Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
fungoral
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
23
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: fungoral (Αναγνώστηκε 56065 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Stratos
Full Member
Φύλο:
fungoral
«
στις:
Αύγουστος 27, 2008, 07:40:04 μμ »
Παναγιωτη σημερα αγορασα fungoral και λουστικα δεν μου εκανε ερεθισμους θα το χρησιμοποιω 1 φορα την εβδομαδα ειχατε δικιο το χρησιμοποιουσα μερα παρα μερα γιαυτο εγινε αυτο που εγινε!
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
Open Your Mind . . . And Think
Norwood: Less Than 2
Απ: fungoral
«
Απάντηση #1 στις:
Αύγουστος 27, 2008, 07:46:57 μμ »
ωραια κρατα το για 2 εβδομαδες μια φορα την εβδομαδα
και μετα αν ολα ειναι καλα μπορεις μεχρι 2 φορες την εβδομαδα αλλα οχι δευτερα και τριτη
εγω το χρησιμοποιω μια φορα καθε 5 μερες και ειμαι οκ
αλλα και μια φορα την εβδομαδα ειναι καλα
ελπζιω να εχεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στην θεραπεια σου
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Respect to Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All
""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""
Stratos
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Αύγουστος 27, 2008, 11:20:11 μμ »
Eιναι καλο σαμπουαν και πολυ φτηνο 6,50 ευρω απλα εγω εκανα πολυ χρηση μιλαμε για 3-4 φορες την εβδομαδα γιαυτο επαθα οτι επαθα απο τωρα ξεκινησα 1 φορα την εβδομαδα ειναι οκ πιστευω
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Αύγουστος 27, 2008, 11:59:29 μμ »
ναι το παρακανες λιγο με την δοσολογια αλλα ολοι την εχουμε πατησει καποια στιγμη
ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος
εξαλλου και εγω στο μελλον καποια στιγμη θα την πατησω
να φανταστεις ειχα ενα φιλο που επερνε proscar ενα ολοκληρο την μερα μιλαμε για 5 mg ενω η συνηστομενη ημερισια δοσολογια ειναι 1 mg φαντασου 5 φορες πιο πανο απο το κανονικο
ευτυχος δεν επαθε τπτ αν και του ειπα ποσο ειναι η δοση συνεχιζε να παιρνει 1 ολοκληρο
γιατι ηθελε να δει γρηγορα αποτελεσματα
βλεπεις εκανε ενεσιμη χρηση τεστοστερονης και του πεσαν πολυ αποτομα τα μαλλια
τελικα ζει και ειναι μια χαρα βεβαια τωρα τα εκοωε ολα και το Proscar και την τεστοστερονη
τεσπα μια μικρη ιστοριουλά
ελπιζω φιλε στρατο να τα πας περιφημα αυτην την φορα
για πες μας τι ακριβως παιρνεις και πως το παιρνεις δοσολογιες κτλ
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Best Wishes to All
Stratos
Full Member
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Αύγουστος 28, 2008, 12:05:27 πμ »
Λοιπον χρησιμοποιω το lazer που αγορασα και regaine 5% και το σαμπουαν που πηρα σημερα (και αλλα 2 το βιοκαπ και το crescina 700) δηλαδη τιποτα ουσιαστικο και δραστικο ακομα
Περιμενω να ερθει το revivogen και μακαρι να ερθει με ανισυχει γιατι εσεις το πειρατε γρηγορα
Θελω να παραγγηλω το xandrox 15% plus και το tricomin μολις πληρωθω τελος του μηνα. Το xandrox 15% plus ειναι τοπικο διαλυμα δεν νομιζω να εχει φοβερες παρενεργειες εκτος απο τους ερεθισμους και θα εχει και καλα αποτελεσματα
Καταγράφηκε
Παναγιωτης
Ingredient Chemist
Global Moderator
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Αύγουστος 28, 2008, 12:27:41 πμ »
για regaine k revivogen ειμαι μαζι σου τα δοκιμασα και εχω να πω καλα λογια
για xandrox μολις τελειωσει το revivogen θα παρω σιγουρα η αποψη μου ειναι πως πρεπει να δουλευουν καλα
γιατι και ο τσακαλος που εχει ψωνισει απο lee δεν μας ειπε κατι αρνητικο
για τα αλλα λαιζερ σου εχω πει πολυς κοσμος υποστιριζει πως δεν κανει δουλεια μαλιστα και γιατροι απο το εξωτερικο
για βιοκαπ δεν γνωριζω πολλα για κρεστινα η γνωμη μου δεν αξιζει τα λεφτα του
το ρεβιβοτζεν και το regaine μια φορα την μερα
εγω προσπαθω το πρωι revivogen και βραδυ regaine
το πρωι ειναι αποδεδειγμενο πως η τεστο μας ειναι πανα πιο αυξημενη
ακομη μου στειλαν μηνυμα απο revivogen πως το 95% της δουλειας το κανει το scalp therapy και 5% το σαμπουαν
Καταγράφηκε
Addicted to
www.hairlossgr.com
Best Wishes to All
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
Norwood: 2A
«
Απάντηση #6 στις:
Αύγουστος 28, 2008, 07:38:19 μμ »
Ναι, το σαμπουάν συμπληρώνει την θεραπεία, αλλά δεν κάνει τίποτα από μόνο του.
Βασικά περιέχει μερικά απο τα συστατικά της λοσιόν. Καθαρίζει το κεφάλι από την dht και διατηρεί το καθαρό της κεφαλής γενικά.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.
"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
Helen Rowland (1875 – 1950)
pelopas
Jr. Member
«
Απάντηση #7 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 12:26:56 πμ »
Επειδή παρατηρώ ότι σε διάφορα σημεία του site προτείνεται η χρήση προιόντων που περιέχουν τη δραστική αντιμυκητιασική ουσία κετοκοναζολη (fungoral, nizoral) να σημειώσω ότι χρησιμοποιείται ως σαμπουαν για την πυτιρίδα και όχι για την τριχόπτωση. Απέτυχε να λάβει έγκριση στις ΗΠΑ από τον FDA για την τριχόπτωση.
Η γενικότερη επιφύλαξη που έχω όμως είναι ότι το συγκεκριμένο αντιμυκητιασικό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών των μυκήτων όταν υπερχρησιμοποιείται (και όχι για την καταπολέμηση μυκήτων όπως στην περιπτωση μας). Είναι σαν να κάνεις κατάχρηση αντιβιοτικών......
Κατά συνέπεια, προσωπικά θα απέφευγα τη χρήση του για τους παραπάνω λόγους, ακόμη και αν υπάρχει υποψία ότι έχει κάποια επίδραση στην τριχόπτωση......
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:02:10 μμ »
Παράθεση από: pelopas στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 12:26:56 πμ
Επειδή παρατηρώ ότι σε διάφορα σημεία του site προτείνεται η χρήση προιόντων που περιέχουν τη δραστική αντιμυκητιασική ουσία κετοκοναζολη (fungoral, nizoral) να σημειώσω ότι χρησιμοποιείται ως σαμπουαν για την πυτιρίδα και όχι για την τριχόπτωση. Απέτυχε να λάβει έγκριση στις ΗΠΑ από τον FDA για την τριχόπτωση.
Το συγκεκριμένο ΔΕΝ κάνει τπτ για την τριχόπτωση. Έχει ενεργή δράση σαν regrowth όμως και μάλιστα στο 2% (υπάρχει και
έρευνα
σχετικά).
Η γενικότερη επιφύλαξη που έχω όμως είναι ότι το συγκεκριμένο αντιμυκητιασικό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών των μυκήτων όταν υπερχρησιμοποιείται (
και όχι για την καταπολέμηση μυκήτων όπως στην περιπτωση μας
). Είναι σαν να κάνεις κατάχρηση αντιβιοτικών......
Κατά συνέπεια, προσωπικά θα απέφευγα τη χρήση του για τους παραπάνω λόγους, ακόμη και αν υπάρχει υποψία ότι έχει κάποια επίδραση στην τριχόπτωση......
Επίσης, η περίπτωση μας δεν είναι η καταπολέμηση κάποιων μυκητών (δεν έχουμε σμηγματορροική δερματίτιδα αλλά ούτε και γυροειδή αλωπεκία, αλλιώς θα πέρναμε κορτιζόνη) αλλά το μπλοκάρισμα της DHT.
Μήπως, το συγκεκριμένο ποστ σου το διάβασες από κάπου που πιθανών να ανέφερε να ΜΗΝ χρησιμοποιήτε από άτομα που μπορεί να έχουν προσβληθεί από κάποιου είδος μύκητα και το μπέρδεψες;
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:03:56 μμ από Admin
»
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
"The tenderest spot in a man’s make-up is sometimes the bald spot on top of his head"
liako
Απλό μέλος
«
Απάντηση #9 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:12:16 μμ »
Παράθεση από: Admin στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:02:10 μμ
Το συγκεκριμένο ΔΕΝ κάνει τπτ για την τριχόπτωση. Έχει ενεργή δράση σαν regrowth όμως και μάλιστα στο 2% (υπάρχει και
έρευνα
σχετικά).
Η γενικότερη επιφύλαξη που έχω όμως είναι ότι το συγκεκριμένο αντιμυκητιασικό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών των μυκήτων όταν υπερχρησιμοποιείται (
Επίσης, η περίπτωση μας δεν είναι η καταπολέμηση κάποιων μυκητών (δεν έχουμε σμηγματορροική δερματίτιδα αλλά ούτε και γυροειδή αλωπεκία, αλλιώς θα πέρναμε κορτιζόνη) αλλά το μπλοκάρισμα της DHT.
Μήπως, το συγκεκριμένο ποστ σου το διάβασες από κάπου που πιθανών να ανέφερε να ΜΗΝ χρησιμοποιήτε από άτομα που μπορεί να έχουν προσβληθεί από κάποιου είδος μύκητα και το μπέρδεψες;
Ενεργή δράση σαν regrowth αναφέρουν και οι οδηγίες χρήσης στην συσκευασία...
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
«
Απάντηση #10 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:22:59 μμ »
Δεν το είχα προσέξει ότι το γράφει η συσκευασία του.
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
dim74
Sr. Member
Φύλο:
Norwood: III
«
Απάντηση #11 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:42:33 μμ »
γραφουν λες λιακο οι οδηγιες χρησεως σαν regrowth το fungoral?
Καταγράφηκε
-Spectral DNC-N
-Corvinex
-Crinagen
pelopas
Jr. Member
«
Απάντηση #12 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:51:38 μμ »
Παράθεση από: liako στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:12:16 μμ
Παράθεση από: Admin στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:02:10 μμ
έρευνα
σχετικά).
Ενεργή δράση σαν regrowth αναφέρουν και οι οδηγίες χρήσης στην συσκευασία...
Ολα αυτά που έγραψα αφορούν την κετοκοναζόλη. Επ αυτών των συγκεκριμένων ανησυχιών δεν μου αναφέρεις κάτι. Από το Fda πάντως δεν έχει λάβει άδεια. Αν αναφέρει ότιδήποτε σχετικό με τριχόπτωση δεν είναι επιβεβαιωμένο ούτε έχει λάβει σχετική άδεια (δεν αποκλείει αυτό να έχει κάποια δράση).
Δεν ειναι όμως αυτό το κυρίως θέμα. Το κυρίως αφορά τη διαρκή χρήση ενός αντιμυκητιασικού φαρμάκου πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών (κατάχρηση αντιβιοτικών/αντιμυκητιασικών). Το επιπρόσθετο κακό είναι ότι πολλοί μήκητες που έχουν ανοσία στην κετοκοναζόλη εμφανίζουν διασταυρούμενη ανοσία και στις άλλες αζόλες (π.χ. ιτρακοναζόλη).
Ο καθένας κάνει τις επιλογές, αρκεί να γνωρίζει καλά τι κάνει.....
Καταγράφηκε
liako
Απλό μέλος
«
Απάντηση #13 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 08:53:12 μμ »
Παράθεση από: dim74 στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:42:33 μμ
γραφουν λες λιακο οι οδηγιες χρησεως σαν regrowth το fungoral?
Λοιπόν ζητώ συγγνώμη καθώς λίγο που έψαξα δεν το βρήκα για να το επιβεβαιώσω.
Βρήκα μόνο αυτό
"Η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και η πιτυρίδα για τις οποίες χρησιμοποιείται κυρίως το σαμπουάν κετοκοναζόλης, συνοδεύονται συνήθως με πτώση των μαλλιών. Αυτό μπορεί επίσης, να εμφανισθεί με την χρήση του σαμπουάν κετοκοναζόλης όταν χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις αυτές."
http://www.janssen-cilag.gr/bgdisplay.jhtml?itemname=fungoralshampoo2_medication_compliance&product=none
Μπορεί να μπερδεύτικα γιατί θυμάμαι ότι είπα στον πατέρα μου ότι το παίρνω και μου είπε και αυτός οτι του είχαν πει ότι δρα και σαν regrowth (το έπαιρνε για άλλο λόγο)
Καταγράφηκε
Άκης
Hairloss Warrior
Administrator
Φύλο:
«
Απάντηση #14 στις:
Σεπτέμβριος 15, 2008, 09:19:20 μμ »
Φίλτατε pelopa, το να κατακρίνεις ένα ίσως από τα κορυφαία σαμπουάν που κυκλοφορούν, επέτρεψε μου να σου πω ότι κάνεις λάθος.
Δεν θα σου απαντήσω σαν κάποιος ειδικός ή επιστήμονας ή γιατρός, αλλά σαν άτομο που συμμετέχει σε συζητήσεις σε πολλά forums σχετικά αλλά και σαν χρήστης του συγκεκριμένου σαμπουάν για ένα περίπου χρόνο και κάθε Δε-Τε-Πα.
Απέτυχε να λάβει έγκριση στις ΗΠΑ από τον FDA για την τριχόπτωση.
Πήρε σαν σαμπουάν για την πιτυρίδα, αλλά δεν έφτασε τα στάνταρ του FDA για τριχόπτωση, γιατί δεν κάνει για τριχόπτωση.
Εντούτοις, έχει δείξει ότι παρέχει τον ίδιο βαθμό τριχοφυίας με το regaine 2%.
Η γενικότερη επιφύλαξη που έχω όμως είναι ότι το συγκεκριμένο αντιμυκητιασικό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών των μυκήτων όταν υπερχρησιμοποιείται (και όχι για την καταπολέμηση μυκήτων όπως στην περιπτωση μας). Είναι σαν να κάνεις κατάχρηση αντιβιοτικών......
Όπως λες μπορεί. Και το proscar μπορεί να σε κάνει να μην ξαναδείς στύση αν υπερβείς την δόση σου, το depon να σου προκελέσει βαριές βλάβες στο συκώτι και οξεία δηλητηρίαση, η μινοξιδίλη ζαλάδες, τριχοφυία σε όλο το σώμα κλπ και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Ο κατασκευαστής συνιστά 2 φορές την εβδομάδα. Οι όποιες φοβίες σου, είναι μηδαμινές αν ακολουθείς αυτήν την δοσολογία. ΜΗΝ φοβίζεις τους άλλους, εκτος αν έχεις κάποιο έγκυρο link που να αναφέρει άτομα που έπαθαν όσα αναφέρεις
απο την συνιστώμενη χρήση του
.
Παράθεση από: pelopas στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:51:38 μμ
Ολα αυτά που έγραψα αφορούν την κετοκοναζόλη. Επ αυτών των συγκεκριμένων ανησυχιών δεν μου αναφέρεις κάτι. Από το Fda πάντως δεν έχει λάβει άδεια. Αν αναφέρει ότιδήποτε σχετικό με τριχόπτωση δεν είναι επιβεβαιωμένο ούτε έχει λάβει σχετική άδεια (δεν αποκλείει αυτό να έχει κάποια δράση).
Παρέχει και μάλιστα επιβεβαιωμένα τριχοφυία. Το ότι ΔΕΝ κάνει κάτι για την τριχόπτωση, δεν μας ενδιαφέρει, έχουμε ουκ ολίγες επιλογές.
Στο FDA "πήγε" για την τριχόπτωση, γι'αυτό και απέτυχε.
Παράθεση από: pelopas στις Σεπτέμβριος 15, 2008, 06:51:38 μμ
Δεν ειναι όμως αυτό το κυρίως θέμα. Το κυρίως αφορά τη διαρκή χρήση ενός αντιμυκητιασικού φαρμάκου πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών (κατάχρηση αντιβιοτικών/αντιμυκητιασικών). Το επιπρόσθετο κακό είναι ότι πολλοί μήκητες που έχουν ανοσία στην κετοκοναζόλη εμφανίζουν διασταυρούμενη ανοσία και στις άλλες αζόλες (π.χ. ιτρακοναζόλη).
Ο καθένας κάνει τις επιλογές, αρκεί να γνωρίζει καλά τι κάνει.....
Δεν κάνουμε κατάχρηση. Και χωρίς να είμαι γιατρός, που σημαίνει ότι αυτό που θα γράψω πιθανόν να μην ισχύει, αλλά είναι τοπικό διάλυμα. Δεν δρα εσωτερικά, που σημαίνει ότι ο οργανισμός μας δεν το μαθαίνει, όπως θα συμβεί με οποιοδήποτε άλλο που το λαμβάνουμε από το στόμα ή ενέσιμο.
Αυτό που ισχυρίζεσαι, πολύ πιθανών να ισχύει σε λήψη χαπιού με κετοκοναζόλη.
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 15, 2008, 09:21:58 μμ από Admin
»
Καταγράφηκε
»
Super Zix
,
Minomuck
,
RejuvePlex
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
...
23
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »