Αποστολέας Θέμα: xandrox 5% - Dr Lee  (Αναγνώστηκε 1033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος faliriotis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
xandrox 5% - Dr Lee
« στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 10:27:04 μμ »

Μετα απο μελετη των θεματων του forum (ευτυχως που υπαρχει για να ανταλασσουμε αποψεις και να παρακολουθουμε τις εξελιξεις) κατεληξα στους 3 τελευταιους μήνες να ακολουθώ το σχήμα που αναφέρω στην υπογραφή μου.

Η προσθήκη ηταν το xandrox 5% σαν growth stimulant με το οποίο αντικατέστησα το regain, το οποίο χρησιμοποιούσα παλαιότερα και το διεκοψα πριν 6-8 μήνες διότι μου προκαλούσε μεγαλη επιδείνωση στη σμηγματορροϊκη δερματίτιδα.

Φινα (oral) παίρνω τα τελευταία 2,5 χρόνια χωρίς καμμία διακοπή (caps 1 mg φτιαγμένες από φαρμακείο και το τελευταίο δίμηνο 1/5 proscar). Κατα τα λοιπα fungoral και t/gel και tricomin.
Τις τελευταίες ημέρες χωρίς να έχω shed, παρατηρω αραίωση στο vertex.

Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιεί το xandrox και εχει παρατηρησει κατι αναλογο? Κοντευω να τρελαθω.
- 1mg proscar / day
- Xandrox 5% (w/o propylene glycol) x2/day
- Libroman x2/week, Stieprox, aloe vera shampoo
- aloe vera gel
- Biotine 5mg (eod)

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
Απ: xandrox 5% - Dr Lee
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 11:24:15 μμ »
δηλαδη εννοεις οτι μπορει να οφειλεται στο xandrox η ολη κατασταση?
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 11:40:15 μμ »

Φινα (oral) παίρνω τα τελευταία 2,5 χρόνια χωρίς καμμία διακοπή (caps 1 mg φτιαγμένες από φαρμακείο

που σου εκαναν το προσκαρ σε caps 1mg?σε φαρμακειο της γειτονιας σου ή σε επωνυμο τυπου μπακακος?
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος dim74

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: ???
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 09, 2010, 12:23:20 πμ »
εννοεις κανουν σκονη το προσκαρ και το χωριζουν σε 5 ισα τμηματα?

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Den exw ftasi oute stin 2 akoma
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 09, 2010, 12:39:05 πμ »

Μετα απο μελετη των θεματων του forum (ευτυχως που υπαρχει για να ανταλασσουμε αποψεις και να παρακολουθουμε τις εξελιξεις) κατεληξα στους 3 τελευταιους μήνες να ακολουθώ το σχήμα που αναφέρω στην υπογραφή μου.

Η προσθήκη ηταν το xandrox 5% σαν growth stimulant με το οποίο αντικατέστησα το regain, το οποίο χρησιμοποιούσα παλαιότερα και το διεκοψα πριν 6-8 μήνες διότι μου προκαλούσε μεγαλη επιδείνωση στη σμηγματορροϊκη δερματίτιδα.

Φινα (oral) παίρνω τα τελευταία 2,5 χρόνια χωρίς καμμία διακοπή (caps 1 mg φτιαγμένες από φαρμακείο και το τελευταίο δίμηνο 1/5 proscar). Κατα τα λοιπα fungoral και t/gel και tricomin.

Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιεί το xandrox και εχει παρατηρησει κατι αναλογο? Κοντευω να τρελαθω.
Μηπως γιατι το αζελαικο εκανε δραση και παει να σου βγαλει καμια 20 αρια τριχες και εριξε λιγο τις πιο αδυναμες?

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Moderator
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 09, 2010, 12:51:59 πμ »
faliriotis οποιαδηποτε αλλαγη κανεις στη θεραπεια που ακολουθεις....θα εχεις και το αναλογο shedding....οποιαδηποτε αλλαγη ειναι επιθετικη για το δερμα.....οποτε δωσε κανα μηνα περιθωριο ακομα....και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου...εκτος και αν ανησυχεις τοσο τοτε σταματα...
Nομιζω οτι ενα πολυ καλο παραδειγμα αλλα και κουραγιου ειναι αυτο του azyx.....ο οποιος αν δεις φωτογραφιες πανω στο μηνα που εκανε την θεραπεια του....θα σε πιασει η καρδια σου.....του χουν μεινει ελαχιστες τριχες.....το συνεχισε.....και απλα ο azyx χαιρετησε το φορουμ μετα απο 4 μηνες και συνεχιζει την ζωη του.....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2010, 01:03:39 πμ από magic810 »
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος faliriotis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 09, 2010, 01:38:19 μμ »

ναι ακριβως οπως το περιγραφεις

Μηπως γιατι το αζελαικο εκανε δραση και παει να σου βγαλει καμια 20 αρια τριχες και εριξε λιγο τις πιο αδυναμες?

Jakard το αζελαικο ειναι τοπικό dht blocker  γιατι να προκαλεί shedding?
- 1mg proscar / day
- Xandrox 5% (w/o propylene glycol) x2/day
- Libroman x2/week, Stieprox, aloe vera shampoo
- aloe vera gel
- Biotine 5mg (eod)

Αποσυνδεδεμένος Xaris28

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 09, 2010, 03:28:17 μμ »
Μήπως θα έπρεπε να του δώσεις περισσότερο χρόνο?Τόσο μεγάλη διαφορά είδες στο vertex?
Xandrox 5%(w/o pg)
Libroman x2 φορές την εβδομάδα
εναλλάξ FrezyDerm Hair Force Men

Αποσυνδεδεμένος Jakard

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Den exw ftasi oute stin 2 akoma
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 09, 2010, 06:52:44 μμ »

ναι ακριβως οπως το περιγραφεις

Jakard το αζελαικο ειναι τοπικό dht blocker  γιατι να προκαλεί shedding?

Καμια σχεση τι ειναι κατι . Σεντινγ προκαλει κατι γιατι ειναι τοπικο δηλαδη αν σε επηρεασει αρνητικα το οινοπνευμα και γενικα οτι εχει το τοπικο διαλυμα αυτο θα σου προκαλεσει σεντινγ οχι αν ειναι bloker η  oτιδιποτε.

Best Sites in Greece