Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Συζητήσεις
»
Γυναικεία τριχόπτωση
(Συντονιστής:
Ntia
) »
Φαλάκρα η ψυχολογο?
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Φαλάκρα η ψυχολογο? (Αναγνώστηκε 3812 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Maria
Full Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?
«
Απάντηση #15 στις:
Δεκέμβριος 10, 2009, 06:52:24 μμ »
Παράθεση από: geofish στις Δεκέμβριος 10, 2009, 03:16:52 πμ
προτιμώ να παραμείνω φαλακρός και στην θέση μου να δω μια κοπέλα να λύσει το πρόβλημα της
geofish ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έγραψες!
Καταγράφηκε
Χριστίνα
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #16 στις:
Δεκέμβριος 16, 2009, 07:28:16 μμ »
zic συμφωνώ με αυτά που γράφεις σαν κάτι γενικό όμως. Εξάλλου δε σημαίνει ότι όταν μία γυναίκα χάνει μαλλιά είναι απαραίτητα και μοντέλο ( ή όσο κι αν προσπαθήσει δε σημαίνει ότι θα γίνει ). Επίσης μπορεί να τύχει να βρίσκεσαι σε άσχημη κατάσταση από θέμα τριχόπτωσης και να έχεις και άλλου είδους προβληματάκια ( είτε είναι επαγγελματικά΄, οικογενειακά, προσωπικά ).
Συμφωνώ με αυτά που λές με το σώμα, το ντύσιμο, όταν έχεις μία μικρή αραίωση. Αλλά όταν μιλάμε για κλίμακα 2 για γυναίκα είναι πολύ, δεν είναι όπως εσάς που έχουν ανοίξει λίγο οι κροτάφοι σας ( που προσωπικά ουδέποτε το έβλεπα άσχημο αυτό σε έναν άντρα ). Γι αυτό λέω ότι όσο καλή διάθεση μπορεί να έχει ένας άντρας δε μπορεί με τίποτα να καταλάβει μία γυναίκα πως νιώθει με αυτό. Πώς θα ένιωθε ένας άντρας με γυναικείο στήθος; Θα μπορούσε να αναπληρώσει αυτό που νιώθει με ένα ντύσιμο; Όταν δε μπορείς να χτενιστείς γιατί φαίνεται το κεφάλι σου και κορμάρα να είσαι και με την τελευταία λέξη της μόδας να είσαι μέσα σου νιώθεις κάπως...
geofish κι όμως η λέξη φαλάκρα δε πρέπει να τρομάζει (δε ξέρω για τις άλλες γυναίκες σύμφωνα με το τί εγώ έχω βιώσει) , γιατί όσο κι αν φαίνεται ότι το μαλλί σου έχει πάει περίπατο.. αλλά δε κλαίγεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς γιατί δε θέλεις τη λύπηση κανενός, εξάλλου δε παύει να είναι προσωπικό θέμα, αλλά σαν άτομο εκφράζεις τις απόψεις σου και αν χρειαστεί χτυπάς και το χέρι στο τραπέζι και διαφωνείς έντονα... Τότε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου σε "χτυπάν" εκεί μιλάνε έτσι για σένα γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να σε μειώσουν. Οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό μία λέξη είναι.. φαλακρό είναι το σημείο που δεν υπάρχουν τρίχες..σιγά το σπουδαίο
Καταγράφηκε
Jakard
Jr. Member
Norwood: Den exw ftasi oute stin 2 akoma
«
Απάντηση #17 στις:
Δεκέμβριος 16, 2009, 09:46:05 μμ »
Παράθεση από: Χριστίνα στις Δεκέμβριος 16, 2009, 07:28:16 μμ
zic συμφωνώ με αυτά που γράφεις σαν κάτι γενικό όμως. Εξάλλου δε σημαίνει ότι όταν μία γυναίκα χάνει μαλλιά είναι απαραίτητα και μοντέλο ( ή όσο κι αν προσπαθήσει δε σημαίνει ότι θα γίνει ). Επίσης μπορεί να τύχει να βρίσκεσαι σε άσχημη κατάσταση από θέμα τριχόπτωσης και να έχεις και άλλου είδους προβληματάκια ( είτε είναι επαγγελματικά΄, οικογενειακά, προσωπικά ).
Συμφωνώ με αυτά που λές με το σώμα, το ντύσιμο, όταν έχεις μία μικρή αραίωση. Αλλά όταν μιλάμε για κλίμακα 2 για γυναίκα είναι πολύ, δεν είναι όπως εσάς που έχουν ανοίξει λίγο οι κροτάφοι σας ( που προσωπικά ουδέποτε το έβλεπα άσχημο αυτό σε έναν άντρα ). Γι αυτό λέω ότι όσο καλή διάθεση μπορεί να έχει ένας άντρας δε μπορεί με τίποτα να καταλάβει μία γυναίκα πως νιώθει με αυτό. Πώς θα ένιωθε ένας άντρας με γυναικείο στήθος; Θα μπορούσε να αναπληρώσει αυτό που νιώθει με ένα ντύσιμο; Όταν δε μπορείς να χτενιστείς γιατί φαίνεται το κεφάλι σου και κορμάρα να είσαι και με την τελευταία λέξη της μόδας να είσαι μέσα σου νιώθεις κάπως...
geofish κι όμως η λέξη φαλάκρα δε πρέπει να τρομάζει (δε ξέρω για τις άλλες γυναίκες σύμφωνα με το τί εγώ έχω βιώσει) , γιατί όσο κι αν φαίνεται ότι το μαλλί σου έχει πάει περίπατο.. αλλά δε κλαίγεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς γιατί δε θέλεις τη λύπηση κανενός, εξάλλου δε παύει να είναι προσωπικό θέμα, αλλά σαν άτομο εκφράζεις τις απόψεις σου και αν χρειαστεί χτυπάς και το χέρι στο τραπέζι και διαφωνείς έντονα... Τότε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου σε "χτυπάν" εκεί μιλάνε έτσι για σένα γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να σε μειώσουν. Οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό μία λέξη είναι.. φαλακρό είναι το σημείο που δεν υπάρχουν τρίχες..σιγά το σπουδαίο
χριστινα που εχεις και το ονομα τησ κοπελας μου . Ειμαι 20 χρονων και δεν εχω ακομα κλιμακα Norwood.Παρολα αυτα μονο η αραιωσει που μου εχει προκλιθει ειναι αρκετη για να χαλασει το styling μου που ειμαι και πολυ κολημενος με αυτα.Απο παντα ημουν με τις πιο ωραιες κοπελες και δυστιχως ξερω πως σκεφτονται . Για μενα μια κλιμακα απο Norwood 2 και μετα ειναι αρκετη για να με τρελανει τοσο πολυ οσο μεχρι και να αυτοκτονισω .Κριμα αλλα οι μονοι λογοι που καθομαι να πεθαινω στο gym , να ασχολουμαι με το μαλλι , ειναι γιατι νιωθω και καλα , αλλα κυριως γιατι ειναι ο λογος που μπορουσα να εχω τις κοπελες που ηθελα .Δεν θελω να σε προσβαλλω ι κατι αλλο , απλα φανταζομαι πωσ θα νιωθεις εσυ που εισαι γιναικα ....το μονο που ξερω ειναι οτι αν ακολουθησεις μια δυνατη θεραπεια απο αυτες που δυστυχος δεν μπορουμαι να παρουμε λογο των παρενεγρειων θα βγαλεις πολυ μαλλι .
Καταγράφηκε
lalakos
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2
«
Απάντηση #18 στις:
Δεκέμβριος 16, 2009, 10:30:36 μμ »
Ρε παιδιά ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Το μαλλί είναι σημαντικό και στα δύο φύλλα. Και αν δεν ήταν έτσι δεν θα καθόμασταν κάθε μέρα με τα regaine, την φίνα και όοολα τα άλλα που βάζουμε στο κεφάλι μας.
Αλλά ρε παιδιά για να ανεβούμε και λίγο, είδατε σήμερα στις ειδήσεις που θεράπευσαν με βλαστοκύτταρα ένα τραγικό κάταγμα ορειβάτη που του το πήγαιναν για ακρωτηριασμό. Εμένα αυτό πάντως μου λέει πολλά. Δηλαδή πιστεύεται ότι δεν θα έχουμε θεραπεία στα κοντά. Το μόνο πρόβλημα είναι η Merck (καταλαβαίνετε τι εννοώ) και η εκάστοτε Merck που βγάζει θεραπείες για την τριχόπτωση.
Καταγράφηκε
finasteride
1/6
1/5
1/6 proscar ανά μέρα ξανά
kirkland minox
1 εεε καμιά φορά και 2 φορές την ημέρα ανάλογα με το πρόγραμμά μου
fungoral
2 φορές την εβδομάδα
τις άλλες μέρες βιολογικό σαμπουάν με βάση λάδι ελιάς, αλόη και jojoba
Dr Lee spironolactone 5%
κάθε βράδυ
Aloe Vera για ενυδάτωση
Χριστίνα
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #19 στις:
Δεκέμβριος 17, 2009, 12:35:04 πμ »
Παράθεση από: lalakos στις Δεκέμβριος 16, 2009, 10:30:36 μμ
Ρε παιδιά ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Το μαλλί είναι σημαντικό και στα δύο φύλλα.
lalakos διαφωνώ μαζί σου. Δεν είναι το ίδιο. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Ένας καραφλός άντρας δε συγκρίνεται με μία καραφλή γυναίκα. Συμφωνώ με την άποψη του geofish.
Παράθεση από: Jakard στις Δεκέμβριος 16, 2009, 09:46:05 μμ
το μονο που ξερω ειναι οτι αν ακολουθησεις μια δυνατη θεραπεια απο αυτες που δυστυχος δεν μπορουμαι να παρουμε λογο των παρενεγρειων θα βγαλεις πολυ μαλλι .
Kι όμως πολύ μαλλί δεν βγήκε ποτέ δυστυχώς και με "δυνατές θεραπείες"... αλλά εντάξει αισιοδοξία πάνω απ' όλα!! Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα.
Καταγράφηκε
Jakard
Jr. Member
«
Απάντηση #20 στις:
Δεκέμβριος 17, 2009, 09:41:14 μμ »
Ρε παιδιά ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Το μαλλί είναι σημαντικό και στα δύο φύλλα. Και αν δεν ήταν έτσι δεν θα καθόμασταν κάθε μέρα με τα regaine, την φίνα και όοολα τα άλλα που βάζουμε στο κεφάλι μας.
Αλλά ρε παιδιά για να ανεβούμε και λίγο, είδατε σήμερα στις ειδήσεις που θεράπευσαν με βλαστοκύτταρα ένα τραγικό κάταγμα ορειβάτη που του το πήγαιναν για ακρωτηριασμό. Εμένα αυτό πάντως μου λέει πολλά. Δηλαδή πιστεύεται ότι δεν θα έχουμε θεραπεία στα κοντά. Το μόνο πρόβλημα είναι η Merck (καταλαβαίνετε τι εννοώ) και η εκάστοτε Merck που βγάζει θεραπείες για την τριχόπτωση.
χαχα αδερφε το προγλημα δεν ειναι η θεραπεια . Η θεραπεια υπαρχει αν οχι στο 100% υπαρχει ...αλλα δεν εμπορευματοποιειτε για πολλους λογους
Καταγράφηκε
haircloningnow
Jr. Member
Norwood: 6
«
Απάντηση #21 στις:
Δεκέμβριος 17, 2009, 10:17:12 μμ »
χαχαχα!!για πες ρε φιλε jakard εναν απο τους παρα πολλους λογους??
Καταγράφηκε
Jakard
Jr. Member
«
Απάντηση #22 στις:
Δεκέμβριος 18, 2009, 05:27:28 πμ »
Παράθεση από: haircloningnow στις Δεκέμβριος 17, 2009, 10:17:12 μμ
χαχαχα!!για πες ρε φιλε jakard εναν απο τους παρα πολλους λογους??
Ενας απο τους λογους ειναι το οικονομικο -εμπορικο συστημα που επικρατει.Τωρα τι να κατσω να σου εξιγισω και οι 2 γονεις μου στα νοσοκομεια ειναι ο πατερας μου φαρμακοποιος και εχουν σιχαθει την κατασταση που επικρατει.
Καταγράφηκε
haircloningnow
Jr. Member
Norwood: 6
«
Απάντηση #23 στις:
Δεκέμβριος 18, 2009, 11:48:37 πμ »
ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!τωρα αν στην επομενη δεκαετια γινει τιποτα με τα βλαστοκυτταρα και την κλωνοποιηση καλως!αν και τα εμποδια και για τα δυο ειναι τεραστια...!!
Καταγράφηκε
Alien Sex Fiend
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2 para kati
«
Απάντηση #24 στις:
Ιανουάριος 31, 2010, 05:13:26 πμ »
Καταγράφηκε
maria24
Jr. Member
«
Απάντηση #25 στις:
Μάρτιος 17, 2010, 04:26:40 πμ »
ρε παιδια ...εννοειται πως δεν συγκρινεται η γυναικα με τον αντρα!!!!!!!!!!!!!!!
helloooo...εδω η γυναικα βγαζει εναν ερπη..και το κανει δευτερο κυπριακο θεμα για τον επομενο ενα μηνα! ασε που η φαλακρα στους αντρες ενιοτε υπηρχε σε μεγαλο ποσοστο..και φυσικα καμια γυναικα δεν προκειται να κολλησει και να ξενερωσει με λιγοτερα μαλλια στο κεφαλι ενος αντρα..(σας το λεω εγγυημενα αυτο)
στην τελικη ο αντρας μπορει και να τα ξυρισει!!για να δω εδω ανοιχτομιαλους αντρες να γουσταρουν skinhead γυναικες...χαχαχαχα
Καταγράφηκε
Anar
Hero Member
Φύλο:
Norwood: Κοτσιδα
«
Απάντηση #26 στις:
Μάρτιος 17, 2010, 07:21:39 πμ »
Παράθεση από: maria24 στις Μάρτιος 17, 2010, 04:26:40 πμ
ρε παιδια ...εννοειται πως δεν συγκρινεται η γυναικα με τον αντρα!!!!!!!!!!!!!!!
helloooo...εδω η γυναικα βγαζει εναν ερπη..και το κανει δευτερο κυπριακο θεμα για τον επομενο ενα μηνα! ασε που η φαλακρα στους αντρες ενιοτε υπηρχε σε μεγαλο ποσοστο..και φυσικα καμια γυναικα δεν προκειται να κολλησει και να ξενερωσει με λιγοτερα μαλλια στο κεφαλι ενος αντρα..(σας το λεω εγγυημενα αυτο)
στην τελικη ο αντρας μπορει και να τα ξυρισει!!για να δω εδω ανοιχτομιαλους αντρες να γουσταρουν skinhead γυναικες...χαχαχαχα
Mαρια skinhead δεν γουστάρουμε γενικα
Καταγράφηκε
ΚΩΣΤΑΣ
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
[
2
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »