Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ VAMPIRIA  (Αναγνώστηκε 6969 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ VAMPIRIA
« στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 09:50:40 πμ »
 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ REVIVOGEN ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ PROSCAR ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 0, ΤΙΠΟΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
  • Ride to live, live to ride...
    • Προφίλ
  • Norwood: 3ν
Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ VAMPIRIA
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 10:03:06 πμ »
φαντάζομαι γράφεις για το ορατό αποτέλεσμα;! :-[
η τριχόπτωση συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό;

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 10:23:32 πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΠΥΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΡΑΙΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ REVIVOGEN ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΑΙΩΣΗ. ΜΕ ΤΟ PROSCAR ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ...

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
  • When the MONEY talks....the WORLD listen....!!
    • Προφίλ
  • Norwood: 1,5
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 11:11:14 πμ »
ΧΕΧΕΧΕΧΕ.... :D
Οταν εμπαινα στο ποστ περιμενα φωτογραφιες δηλωσεις,ενθουσιασμο κ τετοια....
και τελικα σε μια προταση τα ειδα ολα...

" ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ REVIVOGEN ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ PROSCAR ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 0, ΤΙΠΟΤΑ."

Φιλε, για το revivogen δεν θελω να πω κατι παραπανω αφου τα εχω ξαναπει...μιας και δεν θελω να επηρεασω αρνητικα παιδια που ηδη το χρησιμοποιουν, ειτε θετικα παιδια που σκεφτονται να το χρησιμοποιησουν....
Για την θεραπεια σου τωρα.....νομιζω...οτι μιας και εχεις αποφασισει να χρησιμοποιεις προσκαρ...ειναι κριμα να χαραμισεις την θεραπεια διχως να εχεις συμπεριλαβει σε αυτην μινοξιδιλη...!!
Regaine x 2

Proscar 1/5

Τελος τα πειραματα.....!!!

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 11:36:53 πμ »
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΡΑΙΩΣΗ, Η ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ PROSCAR.

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 12:11:14 μμ »
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΡΑΙΩΣΗ, Η ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ PROSCAR.

Νομιζω οτι πολλοι εδω μεσα εχουν παρεξηγησει την εννοια/δραση της μινοξιδιλης....στην ουσια δινεις ωθηση στους θυλακες που προφυλασει η φιναστεριδη απο την dht...
Παρεξηγημενη και παρερμηνευμενη η εννοια της μινοξιδιλης...γιατι το λεω αυτο...
Οκ καλη φιναστεριδη...αλλα δεν νομιζω πουθενα να υποσχεται επανεκφυση μαλλιων....τα δυο αυτα προιοντα δρουν συνεργικα κατα της τριχοπτωσης.
Επισης αναφερεις οτι αν κανει κατι θα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα.....ναι οντως....αλλα υπο προυποθεσεις...
Ποιες ειναι αυτες...?
1)Ναι,θα ειναι για λιγο χρονικο διαστημα σε περιπτωση που δεν επαιρνες ποτε φιναστεριδη..και καποια στιγμη οσο και να θελει η μινοξιδιλη να βγαλει τριχα απο τον θυλακα δεν θα μπορει απλα γιατι η dht θα εχει σκοτωσει τον θυλακα....

2)Ναι,θα ειναι για λιγο χρονικο διαστημα σε περιπτωση που επαιρνες φιναστεριδη και ξαφνικα την σταματησες οποτε η μινοξιδιλη θα σου δινει μονο αποτελεσμα για οσο καιρο αντεχει ακομα ο θυλακας....

Καλως η κακως φιλε μου....τα μονα αποτελσματα στην πλειοψηφια τα εχουν δωσει αυτα τα δυο προιοντα....
Αυτα που σου λεω εναι προσωπικη μου αποψη γιατι εχω δοκιμασει οτι σχεδον κυκλοφορει στην αγορα....και καταληγω παντα εκει....
Εγω προσωπικα βρισκομαι σε μια δοκιμαστικη φαση μακρια απο χρηση φιναστεριδης....τα αποτελεσματα δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικα...
Regaine x 2

Proscar 1/5

Αποσυνδεδεμένος eniote

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 12:18:30 μμ »
Αυτα που σου λεω εναι προσωπικη μου αποψη γιατι εχω δοκιμασει οτι σχεδον κυκλοφορει στην αγορα....και καταληγω παντα εκει....
Εγω προσωπικα βρισκομαι σε μια δοκιμαστικη φαση μακρια απο χρηση φιναστεριδης....τα αποτελεσματα δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικα...

Δηλαδή από spiro δεν είσαι κ τοσο ευχαριστημένος τελικά???

Αποσυνδεδεμένος magic810

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 12:23:02 μμ »

Δηλαδή από spiro δεν είσαι κ τοσο ευχαριστημένος τελικά???

Φιλε μου τα αποτελεσματα που μου δωσε η φιναστεριδη δεν μου τα χει δωσει ακομα αλλα εν αναμονη οταν εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη να εισαι σιγουρος οτι θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε.....
Η διαφορα στο παραγοντα χρονος χρησιμοποιησης ειναι τεραστια....το ενα το χρησιμοποιουσα για χρονια...το αλλο ακομα δεν εχω κλεισει χρονο....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 08, 2009, 12:26:41 μμ από magic810 »
Regaine x 2

Proscar 1/5

Αποσυνδεδεμένος eniote

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 08, 2009, 12:31:42 μμ »

Φιλε μου τα αποτελεσματα που μου δωσε η φιναστεριδη δεν μου τα χει δωσει ακομα αλλα εν αναμονη οταν εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη να εισαι σιγουρος οτι θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε.....
Η διαφορα στο παραγοντα χρονος χρησιμοποιησης ειναι τεραστια....το ενα το χρησιμοποιουσα για χρονια...το αλλο ακομα δεν εχω κλεισει χρονο....

Δεν ξέρεις πόσο πολύ σου εύχομαι τα καλύτερα ... ακόμα κ από τη φινα ... έστω κ μακροπρόθεσμα!
Υπομονή...

Αποσυνδεδεμένος dimdan

• Απλό μέλος
  • *
  • ΑΣΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΜΕΛΑ ΑΦΗΜΕΝΑ
    • Προφίλ
  • Norwood: 8AA
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 12:45:45 μμ »
Ax αυτή η minoxidil. Ξεκίνησα και εγώ με αισιοδοξία αλλά 20 χρόνια μετά το μόνο που μου έμεινε ήταν μια παλιά φωτογραφία!Πας να τα βάλεις με το dna? Aπολαύστε τη ζωή με ότι σας δίνει και σας παίρνει...Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Αποσυνδεδεμένος aprilianos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 21, 2009, 01:33:44 μμ »
Ετσι ειναι δεν μπορείς να τα βαλεις με το DNA σημερα, να καθυστερησεις ομως καπως το αναπόφευκτο ναι....
Το Revivogen έπρεπε να ειναι περισσότερο γνωστό για την αστραπιαία αποστολή και για το πολύ καλό σαμπουάν του (δεν κανει δουλειά σε σχέση με την τριχόπτωση αλλά κοσμητικά) παρά για την θεραπεία του...

Σαιτ Ρεβιβο: Το ρεβιβο ειναι η μονη μη FDA θεραπεία που έχει εγκριθεί απο την Καραφλη αλήθεια.
Σαιτ Καραφλής αλήθειας : Όσο αφορά το ρεβιβοτζεν, δεν συνιστάμε κανένα μη FDA σκεύασμα.
 :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος VAMPIRIA

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 05:43:41 μμ »
σταματαω το revivogen γιατι σε μενα δεν κανει τιποτα, συνεχιζω με proscar περιμενοντας...
τι αλλο να βαλω εκτος απο regain?

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 11:31:31 μμ »
αλόη τζελ και fungoral  ;D

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 29, 2010, 11:39:53 μμ »
το gel αλοης βοηθαει μονο στο να αποφευχθουν ή να καταπολεμηθουν οι ερεθισμοι ετσι????
επισης μια ερωτηση που μπορει να ειναι χαζη αλλα το gel το βαζεις μονο στα κενα και οπου εχεις προβλημα ή χρησιμοποιηται και σαν gel για να φτιαξεις τα μαλλια???
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη             
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Norwood Rider
  • Global Moderator
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 30, 2010, 12:13:47 πμ »
έχει και αναπλαστικές ιδιότητες-στις περιοχές αραίωσης κατά κύριο λόγο,αλλά και σαν styling (ό,τι πιο φυσικό!)

Best Sites in Greece