Αποστολέας Θέμα: Από που να αγοράσετε  (Αναγνώστηκε 14715 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
Απ: Από που να αγοράσετε
« Απάντηση #105 στις: Οκτώβριος 06, 2011, 12:22:02 μμ »
Γεια σε ολους!

Μολις γραφτηκα στο φορουμ! συγχρητηρια στους δημιουργους αλλα και στα μελη για την ωραια δουλεια  που εχουν κανει εδω!

λοιπον, εχω μια ερωτηση και παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!

εγκατασταθηκα προσφατα στην Αυστραλια και το ριγκειν εδω ειναι πανακριβο! 70κατι δολλαρια τα 60 μλ! οποτε θελω να αγορασω απο το ιντερνετ, αμερικη η ευρωπη, ριγκειν ή μινοκσιντιλ 2%. εχω δοκιμασει μονο αυτα τα 2 και δε θελω να δοκιμασω κατι αλλο, αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο για να ψαξω τι αλλα εκδοχα θα μπορουσαν να ειναι οικονομικοτερα. αν ξερει κανεις παρακαλω ας μου γραψει ποια σαιτ στελνουν αυστραλια ή τεσπα ποια ειναι τα ποιο φτηνα ωστε να ψαξω αν στελνουν εδω!

στο http://www.pharmacy2u.co.uk βρηκα ριγκειν οικονομικα, 3*60 μλ 52 λιρες! αλλα και εκει οπως στα περισσοτερα ειναι 5%. το ριγκειν για τις γυναικες μονο βρισκω σε 2%. γιατι?
εγω αγοραζω απο φαρμακειο το μινοξιντιλ 2%.

ευχαριστω εκ των προτερων.

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια,

μπορείς να αγοράσεις kirkland minoxidil 5% ή 2% πολύ φθηνά από εδώ http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm. Το 5% συνήθως το χρησιμοποιούν οι άντρες και το 2% οι γυναίκες λόγο του ότι έχουν πιο ευέσθητο δέρμα και λόγο λιγότερων παρενεργειών σε σχέση με το 5% .
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος sito

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 με αραίωση σε NW5a
« Απάντηση #106 στις: Οκτώβριος 06, 2011, 12:28:55 μμ »
Γεια σε ολους!

Μολις γραφτηκα στο φορουμ! συγχρητηρια στους δημιουργους αλλα και στα μελη για την ωραια δουλεια  που εχουν κανει εδω!

λοιπον, εχω μια ερωτηση και παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!

εγκατασταθηκα προσφατα στην Αυστραλια και το ριγκειν εδω ειναι πανακριβο! 70κατι δολλαρια τα 60 μλ! οποτε θελω να αγορασω απο το ιντερνετ, αμερικη η ευρωπη, ριγκειν ή μινοκσιντιλ 2%. εχω δοκιμασει μονο αυτα τα 2 και δε θελω να δοκιμασω κατι αλλο, αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο για να ψαξω τι αλλα εκδοχα θα μπορουσαν να ειναι οικονομικοτερα. αν ξερει κανεις παρακαλω ας μου γραψει ποια σαιτ στελνουν αυστραλια ή τεσπα ποια ειναι τα ποιο φτηνα ωστε να ψαξω αν στελνουν εδω!

στο http://www.pharmacy2u.co.uk βρηκα ριγκειν οικονομικα, 3*60 μλ 52 λιρες! αλλα και εκει οπως στα περισσοτερα ειναι 5%. το ριγκειν για τις γυναικες μονο βρισκω σε 2%. γιατι?
εγω αγοραζω απο φαρμακειο το μινοξιντιλ 2%.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγω απο εδω αγοραζω ειναι ομως 5% μινοξιντιλ.
http://www.ebay.com/itm/400184945779?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_2283wt_1139

40 us$ βγαινει μαζι με τα μεταφορικα για αυστραλια και ειναι 6μηνο πακετο

και κανοντας μια αναζητηση στο εβαυ βρηκα αυτο εδω:

3μηνο πακετο 2% μινοξ 30 us$
http://www.ebay.com/itm/Womens-3-Month-Hair-Regrowth-Treatment-2-Minoxidil-Equate-Supply-Topical-6-OZ-/200659322936?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb83a4838#ht_8667wt_1185
Minoxidil 5% 1ml/2*day (01/09 - 06/09) 1ml/day (06/09 - τώρα)
SuperZix II 2ml/2*day (07/11 - τώρα)
Fungoral 2% Ανά 3-4 μέρες περίπου (12/08 - τώρα)
1/5 Proscar (12/08 - 02/09)
Homemade Spiro 2% (02/09 - 06/09)
Revivogen 2ml/day (06/09 - 06/11) 
Τα αποτελέσματα μου http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1603.msg27833.html#msg27833

Αποσυνδεδεμένος Dean

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #107 στις: Οκτώβριος 06, 2011, 02:50:30 μμ »
ευχαριστω πολυ παιδια! απο οτι καταλαβα απο ebay θα πρεπει να ψαξω! αυτα που μου προτεινετε δεν ειναι μαρκα Minoxidil ή Regain 2%, μπορει να ειναι σχεδον ιδιο δεν αμφιβαλλω αλλα οπως ειπα και στο ποστ δεν εχω χρονο τωρα να ψαξω αν ειναι το ιδιο καλες οι αλλες μαρκες, στην επομενη αγορ θα κανω σωστη ερευνα.
βασικα η δερματολογος μου ειπε οτι καθε τοσο πρεπει να το σταματαω για λιγο και επειτα να ξανααρχιζω να κανω μια φορα την ημερα 6 ψεκασμους με το 2% γιατι το 5% ειχε πει εχει ως αρνητικο κατι...οτι ναι μεν βγαζεις πιο πολλες τριχες αλλα ριχνει τις νεες τριχες πριν μεγαλωσουν ή οτι ριχνει τις ωριμες...κατι τετοιο δε θυμαμαι, παντως ηταν σιγουρη οτι πρεπει να χρησιμοποιω το 2% και απο οσο καταλαβαινω απο δερματολογια και απο οτι μου εχουν πει και αλλοι ειναι καλη δερματολογος.

για πειτε μου τη γνωμη σας ρε παιδες...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 06, 2011, 03:00:26 μμ από Dean »

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #108 στις: Οκτώβριος 06, 2011, 04:47:39 μμ »
ευχαριστω πολυ παιδια! απο οτι καταλαβα απο ebay θα πρεπει να ψαξω! αυτα που μου προτεινετε δεν ειναι μαρκα Minoxidil ή Regain 2%, μπορει να ειναι σχεδον ιδιο δεν αμφιβαλλω αλλα οπως ειπα και στο ποστ δεν εχω χρονο τωρα να ψαξω αν ειναι το ιδιο καλες οι αλλες μαρκες, στην επομενη αγορ θα κανω σωστη ερευνα.
βασικα η δερματολογος μου ειπε οτι καθε τοσο πρεπει να το σταματαω για λιγο και επειτα να ξανααρχιζω να κανω μια φορα την ημερα 6 ψεκασμους με το 2% γιατι το 5% ειχε πει εχει ως αρνητικο κατι...οτι ναι μεν βγαζεις πιο πολλες τριχες αλλα ριχνει τις νεες τριχες πριν μεγαλωσουν ή οτι ριχνει τις ωριμες...κατι τετοιο δε θυμαμαι, παντως ηταν σιγουρη οτι πρεπει να χρησιμοποιω το 2% και απο οσο καταλαβαινω απο δερματολογια και απο οτι μου εχουν πει και αλλοι ειναι καλη δερματολογος.

για πειτε μου τη γνωμη σας ρε παιδες...

Μάρκα “minoxidil” δεν υπάρχει. Η μινοξιδίλη (minoxidil) είναι η δραστική ουσία που υπάρχει σε αυτά τα διαλύματα (regain, hairway, kirkland κλτ), και είναι στην περιεκτηκότητα που γράφει στο όνομα κάθε διαλύματος (2% , 5% κτλ). Ότι πρέπει ανά διαστήματα να διακόπτεις την μινοξιδίλη και να την ξαναρχίζεις γιατί την συνιθίζει ο οργανισμός σου ίσχυε μόνο θεωρητικά. Ο χρόνος και η εμπειρία των χρηστών έδειξε ότι κάθε φορά που ξανάρχιζαν χρήση μινοξιδίλης μετά από διακοπή της είχαν όλο και λιγότερα αποτελέσματα σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Διάβασε αν θες και το FAQ για το regain: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,47.0.html
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος Dean

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #109 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 09:56:20 πμ »
Μάρκα “minoxidil” δεν υπάρχει. Η μινοξιδίλη (minoxidil) είναι η δραστική ουσία που υπάρχει σε αυτά τα διαλύματα (regain, hairway, kirkland κλτ)

λες να το εχω παραισθησεις? αχχαχα
συνηθως αυτη αγοραζω και σπανιοτερα το regain

Best Sites in Greece