Αποστολέας Θέμα: Η εμπειρία μου στο H*C  (Αναγνώστηκε 6547 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Η εμπειρία μου στο H*C
« στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:06:27 μμ »
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αυτό αν και το παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό. Μετά από αρκετή έρευνα στον τομέα των μεταμοσχεύσεων κατέληξα στο H*C  για τη δική μου επέμβαση. Οι λόγοι της επιλογής μου αυτής ήταν αρκετοί.
Παρόλο που ήμουνα διαθετημένος να μεταβώ και στο εξωτερικό από την Κύπρο όπου ζω για να κάνω ότι το καλύτερο, κατάλαβα ότι μπορούσα να βρώ το καλύτερο στη χώρα μου.

Κατ’αρχήν δεν άκουσα κανένα να έχει παράπονο από το H*C αλλά επιπρόσθετα κάποιοι γνωστοί μου που έκαναν εκεί ήταν πολύ ευχαριστημένοι και το αποτέλεσμα τους ήταν εξαιρετικό.

Είμαι 32 χρονών και προτίμησα να προχωρήσω με τη μέθοδο της Strip διότι η διαδικασία ήταν σε μια μέρα μόνο, πιο οικονομική και οι γνωστοί μου που έκαναν δεν είχαν καθόλου ουλές.

Το προσωπικό ήταν πολύ επαγγελματίες και η ιατρική ομάδα πολύ φιλική. Η διαδικασία ήταν λιγότερο επώδυνη απ’ότι περίμενα και η μετεγχειρητική φροντίδα άρτια. Επισκεπτόμουν το κέντρο 1-2 φορές ημερησίως για τις πρώτες 5 μέρες μετά την επέμβαση και τα πήγματα και το κοκκίνισμα είχε φύγει αρκετά γρήγορα. Έκανα την επέμβαση στις 29 Απριλίου, 2009 και ήδη έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Πολύ φίλοι μου έχουν πάθει μεγάλη ζημιά με μεταμοσχεύσεις που έκανα σε άλλα κέντρα και θέλησα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας διότι αυτό είναι το μόνο ελληνικό φόρουμ που έχω βρει.

Παραθέτω πιο κάτω τις φωτογραφίες μου για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας.

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Η εμπειρία μου στο H*C
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:08:32 μμ »
Επιπρόσθετες φωτογραφίες

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:09:38 μμ »
Επιπρόσθετες φωτογραφίες

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:10:55 μμ »
Επιπρόσθετες φωτογραφίες

Αποσυνδεδεμένος balex

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:17:00 μμ »
Πολυ καλος...
-Finasteride 0,5mg(EOD)
-Minox 5%(1x/day)
 -Libroman 2% shampoo
-Elvive-Garnier shampoos
 -Aloe vera gel(after shampoo)
  Κυριακη ΤΙΠΟΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:18:55 μμ »
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αυτό αν και το παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό. Μετά από αρκετή έρευνα στον τομέα των μεταμοσχεύσεων κατέληξα στο H*C  για τη δική μου επέμβαση. Οι λόγοι της επιλογής μου αυτής ήταν αρκετοί.
Παρόλο που ήμουνα διαθετημένος να μεταβώ και στο εξωτερικό από την Κύπρο όπου ζω για να κάνω ότι το καλύτερο, κατάλαβα ότι μπορούσα να βρώ το καλύτερο στη χώρα μου.

Κατ’αρχήν δεν άκουσα κανένα να έχει παράπονο από το H*C αλλά επιπρόσθετα κάποιοι γνωστοί μου που έκαναν εκεί ήταν πολύ ευχαριστημένοι και το αποτέλεσμα τους ήταν εξαιρετικό.

Είμαι 32 χρονών και προτίμησα να προχωρήσω με τη μέθοδο της Strip διότι η διαδικασία ήταν σε μια μέρα μόνο, πιο οικονομική και οι γνωστοί μου που έκαναν δεν είχαν καθόλου ουλές.

Το προσωπικό ήταν πολύ επαγγελματίες και η ιατρική ομάδα πολύ φιλική. Η διαδικασία ήταν λιγότερο επώδυνη απ’ότι περίμενα και η μετεγχειρητική φροντίδα άρτια. Επισκεπτόμουν το κέντρο 1-2 φορές ημερησίως για τις πρώτες 5 μέρες μετά την επέμβαση και τα πήγματα και το κοκκίνισμα είχε φύγει αρκετά γρήγορα. Έκανα την επέμβαση στις 29 Απριλίου, 2009 και ήδη έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Πολύ φίλοι μου έχουν πάθει μεγάλη ζημιά με μεταμοσχεύσεις που έκανα σε άλλα κέντρα και θέλησα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας διότι αυτό είναι το μόνο ελληνικό φόρουμ που έχω βρει.

Παραθέτω πιο κάτω τις φωτογραφίες μου για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας.
Επιπρόσθετες φωτογραφίες

Αποσυνδεδεμένος aleksandros

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: NW7 total
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:29:28 μμ »
Συνχαρητηρια αρκετα καλο αποτελεσμα, πόσα grafts ηταν το στριπ που σου πηραν?

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:30:24 μμ »
3.600 peripou

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:31:34 μμ »
Ωραια μην γραφεις με λατινικους χαρακτηρες μονο απαγορευεται.
Παιρνεις φιναστεριδι?
Μια χαρα φαινονται αμα θελεις βαλε και καμια απο την δοτρια οπως ειναι τωρα.

Αποσυνδεδεμένος Lousiana

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:31:47 μμ »
εχω την εντύπωση οτι οι φωτογραφίες δε φαινονται. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 05:36:07 μμ »
Μια χαρα φαινονται η φωτο αν θελεις βαλε καποιες φωτο με την δοτρια ετσι οπως ειναι τωρα.

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2 ......μετα απο επεμβαση στον hasson 3200 grafts
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 06:42:41 μμ »
καταρχην συγχαρητηρια φιλε για την επιλογη σου και για τα πολυ καλα αποτελεσματα που εχεις........μπραβο!!!
θελω να μου απαντησεις σε ενα πραγμα ομως........απ οτι βλεπω στη H*C στο ποστ οπ σε πολλα παιδια οι γιατροι δινουν ενα πολυ πυκνο hairline παχους ως ενα ποντο περιπου και πισω απ αυτο η πυκνοτητα πεφτει......αυτο ειναι ολοφανερο στο ποστ οπ......
οτι δλδ η πυκνοτητα απο κει που αρχιζει το hairline ως ενα ποντο πιο πισω ειναι μεγαλυτερη και μετα μειωνετε.......
Αυτο οταν μακρυουν τα μαλλια και σε δει καποιος απο κοντα καταλαβαινει την διαφορα?????
γιατι ειναι σιγουρο οτι υπαρχει διαφορα και ισως στις φωτο να μην φαινεται.......αλλα απο κοντα φαινεται????
αυτο θα θελα να μου πεις........

Αα πες μου κιολας ποσο μηκος πρεπει να εχει το μαλλι σου πισω που εχεις την ουλη για να την καλυπτει?????
μην μου πεις με ποντους.......πες μου με χιλιοστα....αν ξερεις βεβαια.......
Αυτο το λεω γιατι βλεπω οτι πριν κανεις εμφυτευση τα πλαινα σου μαλλια τα ειχες πολυ κοντα....και τωρα που εχεις κανει και εχεις μαλλια παντου  τα πλαινα σου ειναι πιο μακρια.......πραγμα που δε το θεωρω τυχαιο.......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 12, 2010, 06:48:47 μμ από panos1982 »
finasteride 1mg/24h    απο  1-3-2009  ως 31-1-2011  (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h     1-2-2011  ως  20-3-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα...  )

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
    • Hasson & Wong στα ελληνικά
  • Norwood: V(πρώην)
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 06:55:05 μμ »
Συγχαρητήρια και από εμένα Louisiana, εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Συνεργάζομαι με την κλινική Η*sson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική

http://www.hairtr*nspl*ntgreece.com

Αποσυνδεδεμένος omar77

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 06:56:30 μμ »
καταρχην συγχαρητηρια φιλε για την επιλογη σου και για τα πολυ καλα αποτελεσματα που εχεις........μπραβο!!!
θελω να μου απαντησεις σε ενα πραγμα ομως........απ οτι βλεπω στη H*C στο ποστ οπ σε πολλα παιδια οι γιατροι δινουν ενα πολυ πυκνο hairline παχους ως ενα ποντο περιπου και πισω απ αυτο η πυκνοτητα πεφτει......αυτο ειναι ολοφανερο στο ποστ οπ......
οτι δλδ η πυκνοτητα απο κει που αρχιζει το hairline ως ενα ποντο πιο πισω ειναι μεγαλυτερη και μετα μειωνετε.......
Αυτο οταν μακρυουν τα μαλλια και σε δει καποιος απο κοντα καταλαβαινει την διαφορα?????
γιατι ειναι σιγουρο οτι υπαρχει διαφορα και ισως στις φωτο να μην φαινεται.......αλλα απο κοντα φαινεται????

Αα πες μου κιολας ποσο μηκος πρεπει να εχει το μαλλι σου πισω που εχεις την ουλη για να την καλυπτει?????
Αυτο το λεω γιατι βλεπω οτι πριν κανεις εμφυτευση τα πλαινα σου μαλλια τα ειχες πολυ κοντα....και τωρα που εχεις κανει και εχεις μαλλια παντου  τα πλαινα σου ειναι πιο μακρια.......πραγμα που δε το θεωρω τυχαιο.......

ετσι οπως ρωτας κ με την φωτο που εχεις μου θυμιζεις τον υπαστυνομο Μπεκα  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος genesis

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 07:23:55 μμ »

:D :D :D ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!             :worshipper :worshipper :worshipper sorry για το ασχετο post...

Best Sites in Greece