Αποστολέας Θέμα: Συνεργασία comb με Ηasson & Wong  (Αναγνώστηκε 7820 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
  • Ξυρισε τα να μη τα βλεπεις και χαλιεσαι :)
    • Προφίλ
  • Norwood: 6
Απ: Συνεργασία comb με Ηasson & Wong
« Απάντηση #195 στις: Μάρτιος 11, 2010, 08:54:37 μμ »
Προσωπικη μου αποψη παιδια για 800 grafts ειναι too much να πας για strip!!!Στα μικρα προβληματα δεν αξιζει καν να μπεις σε διαδικασια μεταμοσχευσης, κανονικα πρεπει να σε διωχνει ο γιατρος με τη μια!!!
Πριν 3 χρονια ξυρισα τα μαλλια μου με μηχανη Billips. Επισης τα εχω ξυρισει ανα διαστηματα με ξυραφακια Xillette και VIC.

Απο τοτε βοηθαω με  tips για το σωστο ξυρισμα και buzz.Για την ενασχοληση μου αυτη οι γυφταρμαδες δεν αξιωθηκαν να μου δωσουν ουτε μια λεπιδα δωρο!

Συνδεσου για να απενεργοποιηθεί αυτό το banner.

Αποσυνδεδεμένος hopefull

• Full Member
  • Ξυρισε τα να μη τα βλεπεις και χαλιεσαι :)
    • Προφίλ
  • Norwood: 6
« Απάντηση #196 στις: Μάρτιος 11, 2010, 09:16:36 μμ »
Στην ουλη που μενει απο την αφαιρεση του strip τοποθετουνται τριχοθυλακια ωστε να καμουφλαριστη και να μην φαινετε οσο ειναι δυνατον.

Δεν ειναι αυτο...απλα κλεινεται με τετοιο τροπο ωστε να βγαινουν τριχες μεσα απο το κλεισιμο, νομιζω χρησιμοποιειται ενα ειδικο ψαλιδι κατα τη τομη. Το καλο με το trichoclosure ειναι οτι "σπαει" η ουλη μιας και βγαινουν τριχες. Εχει ομως παρομοιο αποτελεσμα με αυτο που λες αλεξανδρε που γινεται ομως με FUE αφου ομως θεραπευτει η ουλη.

Το σημαντικο που πρεπει να ξερουν ολοι ειναι οτι η trichoclosure ενω ειναι πολυ καλυτερη απο τη παλια τεχνικη δεν εγγυαται (οπως και η παλια δε το εγγυαται) οτι δε θα κανει strech το scar. Οποτε σαν τεχνικη δεν ειναι ανωτερη στο συγκεριμενο τομεα, ειναι ακριβως η ιδια με τα ιδια ρισκα. Το αν θα κανει strech το scar εξαρταται απο το γιατρο που πηγες(να μην ειναι κανας χασαπης), απο το ποσο προσεχτικος εισαι τον πρωτο καιρο, αλλα και απο το πως κανει healing ο οργανισμος σου.
Πριν 3 χρονια ξυρισα τα μαλλια μου με μηχανη Billips. Επισης τα εχω ξυρισει ανα διαστηματα με ξυραφακια Xillette και VIC.

Απο τοτε βοηθαω με  tips για το σωστο ξυρισμα και buzz.Για την ενασχοληση μου αυτη οι γυφταρμαδες δεν αξιωθηκαν να μου δωσουν ουτε μια λεπιδα δωρο!

Αποσυνδεδεμένος comb

• Full Member
    • Προφίλ
    • Hasson & Wong στα ελληνικά
  • Norwood: V(πρώην)
« Απάντηση #197 στις: Μάρτιος 11, 2010, 10:25:58 μμ »
Παράθεση
Προσωπικη μου αποψη παιδια για 800 grafts ειναι too much να πας για strip!!!Στα μικρα προβληματα δεν αξιζει καν να μπεις σε διαδικασια μεταμοσχευσης, κανονικα πρεπει να σε διωχνει ο γιατρος με τη μια!!!

Δεν μπορούμε να γενικεύουμε ρε παιδιά, μπορεί σε κάποιον 800 grafts να μην κάνουν τίποτα,  σε άλλον να κάνουν όλη τη διαφορά. Για αυτό κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά, η μεταμόσχευση δεν είναι "cookie cutter".

Παράθεση
και με το tricho closure του hasson καταλαβαινεις...6cm μηκος και o.5 πλατος

Mικρό θα είναι ngl, αλλά όχι και τόσο μικρό! Για 800 grafts με μια πυκνότητα δότριας στα 85grafts/cm2, το στριπ θα είναι 10cm επι 1cm περίπου.

Για το trichophytic, τα είπε όλα ο hopefull.

Συνεργάζομαι με την κλινική Ηasson & Wong στο Βανκούβερ του Καναδά, βοηθώντας τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Για την ενασχόλησή μου αυτή, λαμβάνω κάποια αποζημίωση από την κλινική.

Περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία: www.hairtransplantgreece.com

Email: greececonsultant@hassonandwong.com

Αποσυνδεδεμένος Trixofilos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Μάρτιος 12, 2010, 02:08:02 πμ »
Έβαλα τις παρακάτω εικόνες για να γίνει πιο κατανοητό σε τι διαφέρει η trichophytic closure (εικόνες 1-4) από την παλιά τεχνική (εικόνα 5.).

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Μάρτιος 12, 2010, 02:35:22 πμ »

Mικρό θα είναι ngl, αλλά όχι και τόσο μικρό! Για 800 grafts με μια πυκνότητα δότριας στα 85grafts/cm2, το στριπ θα είναι 10cm επι 1cm περίπου.

Για το trichophytic, τα είπε όλα ο hopefull.

ε ναι ισως ειναι λιγο μεγαλυτερο... :)
για το healing απ το tricho επισης συμφωνω οτι εχει ρισκα,αλλα πιστευω οτι το ποσοστο να εχεις stretching στο scar ειναι παρα πολυ μικρο..
1,25 mg finasteride καθε πρωι
fungoral (3 φορες την εβδομαδα)
αλοη καθημερινα (20ml καταποση χυμου)

Αποσυνδεδεμένος aleksandros

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: NW7 total
« Απάντηση #200 στις: Μάρτιος 13, 2010, 11:58:28 πμ »
Hair transplant by Dr Wong - 2811 Grafts - 1 Session

αλλο ενα πολυ καλο βιντεο που ανεβηκε στο youtube

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 13, 2010, 01:20:06 μμ »
Κάνει τρομερή δουλειά ο Hasson.Πολύ καλή πυκνότητα ,φυσικό αποτέλεσμα οπτικά,η hairline μπροστά δεν φαίνεται φτιαχτή αλλά απόλυτα φυσική και η ουλή δεν φαίνεται καθόλου με ένα μέτριο μήκος τρίχας.Μακάρι να έκανε και καλύτερες τιμές ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2010, 01:24:19 μμ από tse »

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 13, 2010, 06:35:44 μμ »
πολυ καλο το αποτελεσμα.....
ε ενταξει φιλε..οι τιμες ειναι λιγο τσουχτερες αλλα αναλογικα με αυτο που προσφερει......
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 13, 2010, 10:14:38 μμ »
σε αυτο το βιντεο φαινεται κι αυτο που ειπα για τις ασπρες τριχες......το hairline του τυπου αρχιζει και γινεται ασπρομαυρο....και πιο πισω ειναι σχεδον ολα μαυρα.....
Αυτος ο ασθενης ειναι του wong κ οχι του χασσον......γενικα εμενα ο wong δε με τρελαινει κ τοσο.....προτιμω τον χασσον.....

Αποσυνδεδεμένος ANAR

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Κοτσιδα
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 14, 2010, 11:48:28 πμ »
Κάνει τρομερή δουλειά ο Hasson.Πολύ καλή πυκνότητα ,φυσικό αποτέλεσμα οπτικά,η hairline μπροστά δεν φαίνεται φτιαχτή αλλά απόλυτα φυσική και η ουλή δεν φαίνεται καθόλου με ένα μέτριο μήκος τρίχας.Μακάρι να έκανε και καλύτερες τιμές ;D

Μπροστά στο καλο αποτελεσμα που φενετε οτι εγγυάται να πανε να γα.......ν τα λεφτά       
Kirkland minoxidil  5%  
Nanocaps
Libroman

ΚΩΣΤΑΣ

Αποσυνδεδεμένος giannis13

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2+
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 14, 2010, 12:07:17 μμ »

Μπροστά στο καλο αποτελεσμα που φενετε οτι εγγυάται να πανε να γα.......ν τα λεφτά     

ετσι...τα δινεις εστω στα σωστα χερια....
Proscar 1/4(1,25mg)/24h
Regaine 5% 2χ/μερα
Neutrogena t-gel shampoo

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 14, 2010, 02:26:41 μμ »
σε αυτο το βιντεο φαινεται κι αυτο που ειπα για τις ασπρες τριχες......το hairline του τυπου αρχιζει και γινεται ασπρομαυρο....και πιο πισω ειναι σχεδον ολα μαυρα.....
Αυτος ο ασθενης ειναι του wong κ οχι του χασσον......γενικα εμενα ο wong δε με τρελαινει κ τοσο.....προτιμω τον χασσον.....
με τι καθεσαι και αγχωνεσαι τωρα ρε φιλε?μην την ψιριζεις την p@ut@na την μαιμου... ;D
οσο γι αυτο που λες για τον wong ,ουτε συμφωνω ουτε διαφωνω μαζι σου....

Αποσυνδεδεμένος Panos1982

• Hero Member
    • Προφίλ
  • Norwood: nw2
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 14, 2010, 03:30:44 μμ »
Ε τωρα η συμφωνησε η διαφωνησε.......πως θα κανουμε κουβεντα???  :P
απλα τα αποτελεσματα του wong που εχω δει υστερουν ελαφρα σε πυκνοτητα απ οτι του χασσον......δλδ τις ψηλοτερες πυκνοτητες τις εχω δει σε ασθενεις του χασσον παρα του wong.....αυτο ενοοω....οχι με μεγαλες διαφορες βεβαια....αλλα εμενα μιας κ η πυκνοτητα με ενδιαφερει πιο πολυ...προιμησα τον χασσον.....

Αποσυνδεδεμένος NGL

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 14, 2010, 04:32:44 μμ »
Ε τωρα η συμφωνησε η διαφωνησε.......πως θα κανουμε κουβεντα???  :P
απλα τα αποτελεσματα του wong που εχω δει υστερουν ελαφρα σε πυκνοτητα απ οτι του χασσον......δλδ τις ψηλοτερες πυκνοτητες τις εχω δει σε ασθενεις του χασσον παρα του wong.....αυτο ενοοω....οχι με μεγαλες διαφορες βεβαια....αλλα εμενα μιας κ η πυκνοτητα με ενδιαφερει πιο πολυ...προιμησα τον χασσον.....

το ιδιο εχω παρατηρησει κι εγω..οι διαφορες ομως ειναι απειροελαχιστες... :)
και στον wong θα εκανα  επεμβαση.
μην ξεχνας οτι ο joe ειναι ασθενης του wong...και ειναι σαν αποτελεσμα μια απ τις βιτρινες της h&w... ;)

Αποσυνδεδεμένος tse

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 3v
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 15, 2010, 12:54:25 μμ »
Παράθεση
αν τα έχεις ναι αλλά αν δεν τα έχεις;

Best Sites in Greece