπερδεύεσαι και να στενοχωριέσαι, σου είπα κόφτα όλα μαχαίρι για 3 μήνες, δες την βιοψία (που δεν θα δείξει τίποτα) και κάνε ξανά εξετάσεις αίματος.
Σαν θεραπεία σε αυτό το διάστημα σου προτείνω 3 ώρες το πρωί και 3 το βράδυ στο hairloss forum.  ;)

Οι εξετεσεις αίματος που ειχα κανει πριν 1 μηνα ηταν καθαρες το στηθος μου μετα την εγχείρηση ειναι ενταξει και δεν εχω πονο καθολου ΓΙΑΤΙ να τα κοψω ολα και αν τα κοψω τι θα καταλαβω ;;; ::) ::)

ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Xaris28

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 25, 2010, 09:01:22 πμ »
Φίλε ANAR αν το πρόβλημά σου οφείλεται στα φάρμακα τότε είναι πιθανόν να εμφανιστεί και στο άλλο στήθος.Αφού όπως λες τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αργούν να βγουν, γνώμη μου είναι να τα σταματήσεις όλα και αν οι εξετάσεις βγουν καθαρές συνεχίζεις τη θεραπεία σου.Εξάλλου δεν πιστεύω να σε πάει τόσο πίσω η διακοπή όλων για ένα μήνα.Πάντως εύχομαι οι εξετάσεις σου να βγουν καθαρές.
Έκλεισα κι εγώ ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα σε παθολόγο για να δω που οφείλεται το δικό μου πρόβλημα.Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Xandrox 5%(w/o pg)
Libroman x2 φορές την εβδομάδα
εναλλάξ FrezyDerm Hair Force Men

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 25, 2010, 09:35:53 πμ »
Φίλε ANAR αν το πρόβλημά σου οφείλεται στα φάρμακα τότε είναι πιθανόν να εμφανιστεί και στο άλλο στήθος.Αφού όπως λες τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αργούν να βγουν, γνώμη μου είναι να τα σταματήσεις όλα και αν οι εξετάσεις βγουν καθαρές συνεχίζεις τη θεραπεία σου.Εξάλλου δεν πιστεύω να σε πάει τόσο πίσω η διακοπή όλων για ένα μήνα.Πάντως εύχομαι οι εξετάσεις σου να βγουν καθαρές.
Έκλεισα κι εγώ ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα σε παθολόγο για να δω που οφείλεται το δικό μου πρόβλημα.Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Φιλε Χaris εαν οφείλετε στην θεραπεια που κανω ΤΟΠΙΚΑ τοτε γαμ@τα θα πρεπει να αναθεωρήσουμε καποια πραγματα γιατι οι παρενέργειες οδηγησαν σε χειρουργειο :-[   
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 10:31:05 πμ »
Λοιπόν εχτες πήρα στα χερια μου τα αποτελεσματα της βιοψίας
Γραφει
Ιστολογικγικη εξεταση μορφωματος δεξιου μαστου

Ογκομορφη εξεργασια οπισθεν της θυλης

Μακροσκοπικα
Παραλαβαμε ενα ογκομορφο και τρια μικροτερα τμηματα μαστου συν.δ.5Χ3Χ2.5εκ
Στις διατομες το παρεγχυμα ηταν συμπαγες,λευκωπο,ελαστικο και περιελαμβανε αρκετα λοβια λιπους.

Μικροσκοπικα
Στην ιστολογικη εξεταση στο μαστικο παρεγχυμα παρατηρουνται αλλοιωσεις ως επι γυναικομαστιας.

Δεν παρατηρουνται στοιχεια κακοηθειας στο υλικο που εξετασθηκε

υ.γ  Και τι κάνουμε τωρα  ::)
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 12:36:47 μμ »
δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι να νεωτέρας... ::)

4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 02:31:45 μμ »
δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι να νεωτέρας... ::)

Ο Ενδοκρινολόγος τι  μπορει να μου πει Σπυρο;;
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 06:02:41 μμ »
Anar δυστηχως φιλε μου αν εχεις και προδιαθεση η ντουτα απορροφαται απο τον οργανισμο εστω και τοπικα .....
Αποψη μου ειναι να συνεχισεις μονο με regain χωρις να βαζεις ντουτα μεσα.......η ντουτα θεωρειται πολυ πιο δυνατο φαρμακο απο την φιναστεριδη και σιγουρα οταν την βαζεις τοπικα κατι που δεν εχει αποδειχθει ποτε αν απορροφαται η μεταβολιζεται αμεσως στους θυλακες η υπαρχει και παιρετερω απορροφηση......ωστε να μεταβολιζεται στον οργανισμο σου.....!!!
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 10:45:36 μμ »
δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι νεωτέρας... ::)

αν συνδέεται η εμφάνιση του μορφώματος με την λήψη-έστω και τοπικά-ντουτας => το θέμα είναι να αποδειχθεί λογικά/έμπρακτα...

4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές

Fungoral/Tgel oily

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 28, 2010, 11:21:02 πμ »
Anar δυστηχως φιλε μου αν εχεις και προδιαθεση η ντουτα απορροφαται απο τον οργανισμο εστω και τοπικα .....
Αποψη μου ειναι να συνεχισεις μονο με regain χωρις να βαζεις ντουτα μεσα.......η ντουτα θεωρειται πολυ πιο δυνατο φαρμακο απο την φιναστεριδη και σιγουρα οταν την βαζεις τοπικα κατι που δεν εχει αποδειχθει ποτε αν απορροφαται η μεταβολιζεται αμεσως στους θυλακες η υπαρχει και παιρετερω απορροφηση......ωστε να μεταβολιζεται στον οργανισμο σου.....!!!

Magic μονο regaine βάζω τωρα :-[ 
ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Anar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 28, 2010, 11:24:48 πμ »
δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι νεωτέρας... ::)

αν συνδέεται η εμφάνιση του μορφώματος με την λήψη-έστω και τοπικά-ντουτας => το θέμα είναι να αποδειχθεί λογικά/έμπρακτα...

Μπορει να αποδειχθει αυτο Σπυρο;;
ΚΩΣΤΑΣ

Συνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 28, 2010, 11:37:55 πμ »
Εγώ, όταν έκοψα την φινα και είχα "καθαρίσει" για καμιά 15αριά ημέρες, άρχισα να φτιάχνω τοπικό με ντουτα. Όταν έσπαζα τα χάπια της, το "ζουμί" από το 1ο και δοκιμαστικό, έτρεξε στο δάχτυλο. Σχεδόν όλο, μιας και ήταν το 1ο πειραματικό όπως είπα και δεν ήξερα πόσο και τι κλπ.

Ε και εκεί που ήταν όλα νορμαλ από sides τόσες ημέρες κλπ, για καμιά εβδομάδα εμφάνισα τα sides, πρωινές στύσεις κλπ.
Είναι τρομερά δυνατή ουσία, ακόμη και τοπικά.
Αν δείτε το θέμα με το Double A, ο συγγραφέας του βιβλίου ανέφερε ισχυρά sides με την χρήση ενός χαπιού την ημέρα και αναγκάστηκε να μειώσει την δόση.

Τώρα γνώμη μου είναι ότι αν δεν μπει στο αίμα, δεν μπορεί να μπει και στους θύλακες.
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)

Best Sites in Greece