Ακη και εδω τιθεται το εξης ερωτημα......
Αφου ολα αυτα τα προιοντα εχουν ερευνες και λεμε οτι ειναι επισημες γιατι δεν εχουν παρει ακομα εγκριση κατα της τριχοπτωσης ωστε να μπει και αυτο το αναθεματισμενο το πιστοποιητικο....και να ναι ολοι καλυμμενοι....
Να ειμαι και εγω σαν πελατης καλυμενος οτι δεν προκειται να χασω και αλλο χρονο για τα μαλλια μου αλλα και αυτοι που τα πουλανε μιας και αν αγοραζουμε τωρα 100.000 ανθρωποι για παραδειγμα με πιστοποιηση θα αγοραζουν ενα εκατομμυριο.....
Πχ ενα προιον που υπαρχει 10 χρονια στην αγορα γιατι δεν εχει παρει ακομα εγκριση απο το fda αφου μιλαμε για ενα προιον που λεει οτι καταστελει την dht τοπικα κατα 90-95%?
Μην μου πειτε οτι δεν εχουν λεφτα για να κανουν την συγκεκριμενη μελετη γιατι μετα απο 10 χρονια σιγουρα θα εχουν δισεκατομυρια αυτην την στιγμη.....
Και στη τελικη μονο οφειλημενη μπορει να ειναι απο μια τετοια πιστοποιηση.....γιατι εγω ας πουμε που ειμαι δυσπιστος αν βγει και πει μια εταιρια οτι το προιον μου πηρε πιστοποιηση θα τρεξω να το αγορασω(Ισως ειμαι χαζος)
Και στη τελικη αφου τα τοπικα ειναι τοσο καλα γιατι ακομα δεν εχε πειστει καποιος γιατρος ωστε να τα χορηγει.....?
Και αλλα πολλα ερωτηματα που γυριζουν στο κεφαλι μου.......και με κανουν καχυποπτο με κατι τετοια προιοντα.....
Απαντώ με δικό μου σκεπτικό και δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι.
Βασικά και η ντουτα κάνει δουλειά, αλλά δεν έχει FDA.
Για το Revivogen πολλά έχουν ειπωθεί γενικά. Δεν λέω αν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά ας πούμε ότι πρέπει να πάει FDA για το αποτέλεσμα. Θα πάρει άκυρο γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα σε περιπτώσεις μεγάλων απωλειών και θα έχει (αν περάσει) στάμπα ότι κάνει για NW μικρότερη από 3.
Άρα, όπως λες θα χαντακωθει το όνομα και δεν θα πουλά στις μεγάλες κλίμακες απώλειας μαλλιών.
Εδώ μπαίνει και το θέμα πουθτιά/κονόμα στην μέση...
Τώρα στο θέμα γιατρός. Για ποιους εννοείς; Για τους US ή τους δικούς μας; Οι δικοί μας ήδη χορηγούν λοσιόν

.
Τώρα πέραν της πλάκας, οι US γιατροί είναι για να δίνουν φάρμακα εγκεκριμένα από το FDA τους, οπότε δύσκολο να δώσουν κάτι που δεν έχουν στοιχεία να δώσουν.
το σκεφτηκα αλλα ξερεις κατι ρε δασκαλε
θα πεσει πολυ overdose
οποτε θα πρεπει να φτιαχτει κατι πολυ Light για να μπαινει πολυ συχνα
Οκ το revivo ειναι ακινδυνο αλλα Οποιοδηποτε φαρμακο η και απλη βιταμινη σε μεγαλη δοση μπορει να φερει τα αντιστροφα
Υποθετικά το είπα. Γιατί καταρχάς όταν χρησιμοποιεί κανείς τοπικό, έχει πολλά μείον.
1ον το δέρμα. Είναι από την φύση δύσκολο στο να επιτρέπει να περνάνε ουσίες. Και αν περάσουν, ποιος εγγυάτε ότι δεν θα χαθεί πολύτιμη ποσότητα στο δέρμα;
Γι' αυτό και είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε τοπικά μετά το μπάνιο και όταν στεγνώσουμε καλά το κεφάλι.
2ον το διάλυμα. Θα πρέπει να είναι αρκετά διαλυτό, να μπορεί να περάσει όλες τις ουσίες στο δέρμα. Αλλά δεν θα πρέπει να χαθεί κατά την πορεία του προς τον θύλακα, κάτι που συμβαίνει και δεν πάει 100% εκεί.
3ον το αίμα. Καταρχάς θα πρέπει να περάσει στο αίμα για να περάσει στο θύλακα. Και αν περάσει στο θύλακα και περιορίσει την DHT, για πόση ώρα θα το κάνει;
Και ενώ η φινα την κρατά μειωμένη για ημέρες και παίρνωντας απλώς συνεχίζεις να διατηρείς τα επίπεδα χαμηλά, συμβαίνει το ίδιο και με τα τοπικά; Γιατί αλλιώς είναι να διατηρείς τα επίπεδα χαμηλά
συνεχώς και αλλιώς να ανεβαίνουν, να τα μειώνεις πχ το μεσημέρι που βάζεις λοσιόν, να ανεβαίνουν κοκ.