Greek HairLoss Community
Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
. Χάσατε το
email ενεργοποίησης
;
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Portal
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Σύνδεση
»
Θεραπείες
»
Γενική συζήτηση για θεραπείες
»
fungoral
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
23
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: fungoral (Αναγνώστηκε 56061 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ogigis
Απλό μέλος
Norwood: 2
Απ: fungoral
«
Απάντηση #270 στις:
Μάρτιος 29, 2010, 05:42:12 μμ »
Σ' ευχαριστώ Γιάννη για την άμεση ανταπόκρισή σου...να σε ξαναρωτήσω...Επειδή διάβασα εδώ μέσα καλά λόγια και για το Neutrogena...για τον ίδιο σκόπο είναι και τα δύο;
Καταγράφηκε
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #271 στις:
Μάρτιος 29, 2010, 11:13:20 μμ »
Παράθεση από: ogigis στις Μάρτιος 29, 2010, 05:42:12 μμ
Σ' ευχαριστώ Γιάννη για την άμεση ανταπόκρισή σου...να σε ξαναρωτήσω...Επειδή διάβασα εδώ μέσα καλά λόγια και για το Neutrogena...για τον ίδιο σκόπο είναι και τα δύο;
ναι το neutrogena ειναι πολυ καλο σαμπουαν.....μπορεις να παρεις αναλογα με τον τυπο των μαλλιων σου(λιπαρα,ξηρα κτλπ)....δεν ειναι τα ιδια.....το ενα εχει κετοκοναζολη και μαλλον μπορει να δωσει επανεκφυση και το αλλο ειναι απλο σαμπουαν που καθαριζει ομως πολυ καλα το κεφαλι....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
panos21
Jr. Member
Norwood: 3V
«
Απάντηση #272 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 03:19:37 μμ »
Καλησπερα παιδες.
Πασχω απο σμηγματοροϊκη δερματιτιδα και πριν ενα μηνα ξεκινησα θεραπεια με fungoral.Οταν επισημανα στον γιατρο μου για την αρεωση που εχω στα μαλλια μου εδω και 3 χρονια μου εδωσε να παιρνω τις βιταμηνες pilfood και μονο αυτες.
Η ερωτηση που θελω να κανω αν γνωριζει καπιος ειναι αν μπορω να χρεισημοποιησω ταυτοχρονα με το fungoral κατι που θα βοηθησει στην τριχοπτωση(πχ Rogaine) σαν extra με την θεραπεια που ειδη χρησημοποιω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καταγράφηκε
GK
Τα πάντα όλα
Full Member
Φύλο:
Norwood: Μπουρλότο!
«
Απάντηση #273 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 05:07:20 μμ »
Παράθεση από: panos21 στις Απρίλιος 12, 2010, 03:19:37 μμ
Καλησπερα παιδες.
Πασχω απο σμηγματοροϊκη δερματιτιδα και πριν ενα μηνα ξεκινησα θεραπεια με fungoral.Οταν επισημανα στον γιατρο μου για την αρεωση που εχω στα μαλλια μου εδω και 3 χρονια μου εδωσε να παιρνω τις βιταμηνες pilfood και μονο αυτες.
Η ερωτηση που θελω να κανω αν γνωριζει καπιος ειναι αν μπορω να χρεισημοποιησω ταυτοχρονα με το fungoral κατι που θα βοηθησει στην τριχοπτωση(πχ Rogaine) σαν extra με την θεραπεια που ειδη χρησημοποιω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Φίλε μου, οι βιταμίνες Pillfood, biokap κτλ δεν αποτελούν τίποτα περισότερα από ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει συγκεκριμένες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βελτιώνουν ότιδήποτε έχει να κάνει με κερατίνη πάνω στο σώμα μας, δλδ τρίχες και νύχια.
Εάν τις πάρεις θα βελτιώσει την κατάσταση των τριχών σου που ΗΔΗ υπάρχουν πάνω στο κεφάλι σου και θα βοήθησει ΌΤΙ νέα τρίχα βγεί να βγει με καλύτερες προυποθέσεις.
Τα συμπληρώματα αυτά ΔΕΝ σταματούν την τριχόπτωση ΔΕΝ βοηθούν στην επανέκφυση νέων τριχών. Για εμένα προσωπικά, όπως έχω τονίσει σε άλλο thread, βάση εμπειρίας (πέρνω Pillfood,biokap κτλ από το 2003) δεν θα σου προσφέρουν πολλά, προτιμότερο είναι να βελτιώσεις την διατροφή σου εσύ και να καταναλώνεις φρούτα,λαχανικά & υδατάνθρακες ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των μαλλιών σου.
Για να σταματήσεις την τριχόπτωση πρέπει αν προσφύγεις σε DHT blocker είτε τοπικό είτε σε μορφή χαπιού και να για προσπαθήσεις τριχοφυία πρέπει να προσφύγεις σε growth stimulant τα οποία είναι τοπικά π.χ το regaine 5% όπως ο ίδιος ανέφερες.
Υπάρχουν πολλά θέματα στο forum να δεις
Καταγράφηκε
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.
panos21
Jr. Member
Norwood: 3V
«
Απάντηση #274 στις:
Απρίλιος 12, 2010, 10:20:25 μμ »
Σε ευχαριστω GK.
Διαβασα αρκετα topics στο site και εμεινα εκπληκτος.Φοβερη δουλεια γινετε απο ολους.
Λεω να ξεκινησω με 2 φορες την εβδομαδα με fungoral και να βαλω και το rogain σε καθημερινη βαση στο προγραμμα. Μαζι και τα pilfood ταυτοχρονα.Αντε να δουμε.
Καταγράφηκε
GK
Τα πάντα όλα
Full Member
Φύλο:
Norwood: Μπουρλότο!
«
Απάντηση #275 στις:
Απρίλιος 13, 2010, 12:27:38 πμ »
Παράθεση από: panos21 στις Απρίλιος 12, 2010, 10:20:25 μμ
Σε ευχαριστω GK.
Διαβασα αρκετα topics στο site και εμεινα εκπληκτος.Φοβερη δουλεια γινετε απο ολους.
Λεω να ξεκινησω με 2 φορες την εβδομαδα με fungoral και να βαλω και το rogain σε καθημερινη βαση στο προγραμμα. Μαζι και τα pilfood ταυτοχρονα.Αντε να δουμε.
Τίποτα φίλε, να είσαι καλά. Αλλά να ξέρεις ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το πέρνεις βάζοντας και DHT blocker, έτσι θα αξιοποιηθεί και η μινοξιδίλη που θα βάλεις.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Revivogen ως blocker τοπικά 2ml κάθε βράδυ αλλά το χρησιμοποιώ από 10 του μήνα οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω για αποτελέσματα, σε 3 μήνες ίσως.
Αρκετά παιδιά πέρνουν χάπι φιναστερίδης 1mg ή και λιγότερο, με το χάπι έχεις σίγουρα αποτελέσματα αφού επεμβαίνει στην dht μέσα από το αίμα αφού μεταβολίζεται από το συκώτι όπως όλα τα χάπια. Το αρνητικό του είναι ότι έχει κάποιες παρενέργειες )έχει όπως όλα τα φάρμακα) αλλά εξαρτάται και από τον οργανισμό πιστέυω , ΑΛΛΑ είναι εγκεκριμένο από το FDA ως φάρμακο κατά της τριχόπτωσης δλδ δεν είναι πατέντα για να στο πω απλά...
Από εκεί και πέρα κάνεις τις επιλογές σου!
Καταγράφηκε
They must find it difficult, those who have taken authority as the truth, rather than truth as as the authority.
ezra
Απλό μέλος
«
Απάντηση #276 στις:
Ιούνιος 14, 2010, 04:28:33 μμ »
Τελικα το fungoral , που θεωρειται ,απ ο,τι εχω καταλαβει , απο τα καλυτερα και ειναι μερος του big3 , τί ποσοστο συμμετοχης εχει σε μια επιτυχημενη θεραπεια ?
Τα βασικα ειναι η μινοξιδιλη και το dht blocker ,ετσι δεν ειναι ? Ξεκινησα προσφατα μινοξιδιλη + propecia , αλλα σαμπουαν δε βαζω κατι . Αξιζει τον κοπο ή ειναι ενα π.χ. 5% της θεραπειας ?
Καταγράφηκε
giannis13
Hero Member
Φύλο:
Norwood: 2+
«
Απάντηση #277 στις:
Ιούνιος 14, 2010, 04:40:35 μμ »
Παράθεση από: ezra στις Ιούνιος 14, 2010, 04:28:33 μμ
Τελικα το fungoral , που θεωρειται ,απ ο,τι εχω καταλαβει , απο τα καλυτερα και ειναι μερος του big3 , τί ποσοστο συμμετοχης εχει σε μια επιτυχημενη θεραπεια ?
Τα βασικα ειναι η μινοξιδιλη και το dht blocker ,ετσι δεν ειναι ? Ξεκινησα προσφατα μινοξιδιλη + propecia , αλλα σαμπουαν δε βαζω κατι . Αξιζει τον κοπο ή ειναι ενα π.χ. 5% της θεραπειας ?
οπως το λες...αξιζει σαν ενισχυτικο αλλα δεν κανει και πολλα...ειναι στην επιλογη σου....ενα 5-10%(αν μπορουμε να το εκφρασουμε σε ποσοστο)ειναι....
Καταγράφηκε
Proscar 1/4(1,25mg)/Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Κυριακη
Kirkland 5% 1φορα/μερα
Neutrogena t-gel (για λιπαρα μαλλια)
Aloe vera shampoo(dry/damaged hair)
tasosss
Jr. Member
«
Απάντηση #278 στις:
Ιούνιος 16, 2010, 12:05:39 μμ »
Πήρα fungoral και σκέφτομαι να τοχρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα.Τις υπόλοιπες μπορώ άφοβα να χρησιμοποιώ ένα epicrin Που έχω ήδη;Επίσης σχετικά με την χρήσ του fungoral...Βάζω μια δόση κάθε φορά και ξεπλένω ή πρέπει να βάλω 2 δόσεις (αφήνοντας στην δεύτερη το σαμπουάν στα μαλλιά για κανένα 5λεπτο) ;
Καταγράφηκε
Σπύρος
Norwood Rider
Global Moderator
Φύλο:
Ride to live, live to ride...
Norwood: 3ν
«
Απάντηση #279 στις:
Ιούνιος 16, 2010, 01:56:31 μμ »
λούζεσαι και ξεβγάζεις 2 φορές-την 2η το κρατάς 3-4'
κάνε καλύτερα 3 φορές την εβδομάδα,εναλλάξ ημέρες με το epicrin
Καταγράφηκε
4μηνη θεραπεία με Βασιλικό Πολτό
Ιπποφαές
Fungoral/Tgel oily
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Odysseas
Απλό μέλος
«
Απάντηση #280 στις:
Αύγουστος 04, 2010, 04:12:24 μμ »
γιατι το fungoral δεν κανει να χρησιμοποιείται πανω απο 3 φορές τη βδομάδα; τι προκαλει;
Καταγράφηκε
mlks
Απλό μέλος
«
Απάντηση #281 στις:
Αύγουστος 23, 2010, 10:04:50 μμ »
Fungoral...τι ακριβως καλο υπαρχει σχετικα με αυτο το πραγμα?Το οτι το βαζεις για 2 εβδομαδες και μετα σε 7 μερες επανεμφανιζεται η δερματιτιδα και η πιτυριδα?Η μονη 'λυση' ειναι αυτη που εκανε εγω πριν απο 500 χρονια,που απλως το χρησιμοποιουσα συνεχεια,με αποτελεσμα να παθω κατι σαν ανοσια,και να μην εχει μηδενικη δραση.θα ελεγα ΜΑΚΡΙΑ!
Καταγράφηκε
show_palmettos
Full Member
«
Απάντηση #282 στις:
Αύγουστος 27, 2010, 06:26:16 πμ »
παρε το fungoral cream που μειωνει την παραγωγη σμηγματος,την παραγωγη διυδροτεστοστερονης,που ειναι φυσικα απειρως καλυτερη απτο σαμπουαν fungoral
Καταγράφηκε
τωρα : dnc-n
πιο μετα : spectral UHP
Stelios06
Απλό μέλος
«
Απάντηση #283 στις:
Σεπτέμβριος 14, 2010, 02:50:47 μμ »
Γεια σας!! Είμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα την αποψη σας σε 2 προβληματα που αντιμετωπιζω. Κατ'αρχας εχω πολυ εντονη πυτιριδα κυριως στην περιοχη του κεφαλιου πανω απο το κουτελο, δλδ εντονο κνησμο, κοκκινιλες, πολλα λεπια κτλ. Το δερμα μου ειναι (πολυ) λιπαρο και γι'αυτο οι νιφαδες κολλανε στα μαλλια. Εχω χρησιμοποιησει παρα πολλα προιοντα : Vichy Dercos, Kertyol Ducray, Kelual Ds Ducray και Apivita για πυτιριδα σε λιπαρα μαλλια(κατοπιν παροτρυνσης δερματολογου) με παροδικα αποτελεσματα. Πριν απο 10 μερες ξεκινησα θεραπεια κατα της ακμης με ισοτρετινοινη (Curacne 50mg-- αντιστοιχο του Roaccutane) και το προβλημα της πιτυριδας εχει επειδεινωθει πολυ, λογω της ξηροτητας που προκαλει η συγκεκριμενη θεραπεια. Να φανταστειτε οτι 2 βραδια δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την εντονη φαγουρα!!! Τελικα πηρα τηλ. τον δερματολογο και μου ειπε να χρησιμοποιω για 2 μηνες το σαμπουαν Fungoral 2 φορες την εβδομαδα. Ομως δεν μου ειπε αν πρεπει να παρω το 1% ή το 2%. Δεδομενου οτι εχω εντονη φαγουρα και κοκκινιλες ποιο απο τα δυο να επιλεξω? Επισης παιρνω τα χαπια Cystine B6 Zinc της Bailleuil-Biorga για τη μειωση της τριχοπτωσης. Να τα σταματησω επειδη λογω Zinc θα αλληλεπιδρασουν με το Fungoral? Τελος, ποιο σαμπουαν μου προτεινετε να χρησιμοποιω ενδιαμεσα του Fungoral το οποιο να ταιριαζει με τα προβληματα που αντιμετωπιζω?
Καταγράφηκε
sofo85
Jr. Member
Φύλο:
Norwood: 2 και μικρη αραιωση
«
Απάντηση #284 στις:
Σεπτέμβριος 14, 2010, 02:58:15 μμ »
Παράθεση από: ezra στις Ιούνιος 14, 2010, 04:28:33 μμ
προσωπικα πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ακομα και 5 % να συνεισφερει στην θεραπεια,εξαλλου το κοστος του δεν ειναι μεγαλο και δεν εχει παρενεργειες εαν δεν το παρακανεις στην χρηση του.
Καταγράφηκε
1 propecia καθημερινα
6 ψεκασμους regain καθημερινα πρωι και βραδυ
fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα
καθημερινο λουσιμο ανα περιοδους με πρασινο σαπουνι/johnson¨s baby shampoo.
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...