ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΡΑΙΩΣΗ, Η ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ PROSCAR.
Νομιζω οτι πολλοι εδω μεσα εχουν παρεξηγησει την εννοια/δραση της μινοξιδιλης....στην ουσια δινεις ωθηση στους θυλακες που προφυλασει η φιναστεριδη απο την dht...
Παρεξηγημενη και παρερμηνευμενη η εννοια της μινοξιδιλης...γιατι το λεω αυτο...
Οκ καλη φιναστεριδη...αλλα δεν νομιζω πουθενα να υποσχεται επανεκφυση μαλλιων....τα δυο αυτα προιοντα δρουν συνεργικα κατα της τριχοπτωσης.
Επισης αναφερεις οτι αν κανει κατι θα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα.....ναι οντως....αλλα υπο προυποθεσεις...
Ποιες ειναι αυτες...?
1)Ναι,θα ειναι για λιγο χρονικο διαστημα σε περιπτωση που δεν επαιρνες ποτε φιναστεριδη..και καποια στιγμη οσο και να θελει η μινοξιδιλη να βγαλει τριχα απο τον θυλακα δεν θα μπορει απλα γιατι η dht θα εχει σκοτωσει τον θυλακα....
2)Ναι,θα ειναι για λιγο χρονικο διαστημα σε περιπτωση που επαιρνες φιναστεριδη και ξαφνικα την σταματησες οποτε η μινοξιδιλη θα σου δινει μονο αποτελεσμα για οσο καιρο αντεχει ακομα ο θυλακας....
Καλως η κακως φιλε μου....τα μονα αποτελσματα στην πλειοψηφια τα εχουν δωσει αυτα τα δυο προιοντα....
Αυτα που σου λεω εναι προσωπικη μου αποψη γιατι εχω δοκιμασει οτι σχεδον κυκλοφορει στην αγορα....και καταληγω παντα εκει....
Εγω προσωπικα βρισκομαι σε μια δοκιμαστικη φαση μακρια απο χρηση φιναστεριδης....τα αποτελεσματα δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικα...