Αποστολέας Θέμα: Κυστινη σε σημειο Τρελας !!!  (Αναγνώστηκε 6369 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος heyya

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
Απ: Κυστινη σε σημειο Τρελας !!!
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 25, 2009, 03:37:20 πμ »
Γεια χαρά παλικάρια!

Σας διαβάζω καιρό, τελευταια τσεκάρω και κάποια παλιά ποστ (όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς και από εδώ που επιστρέφω ένα παλιό θεμα :P).
Και γω με κυστίνη είμαι, σύμφωνα με υπόδειξη δερματολόγου για 1 μήνα 3χ των 0.5mg. Βέβαια μικρό το διάστημα για να παρατηρηθεί κάτι αλλά anyway, την επομενη βδομάδα τελειώνω και έχω εκ νέου επίσκεψη.. να δω τι έπειται στη συνέχεια! τεσπα, στο θέμα μας, θα ήθελα να μάθω ποιες οι δυνατότες κυστίνης μιας και έχει απ'οτι βλέπω συστηθεί από διάφορους δερματολόγους των μελών της κοινότητας εδώ και δεύτερον, αν όντως παρατηρείται sides. Εγώ τόσο καιρό κομπλέ - με εξαίρεση την αρκετά αυξημένή ποσότητα ούρων :-\ -, αλλά δεν παίρνω κάτι άλλο, μήπως με μινοξ ή/και φίνα παρατηρούνται κάποια άλλα συμπτώματα - τρελένεσαι όντως; ??? :P-.

Και λίγα λόγια για μένα, δεν έχω τριχόπτωση με την έννοια του όρου, λίγες οι τρίχες που βλέπω στον νιπτήρα, καμία στο μαξιλάρι 8), στους κρότάφους έχει παρατηρηθεί το κακό-και λίγο μπροστά μέσα γωνία κάποιες αδύναμες τρίχες... δεν το είχα πάρει χαμπάρι μέχρι που τα κούρεψα γουλί και τώρα που μάκρυναν βλέπω έχω το ίδιο μαλλί που είχα τουλάχιστον κανα 2-3 χρόνια. τέσπα, γουλί ακόμα πριν κανα χρόνο με κυστίνη -για ένα μήνα- και σαμπουάν epicrin, not bad δυνάμωσε κάπως το μαλλί και συνέχισα μόνο με epicrin μέχρι και πριν λίγες βδομάδες διότι μου προκάλεσε πυτιρίδα για μεγάλο διάστημα -ίσως λόγω ψευδάργυρου - και έτσι τώρα με σαμπουάν fungoral.. μου πρότεινε αρχικά αντιπυτιριδικό t-gel όμως της αντιπρότεινα fungoral ( κάτι μάθαμε εδώ μέσα ;D) και μου κάνει "καθόλου άσχημα την ίδια δουλειά κάνουν αλλά μιας και γράφεται στο βιβλιάριο ας σου γράψω αυτό"  ;).  Όμως μου είπε epicrin stop δεν διευκρίνησε γιατί, θα ρωτήσω next time μου πέρασε απ'το μυαλό ότι κετοκοναζόλη - ψευδάργυρο δεν συνδυάζονται αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Ίδωμεν, σκοπεύω να επανέλθω με παράλληλη χρήση...
Κατα τ'αλλα σκοπεύω για τζελ αλόη (ίσως σε βάθος χρόνου double A) και κάνα διάλειμα spiro, μινοξ-φινα δεν τα χρειάζομαι, άλλωστε απ'ότι φένεται δεν κάνουν δουλειά στους κρόταφους που παρατηρείται εκει το πρόβλημά μου και είναι λίγο χοντρό να ζητάω επανέκφυση μαλλιών εκει :grandpa:.

Καλώς σας βρήκα!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 25, 2009, 03:43:32 πμ από heyya »

Αποσυνδεδεμένος gianna24

• Απλό μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Η κυστινη ειναι οντος λυση????
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 01, 2010, 10:50:19 πμ »
γεια σε ολους!! και ευχαριστω για την βοηθεια σας.. σημερα αφου εχω κανει εξετασεις για θυροειδη,γενικες αιματος, φεριτινης και σιδηρου πηγα στο δερματολογο...και.... μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα.. σιδηρο ειχα 68 και φερετινη 17,θυροειδη δεν εχω.Του ειπα μηπως πρεπει να κανω εξετασει για πολικυστικες και μου ειπε οτι τα συμπωματα για καποιος που εχει πολυκιστικες ειναι τριχοφυια στο προσωπο και γενικος και οχι τριχοπτωση :chinscratch...τελος παντων μου εδωσε να παιρνω κυστινη 500, για 30 ημερες και μετα να παω να με δει... το θεμα μου ειναι οτι παλια επερνα πριοριν απτο φαρμακειο που περιεχει κυστινη και δεν ειδα αποτελεσματα... μαλλον πρεπει να παω και σε αλλο δερματολογο ε? τι να κανω? να το δοκιμασω? ευχαριστω... :)

Αποσυνδεδεμένος Alien Sex Fiend

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 para kati
Απ: Η κυστινη ειναι οντος λυση????
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 01, 2010, 12:24:59 μμ »
ορμονολογικες εκανες??

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 01, 2010, 03:53:27 μμ »
Γειά σου Γιάννα! Μα Γιάννα μου η φερριτίνη σου είναι πάααααααρα πολύ χαμηλή!!!!!!!!

Πρέπει να είναι πάνω από 70! Τα νύχια σου δε σπάνε; Αλλά και ο σίδηρος χαμηλός πρέπει να θεωρείται! Μήπως η τριχόπτωση σου είναι απο αυτό; Επειδή σε θυμάμαι απο τη φωτογραφία σου και μου είχες πεί ότι τώρα τα μαλλιά σου δεν είναι έτσι πυκνά αλλά θυμίζει η αραίωση που έχεις ΑΑ; Μα καλά δε σου δώσανε θεραπεία με σίδηρο; Τί να πώ!

Τώρα για τις πολυκυστικές θα μπορούσες να κάνεις προληπτικά ένα υπέρηχο. Ναι συνήθως δε πέφτει το μαλλί και υπάρχει τριχοφυία αλλά αν έχει κάποια προδιάθεση σίγουρα θα επηρεάσει. Δε θυμάμαι αν το είχες πεί αλλά έχεις κανονικά κύκλο χωρίς προβλήματα;

Πάντως Γιάννα πήγαινε και σε άλλον γιατρό πρέπει να κάνεις θεραπεία με σίδηρο! Ξέρω κοπέλα που απο αυτό είχαν αρχίσει να αραιώνει το μαλλί της αλλά ήταν απο αυτό και όχι απο κληρονομικότητα!

Αποσυνδεδεμένος Maria

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 01, 2010, 06:17:20 μμ »
Γιάννα η φερριτίνη σου είναι πολύ χαμηλή, όπως είπε κι η Χριστίνα...
Μου κάνει εντύπωση ότι δε σου έδωσε σίδηρο, μα καλά, τις διάβασε τις εξετάσεις;

Για την κυστίνη δεν πιστεύω ότι κάνει πολλά πράγματα, νομίζω ότι μόνο την ποιότητα της τρίχας βοηθάει.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 01, 2010, 06:18:59 μμ από Maria »

Αποσυνδεδεμένος gianna24

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 03, 2010, 11:05:51 μμ »
Πραγματικα κοριτσακια η φεριτινη ειναι 17,διπλα απτην φερετινη γραφει ποσο ειναι το νορμαλ και γραφει 10-120... δεν μου πε τιποτα ο δερματολογος για το σιδηρο furious3.... περιοδο εχω σταθερη,δεν εχω κανει καποια ορμονικη εξεταση.. αυριο θα παω και σε αλλη δερματολογο και θα σας πω... αντε να δουμε εκεινη τι θα μου πει... σας ευχαριστω!!!! :)

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 03, 2010, 11:36:23 μμ »
gianna24 για τα μαλλιά περισσότερο ρόλο παίζει η φερριτίνη και άσχετα με τις φυσιολογικές τιμές που γράφει αν ρωτήσεις γιατρό που να έχει ασχοληθεί κάπως με τρίχες αυτό θα σου πεί ότι πρέπει να είναι πάνω από 70 για να μπορείς να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με ότι άλλο χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου. Αν το μαλλί πέσει μόνο από κάτι τέτοιο με θεραπεία σε κάποιους μήνες ξαναβγαίνει.

Το 17 που έχεις είναι πολύ χαμηλό!
http://www.cots-tri.co.uk/hairlosswomen.html

Αποσυνδεδεμένος Maria

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 04, 2010, 12:12:25 πμ »
Συμφωνώ με τη Χριστίνα κι επαυξάνω  :grandpa:  ;D
Μακάρι να είναι αυτή η αιτία Γιάννα γιατί θα ξεμπερδέψεις εύκολα!

Αποσυνδεδεμένος gianna24

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 28, 2010, 06:40:30 μμ »
γεια σας και παλι!!! :) λοιπον πηγα δερματολογο,ρωτησα για την φεριτινη μου και μου ειπαν τα εξης:η φεριτινη μου που ειναι 17 και ειμαι 24 χρονων εγω ειναι καλουτσικη..απλα θα χρηαζεται να παιρνω σιδηρο οταν εχω περιοδο(ετσι μου πε),μου κανε τεστ στο μαλλι(αυτο που πιοανουν μια τουφα και το τραβανε  :-[ 3φορες κιολας και δεν ειχα τριχοπτωση.. και μου εδωσε και περνω αυτα:σαμπουαν-κρεμα Anaphase,κυστνες 90, και μια λοσιον που περιεχει: 1biotrin lotion,2elocon lotion,40ml propylene glycol,10ml isopropyl alcool,tretionin lotion και πηρα 6 ενεσημες απο βιταμινη β6,β8,β12..ε ..αυτα... ::) τα ξερετε σαν ονομασιες? ειναι καλα? θα θελα πολυ να μου απαντησετε οποιος ξερει κατι... :) ευχαριστω πολυ πολυ παιδακια!! καλη συνεχεια μας!!

Αποσυνδεδεμένος BLuEArMy

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 3
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 28, 2010, 09:17:23 μμ »
Κυστίνη σαν συμπλήρωμα δεν έχω βρει ποτέ μου! Αντιθέτως βρίσκω άφθονα συμπληρώματα κυστεϊνης..!
1/4 Propecia πρωί (22/05/2011 - )  [1/2 Propecia πρωί (17/03/2010 - 21/05/2011)]
1-2ml minoxidil βράδυ
EMU OIL βράδυ
Revita shampoo

Αποσυνδεδεμένος Maria

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 28, 2010, 11:29:47 μμ »

πηρα 6 ενεσημες απο βιταμινη β6,β8,β12..

Γιάννα τι εννοείς με αυτό; δεν κατάλαβα
Επίσης είπες ότι με το τράβηγμα δεν είδε να έχεις τριχόπτωση, τι σου είπε ότι έχεις και γιατί σου έδωσε λοσιόν τελικά;

Αποσυνδεδεμένος gianna24

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 03, 2010, 10:57:18 μμ »
γεια σας και παλι.. κυστινες η κυστεινες :-X πραγματικα δεν ξερω... παντως στα αγγλικα γραφεται ετσι cystene.. και ετσι ακουγοταν(κυστινες)τελος παντων... Μαρακι γεια σου,ναι οντος το γραψα λιγο περιεργα εννοω οτι εκανα και ενεσεις μερα παρα μερα που το υγρο αυτο περιειχε βιταμινες β6 β8 β12... διαγνωση δεν μου πε..εγω της ειπα τα κλασικα οτι με τα χρονια βλεπω οτι αραιωνει το μαλλι μου...οταν μου εκανε το τραβηγμα των μαλλιων βγηκαν 3 τριχες και μου ειπε οτι τωρα δεν εχεις τριχοπτωση αυτο..την λοσιον την βαζω 3 φορες την βδομαδα... τι μπορει να παιζει? :chinscratch

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 04, 2010, 12:52:20 πμ »
Γειά σου Γιάννα. Για να κάνεις ενέσεις βιταμινών σημαίνει ότι έκανες εξετάσεις και είδε ο γιατρός ότι έχεις έλλειψη να υποθέσω.

Αυτό με το τράβηγμα τώρα κατα πόσο μπορεί να δείξει αν κάποιος έχει τριχόπτωση δε ξέρω. Μου το είχε κάνει και μένα κάποια γιατρός και μου είχε πει ότι δεν είχα τριχόπτωση τότε.. Πριν πάω όμως στο ιατρείο της είχα λουστεί και στο νιπτήρα να μην αναφέρω καλύτερα πόσες τρίχες μου είχαν πέσει. Της έλεγα ότι είχα τριχόπτωση και δε με πίστευε. Αυτό σαν παρένθεση.

Τώρα εσύ Γιάννα δε μπορείς να καταλάβεις αν έχεις τριχόπτωση ή όχι; :angel:

Ήταν υποχρεωμένη να σου πει τί συμβαίνει με το μαλλί σου. Εκτός κι αν δεν κατάλαβε..

Αποσυνδεδεμένος show_palmettos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 05, 2010, 07:54:25 μμ »
κυστεΐνη (βιοχημεία) Μη απαραίτητο αμινοξύ που περιέχει θείο. Έχει τύπο HS-CH2-CH(NH2)-COOH και σύμβολο Cys ή C. Χαρακτηριστικό της κυστεΐνης είναι ότι έχει ομάδα θειόλης (ρίζα -SH) με την οποία συμμετέχει σε οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις. Δύο μόρια κυστεΐνης μπορούν να ενωθούν με δισουλφιδικό δεσμό (γέφυρα θείου S-S) και να σχηματίσουν κυστίνη.
τωρα : dnc-n
πιο μετα : spectral UHP

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 06, 2010, 02:10:20 πμ »
υπαρχει και αλλο θεμα με την κυστινη