Αποστολέας Θέμα: Απορίες....  (Αναγνώστηκε 1543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelios15

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απορίες....
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 06, 2010, 04:43:10 μμ »
Γειά σε όλους!
Θέλω να κάνω μια ερώτιση πάλι. Όταν λούζομαι παρατιρώ μεγάλη απόλια μαλλιών να μου φεύγει καθώς και όταν χτενίζωμαι!

Τα μαλλιά μου είναι μακριά και ίσως να μου φαίνονται περισσότερες οι τρίχες λόγο του μεγάλου τους μήκους αλά και πάλι είναι μεγάλος ο αρίθμος τριχών που μου φεύγουνε κατά το λούσιμο και χτένισμα.

Είναι φυσικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι για να το αποφύγω ή να το ελατόσω;

Επίσης, το καλοκαίρι είχα χαμιλό σίδηρο, πείρα συμπληρώματα και τώρα που ξαναέκανα εξετάσεις είχα ελαφρός χαμηλά εμοπετάλια... πέρνω πάλι κάποια άλα χάπια.
Όλη αυτή τη περιόδο παρατιρώ αρκετές τρίχες και στο μαξιλάρι αλά και στο πάτωμα... μάλιστα έχω την εντύπωση ότι είχα πιό πυκνό μαλλί πρίν μου πέσει ο σίδηρος. Τώρα που ο σίδηρος έρχετε στα κανονικά του επίπεδα, υπάρχει περίπτωση να μου ξαναβγούν όσες τρίχες έχασα από έλειψη σιδήρου;
Έχω ακούσει ότι η έλειψη σιδήρου προκαλεί απώλεια μαλλιών.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 06, 2010, 04:53:19 μμ από stelios15 »

Αποσυνδεδεμένος sofo85

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 και μικρη αραιωση
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 06, 2010, 09:46:12 μμ »
Η τριχοπτωση ειναι φυσικη,κανεις απο εμας εδω δεν ειναι paranormal.Εαν η τριχοπτωση σου οφειλεται σε ελειψη σιδηρου και οχι σε Α.Α τοτε τα μαλλια σου θα επανελθουν,εαν δεν εχεις χοντρο προβλημα δεν χρειαζεται να μπλεξεις ουτε με τοπικα ουτε με χαπια παρε ενα καλο σαμπουαν χρησιμοποιησε και δυο φορες την εβδομαδα σαμπουαν με κεκο 2%(fungral,botaderm...)και απλα παρακολουθησε το.Βεβαιωσου ομως πρωτα οτι δεν εχεις Α.Α.
1 propecia καθημερινα
6 ψεκασμους regain καθημερινα πρωι και βραδυ
fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα
καθημερινο λουσιμο ανα περιοδους  με πρασινο σαπουνι/johnson¨s baby shampoo.

Αποσυνδεδεμένος stelios15

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 05:37:20 μμ »
Τα χάπια που πείρα και πέρνω είναι για να ανευάσουνε τον σίδηρο... πως μπορώ να βεβαιοθώ ότι δεν έχω Α.Α; (Ανδρογενείς αλωπάκεια ενωεις φαντάζωμαι...)

17 ετών είμαι και δεν έχω παρατιρίσει τριχόπτωση στο μπροστινό μέρος στο μέτωπο όπως συνιθίζεται στους άδρες ακόμα και σε συνομιλικούς μου.

Τελευταία χρισημοποιώ το σαμπουάν Ceramis που μου το έχουνε προτίνει αρκετοί (και ο δερματολόγος μου) το πείρα από φαρμακείο 15€. Είναι καλό αυτό; Τί συστατικά πρέπει να έχει ένα καλό σαμπουάν και τί πρέπει να προσέχω πριν τα αγοράσω;

Τί συστατικά πρέπει να έχει ένα καλό σαμπουάν;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2010, 05:03:15 μμ από stelios15 »

Best Sites in Greece